Wednesday, September 28, 2022

MISA - Jocul perfid al diavolilor

Luni 26.09.2022, între orele 19:40-20:05, MISA TV a transmis un  mesaj "din partea Ghidului spiritual adresat persoanelor care nu au ales să participe la conferințele suplimentare ce au fost programate ca un complement al Taberei spirituale yoghine ezoterice pentru vacanța de vară 2022" . De atunci a tot fost reluat, să nu care cumva să îl rateze cineva.  Gregorian Bivolaru a repetat la începutul și la sfârșitul noii sale expuneri ideea pr… Citește mai departe / Read more »

Friday, September 23, 2022

Sătui de Bivolaru până peste cap - Adepții MISA n-au chef de bonusurile gurului

La finalul taberei MISA de vară online a fost  anunțat  pe oficiosul sectei că se oferă participanților două zile bonus, pe 18 și pe 25 septembrie.   "Deoarece programul taberei a fost foarte bogat și nu a fost timp suficient pentru a include materialele pregătite" .  Cu alte cuvinte, pentru ca  s-au organizat prost , ca de obicei. Nimic nou sub soare! Astăzi, 23 septembrie 2022 la ora 16:10 (ora României),  a fost difuzat pe MISA TV un mesaj … Citește mai departe / Read more »

Fed up with Bivolaru - MISA followers don't give a damn about guru's bonuses

At the end of the online MISA Summer Camp it was  announced  on the sect's website that participants are offered two bonus days, on September 18 and 25.   "Because the camp schedule was very rich and there was not enough time to include the prepared materials". In other words, because  they were poorly organized , as usual. Nothing new under the sun! Today, September 23, 2022 at 16:10 (Romanian time),  a message about the bonus camp day o… Citește mai departe / Read more »

Tuesday, September 20, 2022

SINTEZĂ despre MISA® – cap.7 APOCALIPSA după BIVOLARU

 ENGLISH O parte însemnată din ideologia MISA se bazează pe Apocalipsă. Este o schemă de manipulare psihologică, întâlnită la multe secte contemporane: - mai întâi,  este anunțat sfârșitul lumii actuale , ce va fi marcat de evenimente cumplite , de la cataclisme naturale până la instaurarea unei dictaturi mondiale satanice. Mesajul apocaliptic are rolul de a capta atenția unui număr cât mai mare de adepți. - apoi,  este promisă salvarea, dar numai pentru c… Citește mai departe / Read more »

SYNTHESIS about MISA® - ch.7 THE APOCALYPSE according to BIVOLARU

 ROMANIAN A significant part of the MISA ideology is based on the Apocalypse. It is a scheme of psychological manipulation, found in many contemporary sects: - first,  the end of the current world is announced , which will be marked by terrible events, from natural cataclysms to the establishment of a satanic world dictatorship. This apocalyptic message is meant  to capture the attention of as many followers as possible . - then,  salvation is promised, bu… Citește mai departe / Read more »

Wednesday, September 14, 2022

Marele Copiator Macrocosmic inventează ”revelații dumnezeiești” ca răspuns la acest blog

Supremul Xerox divin - cel care în veșnicie își însușește revelații ale altora și pretinde că sunt descoperirile lui în premieră planetară - afirmă că a primit un nou ” mesaj important și impresionant ” direct de la Dumnezeu Însuși, expus într-o conferință difuzată pe 13 septembrie pe MisaTV. Această conferință a fost inclusă inopinat în program după ce, anterior, fusese anunțată o conferință nouă despre 5G pe 15 septembrie. De aceea, ”noi intuim cu … Citește mai departe / Read more »

Wednesday, September 7, 2022

Marele Mincinos către ”Jigodia de Calibru”

În ciclul (cosmic) ” Moravuri și Năravuri ”, Marele Maestru Planetar a ținut o conferință înspumată, dar și spumoasă, prilejuită de o postare a unui fost cursant -  A.A.  - care a făcut subiectul uneia dintre primele conferințe cu această temă. Dar manifestarea aspectului teribil al marelui maistru nu a fost cauzată de fapta imputată în acea primă conferință – un împrumut de 2000 de euroi luat de la fosta iubită și restituit după peste 4 ani - ci de un… Citește mai departe / Read more »