Thursday, September 30, 2021

Încă o lună de comedie cu YE

Reveniți plini de energie euforică din tabăra de vară și îmbătați de extaz, redactorii YE și-au reluat activitatea lor de bază - aceea de a colecta aberații de pe net și a le răspândi cu titlu de "revelații" - după exemplul marelui lor model, zis - mai nou - "Ghidul".  Iată un bilanț după aproape o lună de activitate, structurat pe categorii : 1). "V edeți că Ghidul A AVUT DREPTATE? " https://yogaesoteric.net/papa-francisc… Citește mai departe / Read more »

Wednesday, September 29, 2021

"Elixirul celor patru hoţi" - dezvăluit! Doar elixirul hoțului absolut rămâne un secret!

În conf. "Aspecte urgente importante referitoare la tipuri de profilaxie a bolilor - partea a 2-a" , https://yogaesoteric.net/aspecte-urgente-importante-referitoare-la-tipuri-de-profilaxie-a-bolilor-corelate-cu-unele-exemple-practice-ii/ GB  vorbește despre un caz în care patru hoţi ce utilizau o anumită reţetă pe bază de plante, i ntrau în casele celor care mureau de ciumă şi furau de acolo nestingheriţi. Invulnerabilitatea lor a trezit curi… Citește mai departe / Read more »

Tuesday, September 28, 2021

Dacian Cioloș: Cred că am fost la o spirală la mare, odată...

declarația lui Cioloș despre momentul MISA , video https://evz.ro/a-fi-sau-a-nu-fi-in-misa-a-fentat-ciolos-detectorul-de-minciuni-ce-spune-denise-rifai-video.html transcriptul aici https://evz.ro/ciolos-si-a-recunoscut-apartenenta-la-organizatia-lui-guru-bivolaru-liderul-usr-plus-a-participat-la-o-spirala-misa.html „Cred că am fost la o spirală la mare, o dată, pentru că erau tabere organizate. Erau 10-20.000 de cursanţi în toată ţara pentru că erau c… Citește mai departe / Read more »

Saturday, September 25, 2021

"Circul tâmpiților" e deschis demult! Cine-l închide pe "maestrul de ceremonii"?

Mesajul lui GB despre ”circul tâmpiților”ce s-a deschis la MISA este o recunoaștere a unui fapt ce era știut încă de anul trecut: cursanții și rudele lor se îmbolnăvesc de Covid în ciuda așa-ziselor ”remedii profilactice”, iar unii chiar își pierd viața. În încheierea Conferinței-trăsnet nr.4, pe GB l-a luat gura pe dinainte și a scăpat o frumoasă dezvăluire neintenționată, cum că cele  două remedii au funcționat de fiecare dată pentru peste 100 de … Citește mai departe / Read more »

Friday, September 24, 2021

Mesaj - „S-a deschis circul tâmpiților” (integral). Update - completare!

”Tâmpiții” la care face referire GB în mesajul lui sunt cursanți și rude ale acestora care,  datorită inconștienței, nu înghit remediile profilactice, iar apoi, mai ales la începutul noului an de curs, numărul lor crește și apar apelurile de ajutor din partea celor contaminați. Pentru GB, uimitor este faptul că niciuna dintre aceste persoane nu își recunoaște prompt imbecilitatea de a nu fi luat sistematic preparatele prescrise. El reamintește că, în… Citește mai departe / Read more »

Pericolele vaccinării obligatorii - conf. P4

Excipienții sunt substanțe menite să îmbunătățească eficiența vaccinurilor, să prelungească durata de valabilitate. GB expune  componentele vaccinurilor și declară că ”se poate constata prezența multor  componente stranii: ... clorură de magneziu acesta este un excipient”. Substanța este prezentată ca aditiv E511 de toxicitate medie (GB - Enciclopedia Aditivilor ediția a 2-a), în schimb este recomandată ca având multiple efecte benefice în cartea: GB … Citește mai departe / Read more »

Pericolele vaccinării obligatorii - conf. P3

GB declară că î n România se practică vaccinările „multilaterale” care, de fapt, sunt criminale,  fapt ce ar fi fost dovedit în anul 1986 la Universitatea din Los Angeles. Experiențele ar fi arătat  că inocularea a două sau mai multe virusuri nevirulente în vaccinuri poate provoca apoi o boală, prin intermediul fenomenului de complementare sau de recombinare. Toți cei din generația mea, dar și generațiile de după noi, am fost vaccinați „multilateral” (… Citește mai departe / Read more »

Thursday, September 23, 2021

Pericolele vaccinării obligatorii - conf. P2 (antologică!)

Savantul microb(iolog) GB ne dezvăluie că v accinările ar fi de fapt o insultă fiziologică, pentru că reprezintă o inoculare forțată a unor virusuri sau bacterii într-un organism  ce nu este pregătit să le înfrunte. Dacă agenții patogeni inoculați cu vaccinul găsesc un sistem imunitar slăbit,  apoi se poate petrece orice. Cică vaccinarea provoacă  o tulburare lăuntrică prin introducerea în organism  a unor proteine străine  de codul său genetic. Acest par… Citește mai departe / Read more »

Wednesday, September 22, 2021

"Ce poți păți dacă te vaccinezi?" - Atenție, ticăloșie ezoterică șocantă!

Pe 8 iunie 2021, în presa din România apărea o știre despre o predică halucinantă a starețului mănăstirii Nechit din Neamț, arhimandritul Zenovie Grigore (47 de ani), în care acestea "profețea" că le vor apărea solzi de pește celor care se vor vaccina! https://ziaristii.com/staretul-unei-manastiri-din-neamt-dupa-vaccinare-pielea-oamenilor-se-va-umple-de-solzi-ca-la-pesti-vor-fi-zombi-ca-drogatii-planul-lor-criminal-de-genocid-lume/ Sursa … Citește mai departe / Read more »

Tuesday, September 21, 2021

Pericolele vaccinării obligatorii - conf. P1

Este vorba despre o serie de conferințe ale lui GB difuzate în luna noiembrie 2020, alcătuite în grabă la auzul veștii că vaccinurile anti-Covid au fost deja produse și au intrat în faza finală de testare. Aceste conferințe rămân însă actuale prin aceea că surprind atât paranoia lui GB cu privire la vaccinare, cât și incompetența și lipsa crasă de inteligență de care dau dovadă atât el, cât și unii dintre cei pe care îi citează. Conform părerii lui … Citește mai departe / Read more »

Monday, September 20, 2021

Basic Facts About the MISA Yoga Cult - video

17 Sept 2021  https://www.youtube.com/watch?v=RamuMbFKvm0 Citește mai departe / Read more »

Sunday, September 19, 2021

Mătăniile - Revelații în premieră planetară, de-acum două mii de ani

În mesajul de la finalul taberei de vară 2021, una din vocile din capul lui GB a persiflat creștinismul: "să nu rămâneți 27 de ani pe gânduri fără a face nimic, doar să vă lamentați la nesfârșit - spunând  „Nu pot, nu reușesc! Această cale spirituală nu este de mine! Am să mă întorc la creștinism, pentru că acolo îmi voi găsi salvarea!” Iată că, la numai 10 zile după aceasta, o altă voce - din același cap - conferențiază din așa-numitul "c… Citește mai departe / Read more »