Monday, January 1, 2024

4½ ore pentru guru! Zilnic!

Este binecunoscut faptul că una din caracteristicile sectelor este să încarce programul adepților astfel încât să nu aibă timp de "îndoieli demoniace".

MISA nu face excepție. 

După recenta "decapitare" a mișcării chiar are motive în plus pentru a le da de lucru cursanților.

Pe 8 decembrie 2023 a fost inițiat un program de susținere la unison "pentru protecția dumnezeiască a Ghidului nostru spiritual Grieg și a cursanților școlii noastre de yoga, pentru stoparea abuzurilor împotriva școlii noastre de yoga și pentru punerea în libertate a lui Grieg și a tuturor colegilor noștri reținuți pe nedrept".
S-a discutat pe această temă la vremea respectivă într-un articol anterior aici pe blog.

Între timp yogaesoteric a publicat programul pentru toată luna ianuarie 2024. 🔗 🔗 În continuare, de patru ori pe zi, se reiau cele nouă etape ale susținerii, care durează o oră. Adică patru ore pe zi.  
Pe misa.yoga au pus cu nonșalanță în cadrul anunțului și muzica pe care se realizează această "susținere". Printre bucățile selectate (doar primele 30 de minute) pentru această ocazie de mințile bolnave de la vârful MISA si făcute publice ca de obicei fără copyright Shazam a identificat:

Epic Score - Desperation Times
Audiomachine - Beyond Good and Evil
Winter 3 - Recomposed: Vivaldi's Four Seasons (2012)
Tom Holkenborg - "Fog" (Brimstone OST)
Toccata in B Minor

Ghost's Viola (Radio Edit)
Tom Holkenborg - "Scold's Bride" (Brimstone OST)
Arcanine
Memory Shell (Lost Radio Edit)

Nemulțumiți probabil de efectele de până acum ale "susținerii", astăzi au mai inițiat încă o acțiune: un tapas de 49 de zile la unison cu mantra AUM, începând din 2 ianuarie - 30 minute zilnic. 🔗 🔗
Tot "pentru triumful deplin al școlii noastre spirituale, al Ghidului nostru spiritual și al Dreptății Dumnezeiești în această conjunctură în care ne aflăm.”

Deci, pe lângă practica personală, pe lângă multele meditații lunare și participarea la tot felul de grupuri (shakti, vira, îngeri, Shambala, etc) și tabere, cursanților și instructorilor MISA li se mai cere să investească 4 ore și jumătate pentru susținerea gurului Gregorian Bivolaru.
Gurul cel atotputernic, care în mod normal susține tot felul de meditații și acțiuni misane cu energia sa subtilă paranormală triplă are din nou nevoie să fie susținut.  Cel UNA cu Dumnezeu are nevoie de ajutor!

De ani de zile, în fiecare lună, yogaesoteric publică în capul listei de meditații un citat din Biovolaru ca motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”
 
Oameni buni, cât mai aveți de gând să vă comportați ca proștii? E a treia oară  (de la revoluție încoace) când mentorul vostru spiritual este arestat. Ce vă mai trebuie ca să vă treziți?


6 comments:

  1. Acest "citat" cu prostii care se impiedica de adevar de fapt nu este a lui Bivolaru, ca de obicei marele mincinos fura citatele altora (in cazul asta pe a lui Cioran), le mesteca apoi le vomita ca fiind cica ale lui.

    ReplyDelete
  2. Desigur că unii de la curs (ne-)am pus întrebarea de ce are nevoie ditamai Eliberatul Cel Una cu Divinul Atotputernic de acțiuni de sprjin.
    Răspunsul clocit de cei din ”conducere” și care apoi a fost lăsat să se înțeleagă, a fost în genul:
    ”Grig e eliberat, el nu are karmă personală; această situație dificilă e generată de karma noastră pe care el și-a asumat-o
    și din cauza căreia are acum de suferit, de aceea trebuie să acționăm și noi, pentru a-i ușura karma care e de la noi
    și, totodată, să demonstrăm prin asta că merităm să-l avem în continuare drept maestru!”
    Adică, vezi doamne, e ca Iisus! Bullshit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lol! Asta era placa pe care o puneau de prin anii 90, aceeași tampenie care nu o poate verifica nimeni. Sa vina scumpi sa spuna cu guritza lui ca este asa si nu altfel, sa-l auzim deci!

      Delete
  3. Alte doua actiuni "exceptionale" pentru guru si secta lui https://yogaesoteric.net/doua-actiuni-exceptionale-la-unison-de-sambata-6-ianuarie/
    L-au lasat pe Trump de izbeliste, acum se leapada de eroul necunoscut si nu mai fac nimic contra razbelului mondial.
    Toate ienerjiile pentru guru si secta lui.
    Mai adauga la programul deja existent inca o ora, zilnic.

    Metoda pentru Anihilarea Totală a Răului în ambianța acestei planete albastre (în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică);
    Metoda pentru evocarea și implorarea manifestării Legii Tainice Dumnezeiești a Limitei (în zilele de luni, miercuri și vineri).

    Man, daca bagati desfasuratorul pe yogaesoteric si muzica aferenta, meditez si eu, no fuck! Daca altfel nu merge sa scapam de voi, o fac si pe asta. :))

    Pe de alta parte pe facebook MISA face reclama grupului de vindecare spirituala sustinut de, cine altul, Grieg. :)) https://www.facebook.com/MISA.Romania/posts/766562668845043

    Disperare mare la secta, nu mai stiu ce butoane sa apese, ce tehnici sa inventeze, la ce entitati sa mai apeleze...

    Aaaaaa, Consiliul Suprem Galactic ce zice? Nu vine cu nava sa-l extraga pe Magnus din hexagon? :))

    ReplyDelete
  4. Inca 30 de minute pentru guru. Cu Matangi.

    https://yogaesoteric.net/laya-yoga-la-unison-cu-mantra-marii-puteri-macrocosmice-matangi-intre-orele-1845-1915-din-15-ianuarie/

    "Pentru rezolvarea cât mai rapidă, cu bine, a situației existente, vom realiza începând de azi, 15 ianuarie, tehnica de Laya Yoga cu mantra Marii Puteri Macrocosmice Matangi, între orele 18:45-19:15, consacrarea în intervalul 18:40-18:45.

    Cei care nu au inițierea în mantra de comuniune cu Marea Putere Macrocosmică a ordinii și armoniei universale Matangi, pot realiza trataka cu yantra corespunzătoare, care poate fi descărcată de aici.

    Vom reveni ulterior cu precizări privind durata acestei acțiuni. Vă mulțumim anticipat."

    Sa vedem cat de repede si bine isi vor rezolva problemele.
    Consiliul Galactic al extraterestrilor bezmetici? Nimic? :))

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400