Monday, January 22, 2024

Patologia sensului invers la MISA

Primim la poșta redacției (de la fostul cursant C.A., care a semnalat deja spirala gresita si magnetismul .. invers):


Spirala yang are sens invers, centrifug în loc de centripet.

Magnetismul este invers, nordul se orientează către nord și sudul către sud.
Chiar și spiritualitatea e inversată. Atributele lui Dumnezeu au ajuns mai importante decât Dumnezeu. Yoginii se roagă la atribute ca să îi ajute.


Greșelile făcute de G sunt foarte grave și nu sunt deloc lipsite de importanță. Pe lângă consecințele pe care le declanșează aceste greșeli, acestea mai dezvăluie și niște aspecte mai profunde în legătură cu G. Cauză și efect.
Să le luăm în ordine inversă (că tot vorbim de sensul invers), adică efectele.

După cum se prezintă în unele scrieri tradiționale orientale, dormitul cu capul spre nord (polul nord magnetic) duce la "boală și ruină". Ce să mai spunem dacă punem la cap polul nord al unui magnet iar la picioare polul sud al altui magnet, boala și ruina se vor accelera.
Cine vrea să se convingă, să își pună magneții în modul indicat de G, cu nordul la cap și sudul la picioare și să doarmă așa câteva nopți (dacă poate) și apoi să îi pună în mod corect, cu sudul la cap și nordul la picioare, și apoi poate să constate clar diferența.

******'
Vishnu Purana says: “O King! It is beneficial to lie down with the head placed eastward or southward. The man who lies down with his head placed in contrary directions becomes diseased.” The Varshaadi Nool says: “Sleeping eastward is good; sleeping southward prolongs life; sleeping westward and northward brings ruin.” The Mahabharata says: “Men become wise by sleeping eastward and southward.”
******

În legătură cu spirala yang, energia yang în loc să aibă sens centripet, spre interior (spre Sine - Spirit - Dumnezeu), are sens centrifug, spre exterior (lumea exterioară, manifestare). Este o inversare a sensului spiritual corect. De aici se trage și ineficiența spirituală a acestei spirale greșite (nici un "eliberat prin miracol divin" de atâta timp). Dar aceasta inversare a sensului energiei în spirala yang greșită care se realizează la MISA, centrifug în loc de centripet, cauzează și dezechilibre spirituale și sufletești grave în participanți, deoarece, energia fiind foarte mare, impactează mult mai puternic ființa din punct de vedere spiritual și sufletesc.

Dacă ar fi să pot, aș transmite cât mai multor cursanți să nu mai participe la această spirală yang greșită (cu sens centrifug în loc de centripet) deoarece riscă dezechilibre grave sufletești și spirituale. Este foarte bine că în ultima vreme se realizează mult mai rar aceste spirale yang greșite (doar în tabere). Dumnezeu încă îi protejează pe cursanți să nu o ia razna de tot.

Altă problemă.
Iată ce spunea G. mai demult:

"Pentru că yoga niciodată nu va îndemna şi nu vă va îndemna să precurviţi. Pentru că curvia este în primul rând... ceea ce numim prostituţie. În momentul când o fiinţă omenească, deci care este înzestrată cu toate darurile divine, admite să-şi vândă corpul pentru profit material, aceasta se numeşte preacurvie sau prostituţie. Dar în niciun caz yoga şi toate învăţăturile tradiţionale ale Orientului nu vă vor spune şi nu veţi găsi nicăieri că ea vă indică să vă prostituaţi, că vă indică să vă oferiţi trupul sau să vă oferiţi farmecele fizice sau psihice ca să obţineţi beneficii: gen...dă-mi paişpe mii că io îţi dau sexul, dă-mi două mii că-ţi arăt sânul... ”

Deci video-chatul este prostituție, este un păcat.
Apoi a aprobat și susținut în București o grămadă de studiouri de video-chat care prestau pt. MISA. Iar acum a împânzit toată Europa cu astfel de studiouri de "karma yoga". Poate că nu mai este prostituție dacă beneficiile merg la MISA și nu la femeile respective.

