Tuesday, January 30, 2024

Maeștri fake și acoliții lor la fel de penali. Danemarca.

Primim la poșta redacției:


Pe 27 ianuarie a fost ziua secundului Advaita S. 

După cum poate știți, el e un fel de mare guru în Danemarca. Oamenii acolo îl consideră pe el autoritatea supremă, nu pe G. El niciodată nu a pretins deschis că este marele lider acolo, dar în realitate tolerează să fie venerat și tratat ca un zeu (când de fapt e doar un derbedeu). 

După modelul șefului mare, și el a avut mare harem, femei care lucrau pentru el și își dedicau viața să fie cu el și alături de el "ca să se transforme spiritual și să evolueze, să își ardă karma etc”. 

Pe cei care nu se conformau sau începeau să îl ia la întrebări, îi elimina din peisaj. Găsea mereu o modalitate să îi scoată din comunitate, să îi mute în orașe mai mici să facă acolo KY, sau pur și simplu îi discredita. 

De vreo doi ani, e mai potolit, pentru că a avut probleme cu inima de la prea mult nesomn, excese sexuale și abuz de substanțe afrodisiace. (Cu toată continența perfectă, tot are nevoie de stimulente ca să ridice steagul:))) ). 

La momentul actual, după toate situația cu Franța din noiembrie, nenea Advaita (Ava), împreună cu cucoana Adina, au anunțat că ei vor fi mai retrași. Interesant cum au devenit retrași exact acum când gurul are nevoie maximă de sprijin. De fapt, pare că s-au spălat pe mâini și vor să se pună la adăpost, pentru că și ei învârt multe combinații și au destule motive să se teamă de autorități.

Revenind la mimetismul mesianic al lui Ava, după cum spuneam, pe 27 a fost ziua lui de naștere. Partea comică este că apropiații și cursanții (poate chiar la sugestia lui), au propus o meditație cu momentul nașterii. Sună cunoscut? E copy paste după marea sindrofie de 12 Martie. Cu alte cuvinte, ce face omul face și maimuța, iar grandomania și complexul mesianic se transmit din tată în fiu, că să spunem așa.



5 comments:

  1. Chiar i se spune ”Ava” (vezi https://advaitananda.com/about/) care este și titulatura de ”părinte spiritual” în tradiția monahală, în relația duhovnic - ucenic. Înseamnă ”părinte, tată” în aramaică https://ro.orthodoxwiki.org/Avva

    ReplyDelete
  2. Sigur că a avut femei, care au lucrat pentru el, inclusiv la shop-ul Kubera de pe site-ul NATHA, unde se vindeau filmele porno ale marelui inițiat.
    https://web.archive.org/web/20071018025409/http://www.kuberashop.dk/shop/tantriske-film-30c1.html

    Celestine Andersen, tantrayogateacher la NATHA, descrie cum a condus Kubera shop
    https://web.archive.org/web/20070222100048/http://www.natha.net/content.aspx?lang=EN&item=2475

    ReplyDelete
  3. în numele tatălui, al chi-ului și al sfântului buh
    tatăl nostru care ești în (Copen)Heaven
    slăvească-se numele tău
    vie conducerea ta, facă-se voia ta
    precum în cer, așa și la pământ
    pâinea noastră până la sfârșitul zilelor
    dă-ne-o nouă azi (nu lui Nicu) și neîmpărțită
    și ne iartă greșelile noastre
    deși NOI nu iertăm greșiților noștri
    și ne duce pe noi în ispită
    și ne smotocește, cel rău și viclean,
    că a ta e împărăția și puterea
    acum și pururea și-n zecii zecilor
    I'm in!
    sclavă ție, tată geresc!

    ReplyDelete
  4. femei care lucrau pentru el și își dedicau viața să fie cu el și alături de el "ca să se transforme spiritual și să evolueze, să își ardă karma etc”.

    Transformarea / evolutia spirituala. E un simplu pretext in care au crezut doar cele mai fraiere fãtuci din grup.
    Pur si simplu voiau sa fie plasate mai sus in ierarhia sectei si cum aveau la dispozitie doar "creierul" dintre picioare l-au folosit din plin.

    ReplyDelete
  5. Curat derbedeu.
    Se prezinta ca scientist, nuclear shit.
    A fost prea ocupat sa sondeze gaurile negre si sa pacaleasca si sa distruga vieti, meserie ZERO.

    Cum a aparut valul calculului quantistic a pus de-un "INSTITUTE FOR QUANTUM TRANSFORMATION" re-amintind ca el ar fi fizician. E doar un fâs de om, o caricatura penala.
    Este doar varianta mai rânjitã si (daca cumva este posibil) mai abjectã a infractorului poprit la Paris. Cam la acelasi nivel cu alt neom: tarcãu.

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400