Saturday, May 18, 2024

Podcast german - ”Vânătorul de Suflete” - Evadarea

(continuare din articolul precedent 🔗 ) Ultima parte a podcast-ului prezintă urmările ”inițierilor” lui Bivolaru și lupta victimelor de a ieși de sub influența ”Vânătorului de Suflete”. La finalul episodului precedent, o cursantă a primit un tratament pe bază de plante ce erau foarte greu de procurat. podcast : Când Liz primește această scrisoare cu o listă de peste 100 de plante medicinale pe care ar trebui să le ia timp de 7 ani,  se simte repede pie… Citește mai departe / Read more »

Wednesday, May 15, 2024

Podcast german - ”Vânătorul de Suflete” - Colecționarul de cadavre

(continuare din articolul precedent 🔗 ) Partea a 7-a a podcast-ului începe într-un cimitir din București, unde realizatoarele caută mormântul unei foste cursante din Germania, care a murit de cancer după ce a refuzat să apeleze la tratament medical, sub influența ”indicațiilor prețioase” ale liderului măreței școli de integrare în lumea de dincolo. podcast : Femeia, ne spune Nathalie, avea cancer. Era 2021, pandemia de Corona, și nu voia să meargă la… Citește mai departe / Read more »

Saturday, May 11, 2024

Podcast german - ”Vânătorul de Suflete” - Lațul se strânge

 (continuare din articolul precedent 🔗 ) Aduse la Paris ca într-un film cu spioni, pentru o întâlnire cu scop secret - secret pentru care juraseră că nu-l vor dezvălui oricare ar fi fost și orice ar fi urmat - victimele au aflat cu stupoare pentru ce se află acolo. Pentru prima dată sunt dezvăluite public detalii ale faimoaselor ”inițieri tantrice” ale lui Bivolaru, detalii care sunt și în atenția autorităților și justiției franceze și, sperăm, euro… Citește mai departe / Read more »

Thursday, May 9, 2024

Podcast german - ”Vânătorul de Suflete” - În capcană

 (continuare din articolul precedent 🔗 ) În postarea precedentă, s-a vorbit despre pregătirile intensive la care au fost supuse unele cursante de la MISA ce au fost selectate să facă parte din ”grupul de Shakti, pentru a-și exprima feminitatea”. În acest moment al podcast-ului, a venit vremea  ca aceste pregătiri să fie puse în aplicare. Ca urmare a faptului că au răspuns ”corect” la întrebarea ”dacă vor să-l întâlnească pe guru”, cursantele sunt du… Citește mai departe / Read more »

Tuesday, May 7, 2024

Podcast german - ”Vânătorul de Suflete” - Momeala: ”Exprimă-ți feminitatea!”

 (continuare din articolul precedent 🔗 ) Echipa de jurnaliste din Germania a venit în România și vizitează un bar de striptease din București - Lucky Love - despre care fostul avocat al lui Bivolaru - Mihai Rapcea - a arătat că are legături cu MISA și unde femei ce participă la cursurile federației ATMAN prestează dansuri erotice sub formă de karma yoga - activitate voluntară (vezi video min 9:sec 21 aici  🔗 sau min 8:sec 00 aici  🔗 ). reporteră : Rom… Citește mai departe / Read more »

Friday, May 3, 2024

Podcast german - ”Vânătorul de Suflete” - Plasa e întinsă: Yoga pentru începători

 ”Dar ce își amintește Nathalie bine? Despre un apartament din Paris.  O mulțime de femei pe jumătate goale într-un spațiu mic. Miros de parfum și trupuri transpirate.  Și încă își amintește foarte clar acest moment. Ea, din nou, undeva, în apartamentul lui, cum stă acolo, pe un coridor îngust,  așteptând în fața ușii lui. Nathalie este goală și tremură. Nu de frig, ci de... Nathalie : ”...Frică.  Dar atunci m-am convins cu ideea că nu, e pentru că am em… Citește mai departe / Read more »