Saturday, February 4, 2017

Procesul de la Cluj - 3 februarie 2017

Alta prostie misana.
avocații lui Gregorian Bivolaru au arătat că statul francez l-a trimis pe dl. Bivolaru în România pentru executarea condamnării decise de Înalta Curte de Casație și Justiție și nu pentru a fi judecat în alt dosar.
Stabileste statul francez motivul pentru care e trimis criminalul român înapoi la origini ?
Nicidecum. Sa zica mersi infractorul ca francezii nu-l cer si ei sa-l judece pentru acte false, minciuni în fata politiei si judecatorilor.
Instanța a decis că va solicita statului francez remedierea acestei disfuncționalități și a stabilit un nou termen pentru data de 10 martie. 
Iar judecatorii români intra în jocul asta ciudat. Au pus mâna pe el autoritatile române ? S-a terminat, nu decid francezii viitorul puscariasului. Daca bivolaru ucide un gardian, ce-o sa faca judecatorii ? O sa-i întrebe pe frantuzi daca le da voie sa-l judece pentru noua crima ?

Deh, iubitorul de minore are bani de tocat, avocatii au buzunare largi, timpul trece, monstrul înca spera.

Daca mizeria pesedista cu gratierea trecea în forma initiala (ai peste 60 de ani si efectuezi o treime din pedeapsa, te califici pentru eliberare înainte de termen. Atentie: nu e o iesire automata din pârnaie ! ).

3 comments:

  1. S-a abrogat chestia cu gratierea. Acum sta in parnaie 6 ani??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu renunta psd asa usor. Oricum propunerea era cei peste 60 ani sa efectueze o treime din pedeapsa si apoi (dar nu automat !) sa fie eligibil pentru eliberare conditionata. Ramane oricum aia veche cu doua treimi.

      Delete
  2. PSD-ul viseaza ca inca mai pot actiona ca pe vremea lu' Ceasca, dar se inseala amarnic. Tara e condusa din exterior, ei sunt doar pioni care sunt lasati la `putere` atata timp cat fac ce li se zice. Asta a fost ultima lor zvacnire de `independenta`......Tara e a cui le da banii ca sa-si plateasca pensionarii si votantii, si nu PSD-ul da banii aia.
    Deci maistrul o sa stea 6 ani. Sper.

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400