Friday, September 22, 2017

Criminalul Bivolaru în urmarire generala pentru trafic de fiinte umane.

Au noroc românii cu tot soiul de infractori sa ne stie toata Europa. La loc de cinste criminalul - prea usor scapat de pedeapsa din România - Bivolaru, dat în urmarire generala de Finlanda cu capete de acuzare de gravitate extrema : 1. AGGRAVATED TRAFFICKING IN HUMAN BEINGS, Finland and France in 2006  2. SEXUAL ABUSE, in France in 2011 3. AGGRAVATED TRAFFICKING IN HUMAN BEINGS, Finland and France between 2006 - 2010 4. SEXUAL ABUSE, France between … Citește mai departe / Read more »

Wednesday, September 20, 2017

La vânãtoare de criminali. Bivolaru cerut de Finlanda.

De abia a reusit sa-i minta porceste pe judecatorii români - recunoscându-si crima si promitând sa stea departe de minore - si ce sa vezi: Finlanda a emis mandat de arestare pe numele aceluiasi infractor.  Autorităţile finlandeze au emis un mandat de arestare pe numele liderului Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), Gregorian Bivolaru, pentru act sexual cu un minor şi trafic de fiinţe umane, au declarat pentru News.ro surse din Poli… Citește mai departe / Read more »

Tuesday, September 5, 2017

Film "erotic" misan: Continuamente Amando

Misanii au pus la vizionare una dintre "capodoperele" lor. vezi detalii: http://www.exmisa.int.eu.org/viewtopic.php?p=68847#p68847 Se poate lua de aici: http://www.mediafire.com/file/99rezw1lfsqzbz4/Continuamente_amando.mp4 subtitrari: Ro  http://www.mediafire.com/file/nhg6rtahlg4wcok/Continuamente_amando.srt En  http://www.mediafire.com/file/gyaedp0kn323023/eng_Continuamente_amando.srt Calitatea imaginii este acceptabila ( multumiri binev… Citește mai departe / Read more »

Sunday, August 13, 2017

Interviul (citit) dat de bivolaru

Un interviu în 3 bucati, bivolaru raspunzând - cum stie mai bine - citind de pe foi. Un amalgam inept, o varza a la MISA. Se disculpa iar, se bate cu toti cenusiii lumii. "Scoala" misana e a mai buna din univers. Si alte tâmpenii. In partea a 3-a îi cearta pe anonimii care au cutezat sa ceara democratizarea scolii pe blogul lui Rapcea. Desigur, fraierii anonimi îl periasera pe analfabet, dând toata vina pe conducerea actuala a sectei. … Citește mai departe / Read more »

Sunday, July 16, 2017

Cei 40.000 cursanti sunt doar 1.355

De fiecare data când vreun sef al sectei povesteste despre MISA, nu uita sa precizeze ce scoala mare si puternica a fondat infractorul (sex cu minore) Bivolaru. Le iese pe gura o cifra impresionanta: 40 mii adepti si simpatizanti. Dupa arestarea semidoctului (se chinuie sa citeasca de pe foi orice "discurs" ba chiar si raspunsurile la interviurile din puscarie) Bivolaru la Paris, ioghinii sectei au fabricat niste petitii de sustinere (… Citește mai departe / Read more »

Friday, March 31, 2017

Sarlatanii între ei: Keshe si Bivolaru

Zilele trecute MISA a invitat alt sarlatan  în Romania: Mehran Keshe. Este doar un alt sarlatan care iluzioneaza credulii (si dupa spusele lui si unele oficialitati  în unele locuri pe glob) ca din rahat face bici. Conferinta la Pipera, poze, ranjete pretioase, pacaliciul MS  (poreclit  Advaitananda,  cica fizician, lol) clantanind vesel pe langa "genialul savant", ambarusele, alti si alti idioti obisnuiti sa fie escrocati de un infractor.… Citește mai departe / Read more »

Wednesday, March 8, 2017

Sarlatanul Bivolaru ramâne în puscarie

L-am alintat, el fiind un nenorocit de criminal care si-a batut joc de vietile oamenilor care cautau ceva pur, spiritual. Curtea de apel Alba Iulia a respins ieri cererea de rejudecare a dosarului în care Gregorian Bivolaru a fost condamnat pentru sex cu minora Mădălina Dumitru. Decizia instanței este definitivă. Cum bine spunea un comentator aici pe blog: " Nimic nu e intamplator. GB a primit vestea ca va face toti anii de puscarie, exact de… Citește mai departe / Read more »

Monday, March 6, 2017

Bivolaru si interviurile. Profesor de involutie.