Iată ce spunea și Claudiu Trandafir înainte de a pleca de la MISA:

Un alt aspect care face să existe o reţinere în sufletul meu, se referă la activitatea pe care o desfăşoară pe cont propriu unele persoane pe site-uri (în realitate nu erau pe cont propriu). Există însă aici o parte pe care o consider cu adevărat gravă din punct de vedere spiritual, anume că femeile care participă la cursurile noastre sunt conştiente şi acceptă ca acei oameni care le privesc să se autostimuleze şi, în cele mai multe cazuri, să îşi descarce energia sexuală. Acest fapt îl consider a fi într-o totală contradicţie cu principiile fundamentale ale şcolii noastre de yoga şi cu misiunea pe care noi simţim că o avem pe această planetă de a pleda pentru continenţa sexuală şi sublimarea energiilor erotice, precum şi pentru iubire.”

Dar ceea ce este cu adevărat grav este că discipolii cred că este în regulă cu aceste fapte. Că oricum cei care plătesc pentru asta ar fi plătit la alte prostituate și că de ce să nu plătească la MISA. Adică e ok să pui discipolele să facă prostituție pentru MISA, că doar MISA are scopuri spirituale și nu contează cum adună bani (scopul scuză mijloacele).
Mi se spune că sunt un cârcotaș care se leagă de niște lucruri minore și nesemnificative (magnetismul, spirala), care nu prea au importanță față de marele Bine pe care îl face G. și MISA.
Iată "binele" pe care îl face G., iată ce gândire "spirituală", care justifică faptele "spirituale" ale ghidului, au discipolii. Așa ghid, așa discipoli.
Poate unii vor spune: "păi G este un maestru tantric și își poate permite să facă unele lucruri mai "neortodoxe" ". Ok, așa sunt mulți care fac lucruri "neortodoxe" și ajung la închisoare. Și aceștia sunt tot "maeștri tantrici"?

Acum putem vorbi și despre cauze. Este clar că G a fost supus la niște teste spirituale pe care din păcate nu le-a trecut. În primul rând a fost testat chiar atunci când a făcut aceste greșeli, a picat sub influența "celui răzvrătit" care l-a "inspirat" să judece și să ia decizii greșite. S-ar putea spune: "unde te gândeai când ai făcut aceste greșeli elementare? Dacă ai fi fost cu Dumnezeu, sigur nu te-ar fi lăsat să faci asemenea prostii". Dar testul care a pus capac, deoarece nici pe acesta nu l-a trecut, a fost atunci când Dumnezeu i-a semnalat greșelile făcute și i-a transmis să le corecteze, să le îndrepte, iar el a refuzat.

Și nu se poate pune problema la modul : "Stai să vedem dacă sunt cu adevărat greșeli. De unde știm că Dumnezeu i-a semnalat și transmis?, etc." Greșelile sunt elementare, clare și evidente chiar și pentru oameni slab dotați cu inteligență. Cine altcineva decât Dumnezeu ar semnala niște greșeli care afectează mulți oameni fizic, sufletește și spiritual? Cine altcineva ar vrea ca aceste greșeli să fie îndreptate? Sunt absolut sigur că G și-a dat seama din primul moment după ce a fost semnalat că acestea sunt greșeli. Motivul pentru care nu a vrut să le îndrepte este ușor de dedus: orgoliul, mândria, grandomania spirituală.
Deci G preferă să pună în pericol grav multe ființe umane din punct de vedere fizic, psihic (magnetismul invers), sufletesc, spiritual (spirala yang greșită, centrifugă), decât să își recunoască și să îndrepte greșelile.

De ce a ajuns G. în situația de acum?

