Tuesday, December 21, 2021

Dezastru pentru credulii din secta MISA - Trump vaccinat cu a 3-a dozã

 Luni de zile prea naivii adepti ai infractorului condamnat Bivolaru s-au rugat - desigur "impulsionati" de analfabetul-sef - pentru fostul presedinte american Trump, l-au "binecuvântat" pentru reusita actiunilor sale in lupta "eroica" cu cabala, cu cenusiii, cu tot-ce-îi-mai-trasneste-prin-cap lui Decrepilã.

A citit bivolaru toate balivernele si glumele de pe net despre vaccinuri, a preluat toate ineptiile. El singur nu e-n stare de absolut nimic, nici macar sa creeze singur o teorie a constipatiei.

Iar acum dezastru: Trump in persoana a spus lumii ca e supervaccinat.

Donald Trump a fost huiduit de susținătorii săi la un eveniment public după ce a dezvăluit că s-a vaccinat cu doza a treia

"Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost huiduit la un eveniment public după ce a dezvăluit că s-a vaccinat și cu doza booster a vaccinului anti-coronavirus.

"Și eu și președintele suntem vaccinați. Ați făcut și doza booster?", a întrebat O’Reilly, întrebare la care Trump a răspuns "Da!". 

Imediat, susținătorii din public ai lui Trump au început să huiduie. Trump a reacționat imediat, exclamând de mai multe ori "Opriți-vă" și gesticulând cu mâna spre public."

Oare cum va reactiona infractorul adulat de naivii din MISA ? 

"Trump a vorbit constant de eficiența vaccinurilor și i-a îndemnat pe americani să se vaccineze pentru a fi protejați de Covid-19.

„Noi am făcut ceva istoric. Am salvat zeci de milioane de vieți în toată lumea. Noi, împreună, toți, nu eu, noi, am obținut un vaccin, trei vaccinuri și terapii extraordinare. Boala asta ar fi făcut ravagii în țară mai mult decât face acum”, a spus Donald Trump în cadrul aceluiași eveniment."






6 comments:

  1. Cum să reacționeze?
    Ca în fiecare seară, între 20:30 și 21:05!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa-i:

      "ale cărei roade sunt în mod instantaneu dăruite de noi lui Donald Trump, pentru a fi în felul acesta susținut de Bunul Dumnezeu în toate acțiunile eminamente benefice pe care acesta le realizează sau le va realiza în deplin acord cu Voia lui Dumnezeu"

      Bravo bivolaru, Dumnezeu nu ne vrea imbecili, tu ne-o confirmi sustinandu-l pe Trump. Trump s-a vaccinat, dragii de misani ii vor urma exemplul ;)

      Delete
  2. Nu m-ar mira sa aflam ca "mentorul spiritual" e vaccinat si el de mult. Cu energie tripla. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. N-ar fi de mirare. Si "faimosii" simion si sosoaca - care-s inconjurati mereu de gura-casca - 100% sunt vaccinati. Pacat de naivii / fraierii care-i cred si ii aduleaza (exact ca pe iubitorul de minore) si se parcheaza mult mai de tineri prin cimitire.

      Delete
  3. where clairvoyance == 0 { guru = false }

    ReplyDelete
  4. Acelasi trump, preten bun cu epstein, zeul care da binecuvantari pedofililor

    https://www.youtube.com/watch?v=AUDr_c2PalI

    https://www.cnbc.com/2020/08/04/trump-banned-jeffrey-epstein-from-mar-a-lago-for-hitting-on-girl.html

    https://www.youtube.com/watch?v=wBiHVnYjZ68


    strumf si diavolaru = ca de la pedofil la peofil

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400