Monday, October 18, 2021

A doua completare la mesajul „S-a deschis circul tâmpiților” - 17.10.2021

”Ghidului spiritual” revine cu noi avertismente.

Numărul imbecililor dintre cursanții acestei școli care se îmbolnăvesc de COVID-19 este în creștere.
Inconștiența, letargia și lenea de care aceștia dau dovadă, este șocantă.
Unii ar fi ajuns deja să fie internați în spital în stare gravă și astfel de cazuri se înmulțesc.

A. H. de la cursul de yoga din Londra a participat la o tabără în străinătate unde mai mult de jumătate dintre participanți s-au îmbolnăvit
pentru că nu ar fi luat remediul profilactic fulger.
Ea a luat sistematic remediile și nu ar fi avut nimic, deși iubitul și prietenii ei s-au îmbolnăvit și acum simte o stare de invincibilitate în fața virusului,
datorită rezonanței cu Atributul Dumnezeiesc al Invincibilității Dumnezeiești, care a apărut în mod firesc datorită administrării acestor plante.


comentarii:
1. Sunt o mulțime de persoane care au fost expuse la virus și nu s-au îmbolnăvit.
Ce să mai spui de medicii și asistenții din secțiile Covid sau brancardierii de pe salvări, care lucrează de un an și jumătate ca la Cernobîl
și totuși nu s-a îmbolnăvit, deși n-au luat remedii fulger.

2. Sunt o mulțime de articole pe YE care proclamă că marea majoritate a persoanelor testate și depistate pozitiv (cam 90%)
sunt ASIMPTOMATICE!
Ei folosesc asta fie pentru a susține că Covid-19 e o simplă răceală, fie că testele sunt falsificate.

Faptul că o proporție atât de mare (peste 50% conform declarațiilor) dintre cei din jurul celei ce a trimis mesajul manifestă simptome,
vine în contrast cu afirmațiile susținute de GB cum că doar cei care nu au luat plantele s-au îmbolnăvit.
Ori e adevărat că majoritatea nu urmează sfaturile lui GB și atunci se ridică întrebarea ce mai caută la cursurile MISA (parteneri de Tantra?),
fie au urmat sfaturile, dar ”remediile” nu au efect.


De asemeni, poate că persoana ce a trimis mesajul (dacă acesta e real!) face parte din acel procent mare de persoane care sunt oricum asimptomatice,
deci nu e dovedit că este meritul remediilor fulger!

3. E vorba de cursanți care se îmbolnăvesc atât de ușor, într-o proporție atât de mare!
Atunci, care sunt efectele practicii yoga timp de decenii la MISA? Unde sunt rezultatele mult trâmbițate?

4. Poate chiar sentimentul invincibilității îi determină pe unii cursanți să renunțe la măsurile de prevedere.

5. De unde știe autoarea mesajului că toți cei peste 50% care s-au îmbolnăvit în tabăra la care au participat, nu și-au luat remediile?
Tocmai din acest motiv, mesajul este suspect! E genul de mesaj misan care apare exact când e nevoie!

4 comments:

  1. Se sparge citez buba si maestrul stie. Multi adepti vor incepe sa spuna adevarul: desi au luat tratamentele fulger s-au infectat. Acest lucru ar da peste cap afacerea maestrului cu remedii traznet si iar si iar l-ar confirma ca un incompetent in domenii pe care pretinde ca le stapaeste(tratamente inventate, neverificate de nimeni, neautorizate de nimeni sau de cineva cu competenta in tratamentul virusului, care sunt destinate unor probleme medicale reale). Aceasta buba face poc curand, fie sub forma anonima la inceput fie prin voci semnate ulterior (daca mai exista putina umbra de curaj in adepti). Vocile sa spuna clar, citez: Cum se face ca maestrul nostru a lasat sa moara persoane din cadrul cursului si le-a infierat si condamnat moartea in mod public, pomenindu-le si numele si a dat vina pe ele ca nu si-au luat aceste tratamente in loc sa prevada ca unii dintre noi pot sa se imbolnaveasca cu toate ca am luat remediile fulger? Am incheiat citatul. Va multumim, nu vom continua.