Dupa interviul cerut de ziaristul german i s-a deschis apetitul. Asa ca a pus de altul, comentat pe forumul exmisa: Gregorian Bivolaru - primul interviu triplu de pe planeta Prizonierii sectei au (au avut) alt bun motiv sa se trezeasca. Si-au putut "admira" idolul. Imbatrânit mai mult decât ar spune-o vârsta si decât ar vrea legendele misane. Acele frumoase povesti cu yoghini (si mai ales tantrici) vesnic tineri, cu parul negru, privire… Citește mai departe / Read more »

Saturday, March 4, 2017

Maistrul din puscarie, ciorile si plagiatul ordinar

Pe misa (senzational) tv, postul manelistic al miscarii satanice misane, asteptata cu sufletul la gura, o conferinta elaborata de escrocul Bivolaru: Unele fenomene uimitoare care au apărut la penitenciarul unde Gregorian Bivolaru se afla în detenție Sa ascultam. Aha, e vorba despre ciori, cum au venit ele sa-l cinsteasca pe iubitorul de minore si de boli venerice. Multe venira, pe garduri se proptira, gardienii iute se mira si casca gura a uimire… Citește mai departe / Read more »

Thursday, February 23, 2017

MISA - o adevarata secta satanica

Azi, pe site-ul sectei a aparut un "articol" chinuit, o proslavire a gurului ... pentru ce ? Pentru metoda de a naviga pe net fara probleme =))) Durerile de cap au dispărut complet și sunt mult mai eficientă în ce doresc să fac în legătură cu internetul Sa râzi ? Sa plângi ? Inca mai sunt persoane care efectiv nu gândesc cu propriul organ din dotare. Se lasa gândite în folosul evident al unor dezechilibrati psihic care se si auto-intitu… Citește mai departe / Read more »

Sunday, February 12, 2017

Brosura despre justitie si interviul tehnic amânat

Ce se mai întâmpla prin secta ? Mai nimic. Aceleasi vechi prostii re-coafate, reambalate. Sefu' al mare - cazat la penitenciarul Bistrita - a scos o (alta) brosura (carti e-n stare doar d-alea furate cu tot cu poze). E pompos intitulata " Reflexions sur la justice " si cica reflecteaza asupra Justitiei care l-a ascuns pentru o vreme din calea minorelor dar si a femeilor mult-prea-dornice sa se umple de boli sexuale. Aforismele bivole… Citește mai departe / Read more »

Monday, February 6, 2017

Talibanii din secta MISA si sustinatorii PSD

Vizionand ieri seara protestul "spontan" al sustinatorilor PSD la Cotroceni, m-a socat fanatismul specific misan al celor de acolo. Sa detaliez. Aseara o multime isterica si isterizata de cele doua posturi tv manipulatoare (latrina 3 si ghitza-tv cum sunt deja cunoscute mizeriile media detinute de puscariasii / puscariabilii voiculescu / ghitza) a iesit in fata palatului Cotroceni. Media de varsta 70 de ani. Printre ei infiltrati cativ… Citește mai departe / Read more »

Saturday, February 4, 2017

Procesul de la Cluj - 3 februarie 2017

Alta prostie misana. avocații lui Gregorian Bivolaru au arătat că statul francez l-a trimis pe dl. Bivolaru în România pentru executarea condamnării decise de Înalta Curte de Casație și Justiție și nu pentru a fi judecat în alt dosar. Stabileste statul francez motivul pentru care e trimis criminalul român înapoi la origini ? Nicidecum. Sa zica mersi infractorul ca francezii nu-l cer si ei sa-l judece pentru acte false, minciuni în fata politiei s… Citește mai departe / Read more »