Saturday, January 20, 2024

Cum își jefuiește secta adepții - remedii fake

 Mașinăria sectei nu se oprește chiar dacă criminalul-șef este în pușcărie în așteptarea finalizării anchetei și a unui eventual proces.

Am primit detalii despre noi remedii minune cu care sunt bombardați adepții și care ar rezolva miraculos "teribilele" consecințe ale vaccinării și al fantomaticului oxid de grafen care ar fi fost găsit (în alt univers) în vaccinuri.

Preț exorbitant: 1250 lei pentru 200 grame de "produs". 

Adepții nu mai mor din cauza vaccinului, se pot iar deda la jocuri urinaro-erotice fără a mai intra sub interdicțiile maistrului analfabet. Iau niște pulberi de plante și hocus-pocus au rezolvat și sunt și mai lejeri la portofele. Win-win ! :D

"Imi imaginez că o să fie bătaie pe prima tura de produse. De unde inițial toată lumea vaccinata urma sa moara, acum deodată se pot lua plante și efectele vaccinului dispar ca prin minune. Desigur, rămâne de văzut câte zile va trebui luat amestecul și în ce cantități. Cu siguranță vor fi gen 4 linguri pe zi, 49 de zile sau mai mult, cine știe. Astfel, vor face vânzări de zeci sau sute de mii de euro. Asta da afacere :))) 

Sunt foarte rezervat cu privire la puterea acestor pulberi de a elimina o substanță atât de versatila și complexa cum e oxidul de grafen. E nerealist.. Suna a praf in ochi. Probabil liderii scolii au realizat ca dacă ne poziționam ca "rasa pura" și excludem vaccinații cu orice preț, în scurt timp toată șandramaua se inchide. Cunosc personal cateva drame ale unor persoane care erau într-o relație și a trebuit sa o încheie pentru ca respectivul era vaccinat. Este chiar un caz al unei fete din Slovenia căreia G i-a interzis sa aibă orice contact fizic, în special amoros, cu vreo persoana de la curs timp de 30 de ani. Biata fata are doar 20 și ceva de ani și abia venise la curs în anul când s-a și vaccinat. Nu apucase sa afle despre riscuri etc. A primit mega interdicție. Imi imaginez ca a primit cu mare bucurie vestea acestor remedii miraculoase"



13 comments:

  1. Compasiune marca MISA:
    ”Noi vă oferim salvarea dar, pentru că v-ați vaccinat, trebuie să plătiți, iar prostia se plătește scump!”

    ReplyDelete
  2. pentru cei care nu cunosc contextul, detalii aici:

    Un răspuns global privind vaccinarea - conferință GB partea 1
    https://telegra.ph/Un-r%C4%83spuns-global-privind-vaccinarea---conferin%C8%9B%C4%83-GB-partea-1-01-30

    Bivolaru: cursanții MISA vaccinați devin mutanți!
    https://exmisa.blogspot.com/2023/10/bivolaru-cursantii-misa-vaccinati-devin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si cu ce te deranjeaza pe tine personal ce fac altii pe pielea lor?

      Delete
    2. cu ce deranjeaza ?
      - daca ar fi ceva izolat si intre peretii casei tale n-ar fi o problema.
      - aici vorbim despre o secta, mii de indivizi care sunt manipulati, mintiti si la randul lor raspandesc cancerul unui deviationism social care nu poate fi neglijat.

      Societatea este un corp colectiv care are nevoie de mecanisme imunitare (cum ar fi punerea la rece a criminalilor de tipul dementului din tartasesti) altfel ne transformam intr-un Ecuador stapanit de criminali si de haos.

      Delete
    3. În conferința ”Un răspuns global privind vaccinarea - P2”, Bivolaru spunea spre final, citez:
      ”(Vaccinații) nu mai pot face nimic spre a remedia o astfel de situație catastrofală, iar după aceea vor suferi într-un mod ineluctabil, pentru tot restul vieții, feluritele efecte nefaste multiple - unele foarte grave – ce se vor răsfrânge asupra sănătății lor și, pe parcursul a 7 ani calendaristici, la aceste ființe umane va surveni moartea..”

      Apoi îi dă interdicție la contacte cursantei slovene pentru 30 de ani (chiar și după moarte!). Asta înseamnă că Bivolaru crede că acea cursantă vaccinată mai trăiește cel puțin 30 de ani după vaccinare!