    ReplyDelete
  2. Nu se va lua nicio masura impotriva Misa.
    E clar ca acolo sunt doar marionete, Bivolaru, e un lacheu.
    Cu s-au fara,"comitetul executiv", gruparea va dainui, sub o forma sau alta.
    Tentacule sunt adevarata problema, putini stiu unde incep si unde duc.Realitatea e mult mai crunta.
    Astfel de grupari au o influenta majora asupra maselor de oameni,mai ales ca se folosesc de yoga si meditatie,(la Misa, sex nepenetrativ in haita, ejaculari retrograde si continenta neuronala ) in secolul ce se vrea a fi ,pionieratul re-trezirii spirituale.


    P.S.

    Buna ziua,
    Repet intrebarea, deoarece ar trebui sa fie de interes general.
    Daca Yoga, ioc la Misa ,atunci unde ?

    Oamenii au nevoie de alternative.
    Ar trebui sa fiti("voi",:)) ) in cunostinta de cauza,in cazul in care exista miracole prin Romania.
    Manipularea exista pretutindeni, iar cursantii, unii dintre ei, au aspiratii spirituale, asadar suflet aka. dincolo de minte, incredere in maestru, ca doar ala iti lumineaza calea.
    Nu e nici un mod de a proba iluminarea decat prin experienta individuala, bineinteles retardarea, polul opus, ar trebui sa o poti vedea din MISA-SFERA. Deci,cursantul, abandon total.
    Misa manipuleaza prin insesi textele sacre, lasate de adevaratii maestri spirituali.
    Cu alte cuvinte,trebuie ca mintea sa faca nani, daca nu, eject.
    Si cum stim cu totii, mintea este un obstacol in calea desavarsirii, abia pe urma devine un instrument extraordinar, deoarece nu te mai controlează,insa nu ai idee ca maimutoiul ala poate fi un escroc.Sunt cu duiumul, mai ales in India, China ,(la noi clasa VVIP) etc, deoarece spiritualitatea vinde, este noul sex.Sexul prinde si vinde dintotdeauna, deci cand ti-o tot trage ("trage)" spiritual, magnetismul e stabilit.
    Oricum mascat, deoarece la orientali, amorul e arta straveche,si cu toate acestea,sexul nefiind ultra-liber din pre-frageda pruncie, si nemediatizat, ca la Vest, obsesiile lor, sunt cronicizate dinainte de a se renaste.La noi, este vorba de cealalta extrema ,consecinta geamana.Reprimata sau exprimata,obsesia-sexualitatea, e in "locul" natal, adica in capetele oamenilor,capete care au o cu totul alta functie, cert, nu de adapost clandestin, perpetuu, pentru obsesii si perversiuni.



    Se pune accent doar pe Misa,insa sunt si alte "scoli" si nu doar "scoli", asociate cu aceasta grupare, Misa e doar paravanul.


    Deci,

    Exista in Romania o scoala decenta,adecvata pentru practica Yoga ?
    Sau un ashram, asezamant spiritual, caraterizate de crestere spirituala, nu de orgii ?
    Fiind ahtiat de viata, ma frapeaza, intelesu-m-ati ? Bun,nemurire lesnicioasa !
    Multumesc ! 🙏

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna seara
      Intrebati-l pe Mihai Rapcea, avocat din Bucuresti.

      Delete
  3. În orice școală care există, ar fi necesar un control pre-înscriere pentru depistarea celor cu probleme psihice. Dar dacă șeful școlii e bolnav psihic și acceptă alți bolnavi mintali (gen Tantiana Honda :)) ce pretenții să ai de la acea școală? Și există celălalt risc: afară vopsit gardul... Eu nu girez nicio mișcare spirituală și nicio sectă și nicio religie, fiind conștient că sunt inventate de minți umane, mai proaste sau mai deștepte decât a mea. Omul care a realizat asta, e deja departe de nebunia maselor, vede că niciun păcălici nu este înrădăcinat în nemurire, că toți maeștrii falși îmbătrânesc urât și prea devreme. Părerea mea. În loc să căutăm iluzii, ca să culegem deziluzii, mai bine ne vedem de traiul nostru. Iar ca să pomenești de sex, spiritualitate, iar de sex și iar despre amor, căutând cumva o mișcare, e semn trist dar adevărat. Ia-ți o femeie și gata. Lol. Yoga este o cale spre echilibru, cred, nu spre dezmăț.

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400