Sunday, September 25, 2016

Cu ce gunoaie informationale sunt "hraniti" sectantii MISA

Junk information, asta le este servit zilnic adeptilor prizonieri într-o secta. Este si cazul sectei deviate MISA. Adeptii trebuie sa aiba mintea ocupata cu informatii departe de lumea reala. Articolul (furat) "Copilul chinez mutant excepţional care deja a atins o nouă treaptă a evoluţiei! Face se pare parte dintr-o nouă rasă umană!" are doar un titlu umflat, în rest e apa de ploaie. Furat probabil de aici , vehiculeaza niste informatii… Citește mai departe / Read more »

Thursday, September 22, 2016

De ce este chel Gregorian Bivolaru ?

Inca din primul an de curs - de peste 25 de ani - bobocilor de la cursul de ioga (organizat de asociatia de dezaxati MISA) li se cânta aceeasi falsa melodie: - prin Yoga aveti acces la tinerete vesnica (o fi, dar nu si prin ioga misana ) - par complet negru si sanatate de fier pâna la adânci batrâneti - organele de simt stimulate si refacute cu ajutorul asanelor yoghine - echilibrare si vioiciune corporala Si alte reclame de felul asta. Rezultatu… Citește mai departe / Read more »

Saturday, September 17, 2016

Mesajul adminului exmisa.org

http://www.exmisa.org/viewtopic.php?p=68425#p68425 Eu consider că 10 ani sunt de ajuns. Doar cine a avut căciula trasă peste ochi și urechi nu a aflat ce era de aflat. Și, în fond, e treaba lui dacă îi place vara cu căciula peste ochi... Bivo e la mititica și va sta acolo și pentru trecerea ilegală a frontierei și pentru actele false și negarea indentității reale în fața autorităților... asta ca să mă refer doar la lucruri clare. Fiind un adevăr… Citește mai departe / Read more »

Friday, September 16, 2016

MISA si cancerul

Plini de o vesela inconstienta, cei  de pe site-ul oficial misan "publica" câteva vorbe despre un studiu, despre americani, alimentatie, cancer. Studiu: sângele vegetarienilor are o eficienţă de opt ori mai mare în uciderea celulelor canceroase Desigur, în lumea asta a noastra în care traim exista si stress si alimentatie grabita, nu foarte rationala, nu foarte moderata. Oamenii nu se misca suficient, munca de birou, timp putin de refac… Citește mai departe / Read more »

Thursday, September 15, 2016

Educatia sexuala si "valorile" misane

Sub titlul " Educația sexuală – armă insidioasă de distrugere a inocenței copiilor noștri ", site-ul oficial misan yogaesoteric, vrea sa ne educe. Sa vedem un pasaj din articol (furat ca mai toate cele ce apar in universul dezaxatilor): În cadrul acestui program copiii unguri au fost inițiați în teme ca „iubirea liberă” și contactul sexual, fiindu-le inoculate idei precum: natura arhaică a valorilor familiei „burgheze”, caracterul demodat… Citește mai departe / Read more »

Monday, September 12, 2016

Mesajul unui grup de ioghini din MISA

Aparut intr-un comentariu pe blogul lui Mihai Rapcea : http://www.rapcea.ro/2016/05/30/cum-se-preface-ca-il-apara-misa-pe-gregorian-bivolaru/#comment-299702 "YoghiniiMISA says: 10/09/2016 at 09:13 Un mesaj personal plin de inteligenta si bun simt din partea unor cursanti yoga de la cursurile MISA Domnule Bivolaru, Suntem un grup de cursanti din ani mari de yoga, dezgustati de caracterul dumneavoastra mizerabil si manipulator. Mintiti cu neru… Citește mai departe / Read more »

Yogaesoteric si îngrijorarea ca yoga e pervertita în occident

In programul taberei ioga misane, a aparut un articol plin de indignare: http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10179 Actualmente se manifestă unele bizare tendinţe de pervertire a practicii autentice a sistemului milenar yoga... Printre altele se lamenteaza ioghinii de la mal de mare apropo de yoga gimnastica, aerobica din occident, dar si unele forme mai stranii cum ar fi bere-yoga . :D Vezi-doamne, nu se dedica iogai spiritual… Citește mai departe / Read more »