Pentru că a fost pedepsit de Dumnezeu.
Deși Dumnezeu i-a semnalat foarte clar anumite greșeli pe care le face și i-a transmis foarte clar că este necesar să le corecteze, să le îndrepte, el a refuzat să le recunoască și să le corecteze, chiar dacă știa că a greșit. A refuzat să le recunoască și să le îndrepte datorită orgoliului, pentru a nu-i fi știrbită "aura spirituală".
Este clar că "cel rău" l-a "inspirat" pe G. să facă aceste greșeli pentru a bloca eficiența spirituală a spiralei yang și pentru a strica sănătatea și armonia energetică a ființelor umane în cazul magnetismului.

Dar cea mai mare problemă a lui G. nu sunt aceste greșeli în sine ci faptul că atunci când Dumnezeu i-a semnalat aceste greșeli el a refuzat să le îndrepte deși și-a dat seama și el de aceste greșeli evidente.

Ar fi foarte bine ca să i se transmită aceste lucruri lui G. de către cel care va comunica cu el.
Dar cel mai important este ca cel care va conduce MISA în continuare să corecteze aceste greșeli legate de spirala yang și magnetism, precum și să se înceteze imediat prostituția femeilor (videochat) pentru MISA în toate țările din Europa în care se face asta.

De ce marea "revelație" cu atributele este mai mult o prosteală spiritualistă menită să impresioneze sectanții și să mărească orgoliul spiritual al Gurului care se laudă că, așa cum până acum se spunea "înainte și după Hristos", în curând se va spune "înainte și după atribute"?

Să luăm un exemplu simplu. Avem o găleată cu apă. Această apă are niște atribute: este lichidă, este transparentă, este rece sau caldă, este dizolvantă pentru unele substanțe, reacționează chimic cu unele substanțe, etc. Ei bine, dacă vrem să ne folosim de unele dintre aceste atribute trebuie să folosim această apă în integralitatea ei, nu putem să luăm doar un atribut de care avem nevoie. Dacă ne este sete trebuie să bem apa cu toate atributele pe care le are, dacă vrem să ne spălăm, la fel. Deci este o imbecilitate să vrei să iei și să te folosești doar de un atribut al apei, că nici nu poți.

Dacă interacționezi cu un om, vorbești, comunici, îl iubești, faci amor, etc. cu acel om, nu cu unul sau mai multe atribute (blond, brunet, scund, înalt, puternic, slab, frumos, urât, deștept, prost, etc.) ale sale.
Cam așa stau lucrurile și cu atributele lui Dumnezeu.

Nici un atribut nu este și nu poate fi Dumnezeu. Nici toate atributele la un loc nu sunt și nu pot fi Dumnezeu.

Atributele sunt doar atribute și nimic mai mult. Chiar dacă sunt ale lui Dumnezeu, tot doar atribute sunt și rămân.
Această "revelație" cu atributele Lui Dumnezeu, pare a fi o scrânteală a cuiva care a cam luat-o razna punând carul înaintea boilor.

Iată că încă o dată se adeverește "patologia sensului invers" de la MISA, care aproape că pare a fi făcută intenționat pentru a deturna Sensul Bun în realizarea Scopului Spiritual Suprem, cât mai degrabă și cât mai eficient. Intenționat sigur este "clocit" acest "sens invers", dar nu de către G. ci de către "cel întunecat" care îl "inspiră" în mod inconștient, păcălindu-l și pe el și umflându-i orgoliul spiritual că face niște "revelații epocale".

Cine ar fi așa prost să creadă că ajunge mai ușor, mai repede, la Dumnezeu dacă invocă niște atribute ale lui Dumnezeu decât chiar pe Dumnezeu ?

6 comments:

  1. Oare spirala yang greșită face ravagii?

    Este posibil ca chiar spirala yang greșită (centrifugă) să fi declanșat această "epidemie" de cancere și morți premature.de la MISA.
    Energia este "vehiculul" conștiinței. Dacă energia mare din spirala yang circulă invers (centrifug în loc de centripet), e clar că și conștiința va fi orientată invers, cauzând probleme până la nivel fizic.

