Wednesday, January 31, 2024

Cu MISA în instanță - 3. ACUZAȚIILE

 (continuare din partea a 2-a ) La sfârșitul lunii iulie 2022, așa cum se vede din punctele 10-11 ale Hotărârii CNCD nr. 147/2023 (pdf  🔗  arhiva CNCD  🔗 ), dosarul în care era reclamat fostul cursant MC ajunsese într-un punct mort. Această situație era cunoscută petentului, dar nu era cunoscută de cel reclamat, care aștepta un răspuns de la măreața instituție. În aceste condiții, altă măreață organizație - veșnica victimă MISA - a declanșat împotriva … Citește mai departe / Read more »

Tuesday, January 30, 2024

Maeștri fake și acoliții lor la fel de penali. Danemarca.

Primim la poșta redacției: Pe 27 ianuarie a fost ziua secundului Advaita S.  După cum poate știți, el e un fel de mare guru în Danemarca. Oamenii acolo îl consideră pe el autoritatea supremă, nu pe G. El niciodată nu a pretins deschis că este marele lider acolo, dar în realitate tolerează să fie venerat și tratat ca un zeu (când de fapt e doar un derbedeu).  După modelul șefului mare, și el a avut mare harem, femei care lucrau pentru el și își dedi… Citește mai departe / Read more »

Sunday, January 28, 2024

Cu MISA în instanță - 2. CNCD: implicarea MISA

 (continuare din partea 1 ) În partea anterioară, fostul cursant M.C. a arătat cum a ajuns parte reclamată la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării CNCD, pentru niște articole vechi de mulți ani, deși petentul nu respectase minimele reguli de depunere a unei petiții la CNCD (sau oriunde!), pentru că nu indicase autorul respectivelor articole și nici pe deținătorul blogului, ci doar îl menționase pe fostul cursant M.C. pentru a fi audiat … Citește mai departe / Read more »

Friday, January 26, 2024

Cu MISA în instanță - 1. CNCD: Și martor, și reclamat!

Scăpată de grijile dosarelor penale din țară și sătulă să tot fie ”victimă”, MISA a intrat într-o fază agresivă în care îi vânează pe criticii săi, dar pozând tot în victimă. Imediat după încheierea dosarului de la Cluj, au intentat câteva procese unor jurnaliști, mai ales pentru afirmații defăimătoare la adresa Gurului, cel care pretinde că nu poate fi atins de tertipurile ego-ului dar care de fapt nu poate fi atins nici măcar cu o floare de sensi… Citește mai departe / Read more »

Wednesday, January 24, 2024

ZDF Frontal - În mrejele guru-ului

Emisiunea "Frontal" difuzată pe 24.01.2024 la ZDF, televiziune publică din Germania, a avut titlul  "În mrejele guru-ului: culte, secte, comunități periculoase" . Prima parte a emisiunii, circa 4 minute, a avut ca subiect MISA și gurul ei. A doua parte a fost dedicată sectei Scientology.  https://www.youtube.com/watch?v=nzJcGYvwnBU O fostă adeptă MISA din Germania a povestit (sub protecția anonimatului) despre experiența avută în … Citește mai departe / Read more »

Tuesday, January 23, 2024

”Peștele de la cap se împute”, iar MISA de la PEȘTELE împuțit!

 Oricine analizează cu obiectivitate fenomenul MISA, constată eșecul dezastruos al tentativei liderului Mișcării și al adepților acestuia de a se constitui ca ”școala spirituală cea mai importantă, cel mai înalt şi mai puternic focar divin al acestei planete” .  🔗 Este evident că MISA și-a încălcat propriile principii pe care le-a enunțat, că una susține și cu totul alta face, că este într-un evident declin atât în ceea ce privește numărul adepților… Citește mai departe / Read more »

Monday, January 22, 2024

Patologia sensului invers la MISA

Primim la  poșta redacției (de la fostul cursant C.A., care a semnalat deja spirala gresita si magnetismul .. invers) : Spirala yang are sens invers, centrifug în loc de centripet. Magnetismul este invers, nordul se orientează către nord și sudul către sud. Chiar și spiritualitatea e inversată. Atributele lui Dumnezeu au ajuns mai importante decât Dumnezeu. Yoginii se roagă la atribute ca să îi ajute. Greșelile făcute de G sunt foarte grave și nu sunt… Citește mai departe / Read more »

Saturday, January 20, 2024

Cum își jefuiește secta adepții - remedii fake

Mașinăria sectei nu se oprește chiar dacă criminalul-șef este în pușcărie în așteptarea finalizării anchetei și a unui eventual proces. Am primit detalii despre noi remedii minune cu care sunt bombardați adepții și care ar rezolva miraculos "teribilele" consecințe ale vaccinării și al fantomaticului oxid de grafen care ar fi fost găsit (în alt univers) în vaccinuri. Preț exorbitant: 1250 lei pentru 200 grame de "produs". Adepți… Citește mai departe / Read more »

Friday, January 19, 2024

Chiar așa: Unde sunt victimele?

 A apărut - după o pauză mai lungă - a patra parte a serialului MisaTV intitulat ”De poliție cine ne apără?” Surpriză: acest episod nu mai conține relatări ale ”victimelor abuzurilor autorităților franceze”, ci doar victimizare. În finalul episodului 2, se promitea marea cu sarea: ”Povestea continuă cu încă multe alte fapte josnice, pe care polițiștii francezi le-au săvârșit în cursul așa-zisei operațiuni de salvare, fapte ce sunt dovedite de mărtur… Citește mai departe / Read more »