Friday, December 10, 2021

MISA - mărci înregistrate în Europa (EUIPO)

English

 Pe lângă mărcile înregistrate în România (OSIM), MISA a înregistrat mărci și la nivel european. E vorba doar de două mărci, una verbală și una figurativă.



1. MIȘCAREA CHARISMATICĂ TEOFANICĂ (011780335) pe 22.08.2013
https://euipo.europa.eu/eSearch/#details/trademarks/011780335

Lista de produse şi / sau servicii clasificată Nisa
Aici MISA a optat pentru întreaga listă a produselor și serviciilor din clasele Nisa 9,16,41, ce poate fi vizualizată la linkul de mai sus.

2. MISA (018477922) pe 22.09.2021
https://euipo.europa.eu/eSearch/#details/trademarks/018477922

Lista de produse şi / sau servicii clasificată Nisa

9 - DVD-uri preinregistrate; DVD-uri pre-înregistrate pentru exerciții; Materiale descărcabile pentru cursuri didactice; Publicații electronice descărcabile; Publicații care pot fi descărcate; Publicații electronice descărcabile sub formă de reviste; Cărți electronice; Cărți electronice descărcabile; Cărți audio.

16 - Materiale educative tipărite; Materiale tipărite pentru instruire; Materiale de predare tipărite; Cărți; Cărți educative; Broșuri; Broșuri tipărite; Tipărituri.

38 - Transmisiuni în direct accesibile prin intermediul paginilor de Internet [cameră web]; Transmisie TV prin internet; Servicii de radiodifuziune prin internet; Difuzare de programe prin Internet; Furnizare de acces la conținut, site-uri și portaluri de internet; Servicii de telecomunicații prestate pe platforme și portaluri pe internet și pe alte suporturi media; Transmisii audio, video și multimedia prin Internet și alte rețele de comunicații; Difuzare de material audio și video pe internet; Servicii de difuzare video, audio și TV; Transmisie continuă [streaming] de material video pe Internet; Transmisie continuă [streaming] de material audio, video și audiovizual printr-o rețea globală de calculatoare.

40 - Tipărire de cărți; Tipărire de materiale publicitare; Servicii de tipărire de articole de papetărie; Servicii de tipărire digitală la cerere de cărți și alte documente; Duplicarea casetelor audio și video și a benzilor; Servicii de finisare a tipăriturilor [legătorie]; Servicii de finisare a tipăriturilor [tăiere].

41 - Editare de publicații; Furnizare de publicații electronice; Publicare de publicații periodice; Furnizare de publicații on-line; Publicare de cărți și periodice electronice online; Publicare on-line de cărți și reviste electronice; Publicare de cărți electronice și periodice pe internet; Publicare de materiale educative tipărite; Publicare și editare de materiale tipărite; Publicare de broșuri; Producție de televiziune; Producție de emisiuni de televiziune; Producție de programe de televiziune; Producție de programe educative de televiziune; Producție de programe de televiziune în direct; Producție de programe de televiziune în direct cu scop educativ; Publicare de reviste pe internet; Cursuri de meditație; Cursuri de formare; Organizare de cursuri; Cursuri prin corespondență; Cursuri postuniversitare; Cursuri de dezvoltare personală; Furnizare de cursuri educaționale; Cursuri în cadrul taberelor educative; Furnizare de cursuri de formare; Cursuri de tehnici de meditație; Cursuri de exerciții în grup; Instruire în yoga; Servicii educative în materie de yoga; Organizare de simpozioane educaționale; Tabere de vară [divertisment și educație]; Cursuri de instruire în tabere educative; Activități culturale; Furnizare de activități culturale; Organizare de conferințe în materie de activități culturale; Organizarea de seminarii în materie de activități culturale; Organizare de activități culturale pentru tabere de vară; Activități sportive și culturale; Organizare de activități de divertisment; Organizare de activități de divertisment pentru tabere de vară; Producție de filme pentru televiziune; Divertisment de radio și televiziune.


MIȘCAREA CHARISMATICĂ TEOFANICĂ pare a fi înregistrată și în UK la aceeași dată, dar nu apar detalii pe site.

MIȘCAREA CHARISMATICĂ TEOFANICĂ pare să le fie foarte dragă de vreme ce au înregistrat-o pentru toate serviciile și produsele din listă si e unica marcă pentru care au făcut-o. Acest lucru se face în mod normal pentru a se asigura că nimeni altcineva nu poate folosi marca respectivă în nici un domeniu.

Marca figurativă "MISA" este cea mai recentă.
Oare întâmplător cererea de înregistrare a mărcii la nivel european a fost depusă tocmai în luna mai 2021 (luna în care s-a intensificat activitatea pe blog, fiind postate consecvent articole critice la adresa MISA si a lui Gregorian Bivolaru) ?

1 comment:

  1. Legat de tabla de șah de pe dreapta,
    Magnus, ca să vezi domnule ce coincidență ...
    Magnus Carlsen a câștigat o medalie (a 5-a oară), un trofeu de argint placat cu aur și obsidian și ce au mai spus ei că are, și o coroana de frunze mare de la FIDE.
    Arată ca Tarzan. Fanii îl numesc GOAT.
    Oricum, i-a ieșit Magnus pe nas lui Bivolaru și asta e ce contează. Trebuie să meriți ca să te numeșți așa.
    Că dacă ți-ai pus tu singur numele, e ca Baron al lui Trump. Degeaba îi spui Baron că dacă nu e...
    Tataie Bivolu, ai rămas de căruță. S-au pipi shakti-urile pe tine toate, și virasii începând cu Freedom, oricine ai fi acela. Ești realizat că ești abandonat. Și nevaccinat. 🤣 Și căutat de câteva state. Asta înseamnă karma grea. Nu cred să mai ai șanse să te naști vierme. Floare sau piatră dacă e. O iei și tu de la zero din modestie.

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400