    Și încă câți mai sunt grav bolnavi și urmează să "dea colțu" în curând ?!

    Mai rămâne doar ca cei care au probleme de sănătate să aplice "terapia cu magneți", așa cum e indicată de G, greșit, care duce la boală și ruină.

    ReplyDelete
  2. 1. In broșura publicată de Viorel Roșu în 1996 referitoare la efectul benefic al spiralei yang se arată că manifestarea energiei spre exterior este specifică expansivității (yang) și încarcă participanții cu energie yang ce tinde să echilibreze hrana și modul de viață preponderent Yin. In al doilea rând, plasarea maestrului în centrul spiralei este pentru ca el să manifeste această energie pe care apoi spirala o amplifică ducând la un impact spiritual benefic asupra mediului psihic global, la fel cum soarele (simbolul yang prin excelență) radiază și dă viață naturii.

    2. Dormitul pe axa nord -sud cu capul spre nord este indicat în alte texte yoghine ca fiind util pentru practica yogai luminii clare, a somnului conștient. Ceea ce unui om obișnuit îi poate cauza neplăceri, pentru un practicant poate fi util.

    ReplyDelete
    Replies
    1. da, sa zicem, exista texte... bla, bla, bla... Doar ca acele texte se adreseaza practicantilor. Problema e ca voi doar va inchipuiti ca sunteti practicanti! In realitate sunteti oameni obisnuiti cu pretentii de practicanti. La misa nimeni nu a obtinut niciun rezultat. Din "zecile de mii" de practicanti in zecile de ani spune-mi macar unul care se poate dedubla la comanda, spune-mi macar unul care poate levita, spune-mi macar unul care poate comunica telepatic, spune-mi macar unul care ar o putere paranormala. Puterile paranormale chiar daca "nu sunt de dorit"- asa cum sustine Bivolaru in mod foarte convenabil- ar trebui sa apara totusi ca efect secundar al evolutiei spirituale a discipolilor. Adica ar fi trebuit sa fie o adevarata "epidemie" de puteri paranormale si yoghinii sa se planga ca sunt distrasi de la adevarata cale de aceste puteri. Si in plus, ar fi trebuit sa apara si o categorie de yoghini care sa fi deviat de pe cale din cauza acestor puteri. Genul care se lasa de yoga si apar la televizor levitand... Intrebarea mea simpla pentru orice misan fervent: unde sunt efectele [secundare] ale practicii voastre ??? Lipsa rezultatelor ar trebui sa va dea de gandit mai mult ca orice. Sunteti pe linie moarta, va deplasati spre nicaieri dar va imaginati ca va salveaza maestrul. RAM

      Delete
    2. Arata-ne ca exista macar un singur om cu aceste capacitati paranormale testate si verificate in laboratoare stiintifice, fara factori externi. Nu exista niciun om in viata care poate sa leviteze in conditii de testare stiintifica. Punct. Restul sunt speculatii, telepatia etc. pot avea loc, dar hai sa ne limitam doar la levitatie. Este un mit si atat. Niciun yoghin tibetan in viata nu poate levita , niciun alt om. Reveniti-va, nu mai credeti povesti.

      Delete
    3. stai bre, dar bivolau a fost macar odata invizibil, a levitat o masina in care erau el, Eugen Mart si niste femei, a influentat telepatic un gardian sa ii lase o scara ca sa poata evada, transforma mancarea direct in lumina inca din gat [marturia lui Narcis Tarcau] si mai ales este maestru tantric din alta era cosmica. Pe astea le-ai uitat? Cum ar putea sa nu leviteze? De ce te legi de afirmatiile mele? Orice cursant poate sa iti confirme aceste minuni.

      Delete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400