      Delete
  3. Eu nu cred ca e legal sa vinzi asa ceva. Nu iti trebuie niste dovezi ca mușețelul sau ce pun ei în amestecul ăla chiar face ce zic ei- omoară proteina spike și grafenul? Și ce plante sunt astea de costă 1200 de lei 200 de grame? Oare chiar va cumpăra cineva praf de mușețel la 1200 de lei și să l mai și înghită? Cred ca e un remediu pentru spalatii pe creier din alte tari ca astia de la noi nu cred ca au banii astia. Și e clar ca de fapt se plătește reintrarea in circuit, pentru cine a îndrăznit sa se vaccineze. Să fie sănătoși și să le plece în sfârșit proteina spike din sistem ca s au chinuit destul 😀.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ba e legal! Cum exista piata de vechituri, asa exista remedii babesti.
      Si nu e reintrare in circuit ci aceeasi spalare pe creier dar din mers!
      Vaccinurile sunt cu substante active pentru ca sunt terapeutice. Dar remediile babesti sunt ulei de sarpe - te vindeca sa mai cumperi alta data.

      Delete
    2. Într-o țară normală, există aspecte de ilegalitate, căci intră la înșelătorie și reclamă mincinoasă (atât pacienții cât și concurența pot reclama lipsa pretinselor efecte).
      Teoretic, se cere dovedirea eficienței prin teste clinice premergătoare și comparație cu grupuri placebo (teoretic, că practic, dacă e ”urgență” și te numești Pfizer, merge și fără...)
      Dar dincolo de toate, legal sau mai puțin legal, este IMORAL, căci se încalcă Satya prin afirmații și asigurări fără dovezi premergătoare, căci MISA nu au laboratoare, proteină Spike și studii care să dovedească pretinsele efecte.

      Delete
    3. "dacă e ”urgență” și te numești Pfizer, merge și fără"

      fals. Pfizer a executat teste in 3 faze, de abia apoi a primit "verde" pentru vaccin. Viteza aprobarilor a fost mult mai mare din cauza urgentei.

      https://www.pfizer.com/news/press-release/press-release-detail/pfizer-and-biontech-conclude-phase-3-study-covid-19-vaccine

      Delete
    4. @1:47
      ""dacă e ”urgență” și te numești Pfizer, merge și fără""

      CBC: https://www.youtube.com/watch?v=W9Xb61Ik7no.
      ABC: https://www.youtube.com/watch?v=kvhRpFRlOqs
      NBC: https://www.youtube.com/watch?v=z3jQ2Vjk7jE
      95% rata de eficacitate??? Acum 3 ani ar fi trebuit sa te întrebi ce înseamnă aceasta.

      Pe calea vaccinurilor tradiționale cu patogenul inactiv ca parte componenta a vaccinului, ar fi fost de așteptat cel puțin 10 ani pentru un vaccin anti-covid cu corona.
      "Vaccinurile" oferite, vaccinurile cu mRNA sunt dispozitive medicale cu aprobare FDA si avizare CDC pentru a fi distribuite medicilor si spitalelor adică celor cu licență in medicina abilitați in a administra astfel de remedii.
      Diferența intre medici si Gregorian Bivolaru este ca acesta din urma practica medicina fără licența.

      Iți las rugăciunea seninătății:
      "Doamne, dăruiește-mi seninătatea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba,
      Curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba,
      Și înțelepciunea de a face diferența dintre ele."

      Sau ceea ce se numește in tradiția tibetana, starea de a rămâne calm.

      Delete
  4. În această parte a 4-a, MisaTV face referire la cazuri de ”oameni de bine” care au fost persecutați, dar trece sub tăcere cazurile de șarlatani și abuzatori sexuali pe care MISA i-a promovat cândva, la începuturi, ca ”mari modele spirituale”:
    Satya Sai baba, Osho Rajneesh, Joao de Deus etc.

    ReplyDelete
  5. Amintiri din Absolut:
    ”La întrebarea „Ce tratament să facă?”, răspunsul nostru este că nu există un tratament de natură să stopeze perturbările, degringolada pe care aceste substanțe, botezate în mod mincinos ca fiind vaccinuri, o dezlănțuie în organismul ființei umane vaccinate.
    Se cuvine să vă dați seama că nu există un tratament de natură să stopeze și să elimine efectele nefaste, uneori devastatoare care vor apare, fie în următoarele zile, fie în următoarele săptămâni, fie în următoarele luni, fie în următorii ani de la vaccinare, în trupurile unor astfel de ființe umane inconștiente.
    Este esențial să rețineți că toate ființele umane care vor alege într-o manieră superficială, tâmpă, inconștientă să se vaccineze cu aceste substanțe care - în realitate - nu sunt vaccinuri și au la bază ARN mesager, de îndată ce o astfel de substanță pătrunde în trupul lor, dezlănțuie schimbări în direcții nefaste, malefice, ce sunt ireversibile.
    Nu mai pot face nimic spre a remedia o astfel de situație catastrofală, iar după aceea vor suferi într-un mod ineluctabil, pentru tot restul vieții, feluritele efecte nefaste multiple - unele foarte grave – ce se vor răsfrânge asupra sănătății lor și, pe parcursul a 7 ani calendaristici, la aceste ființe umane va surveni moartea.”

    Minune, s-a inversat ireversibilul și s-a evitat ”ineluctabilul”!

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400