Wednesday, July 31, 2024

Spălarea creierului și spălatul PUTINii la MISA

Motto: ”Faptul că folosesc ”spălarea creierului” este o acuzație veche împotriva grupurilor discriminate și etichetate drept ”secte”. Discreditate încă din anii 1990, teoriile conform cărora ”sectele” folosesc tehnici de control al conștiinței și de ”spălare a creierului” sunt încă promovate de organizațiile anti-secte.” - Massimo Introvigne În repetate rânduri, pe acest blog a fost subliniată ideea că adepții MISA nu obișnuiesc să privească realita… Citește mai departe / Read more »

Saturday, July 27, 2024

Dilema Nouă: L-a plagiat Pleșu pe Bivolaru?

 În lipsa unor conferințe noi ale Ghidului MISA aflat în retragere spirituală la Paris, ascultam cu nostalgie seria lui de conferințe despre ”Aventura inițiatică și tainele ei”. După ce a terminat partea despre încercările spirituale, a început să explice Parabola Semănătorului a lui Iisus. La un moment dat, aud niște fraze cu totul aparte, citez: ”În definitiv, semănătorul din parabola noastră aruncă o parte din semințe tocmai acolo ca pe o provoc… Citește mai departe / Read more »

Wednesday, July 24, 2024

”Martorii lui Pește”

 Pe Yogaesoteric - site-ul care nu mai reprezintă MISA, deși cândva o reprezenta (citiți aici întreaga odisee) - a apărut în data de 20 iulie o ” INVITAȚIE de a face cunoscută formidabila revelație a Atributelor Dumnezeiești ” ( arhivă ). Abia după două zile, exact același text apare și pe pagina oficială a MISA, de data aceasta sub formă de APEL MOBILIZATOR! ( arhivă ) Într-adevăr, YE nu reprezintă MISA, ei doar au făcut o invitație, spre deosebire de A… Citește mai departe / Read more »

Saturday, July 20, 2024

Capul lui Trump, mâna lui Dumnezeu și gura MISA

În spatele meu și în dreapta era un ecran mare care afișa o diagramă a punctelor de trecere a frontierei în mandatul meu. Pentru a vedea diagrama, a început să îmi întorc capul spre dreapta mea și eram gata să-l întorc un pic mai mult - ceea ce sunt foarte norocos că nu am făcut-o - când am auzit un șuierat puternic și am simțit ceva lovindu-mă foarte tare în urechea dreaptă. Mi-am spus ”Wow, ce a fost asta? Nu poate fi decât un glonț!” și mi-am du… Citește mai departe / Read more »

Thursday, July 18, 2024

Scopul scuză manipularea

”Manipularea e malefică în orice situație, căci încalcă liberul arbitru”, iar MISA cea benefică și dumnezeiască se preface că demască manipularea și mimează că luptă fără încetare pentru ca adevărul să triumfe. citat dintr-un articol MISA despre dezinformare: ”Manipularea, în esenţă, implică a folosi anumite „tehnici” care declanşează nişte reacţii previzibile, astfel încât oamenii să fie făcuţi să acţioneze aşa cum doreşte manipulatorul, chiar dacă… Citește mai departe / Read more »