Tuesday, April 26, 2022

Hoțul strigă ”Hoții!”

În universul lăuntric al conducătorilor misa și al liderului lor absolut, s-a trezit și dinamizat subit comuniunea cu Atributul Lumesc al Proprietății Intelectuale. Iată ce a produs măreața școală iezoterică: https://events.misatv.ro/termeni-si-conditii-de-acces/ Cică, printre altele,  este interzisă modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea în orice mod sau formă, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea MisaTV… Citește mai departe / Read more »

Thursday, April 21, 2022

”Inteligența Universală” vs ”Inteligența Artificială”

Cel mai inteligent și realizat maestru din Univers a mai identificat un dușman al Luminii: Inteligența Artificială IA. Dar nu e vorba despre device-urile care ne ocupă tot timpul: internet, smartphone, tablete, laptop, TV etc. E vorba de o ”creatură” bizară, creată inițial în mod artificial, dar care apoi a ajuns cumva să se comporte ca o entitate conștientă, desprinsă parcă din filmele SF (mai ales Odiseea Spațială 2001). Inteligentul Universal a a… Citește mai departe / Read more »

Thursday, April 14, 2022

Sectă de rahat - vizualizare de rahat!

MISA a publicat astăzi pe facebook reclamă în limba engleză la un nou curs ce va fi ținut de Cristian Dobre între 4-25 mai pe Zoom.  https://www.facebook.com/MISA.Romania/posts/5346080685422294 "CREATIVE VISUAL PRACTICAL COURSE, held by Cristian Dobre online on Zoom, from 4-25 May 2022. Through creative visualization, using our imagination, consciousness's ability to work with images, we can overcome our inner blockages, awaken the higher… Citește mai departe / Read more »

Saturday, April 9, 2022

Îndoielile unora, certitudinile lui guru - ”adevărul nud” de la Bucha

Marele analist politic macrocosmic a emanat o e xpunere intitulată ”Adevărul gol-goluț despre masacrul din Bucha, Ucraina, începe să iasă la lumină.” Începe cu întrebarea ridicată de  jurnalistul italian Toni Capuozzo  la emisiunea  ”A patra republică” a lui Nicola Porro, în Italia: ”De ce primarul din Bucha nu a pomenit nimic despre acel masacru în timpul interviului pe care l-a acordat chiar a doua  zi după plecarea rușilor?” Conferențiarul realizează … Citește mai departe / Read more »

35.000 de copii, salvați de către rușii din imaginația lui guru

”Îți mulțumim din inimi, Maică Rusie, că ne-ai salvat!” Guru Petrov ne-a anunțat că ”armata rusă a salvat urma unor operațiuni speciale peste 35.000 de copii ce erau sechestrați  în Ucraina”. S-a mai vorbit despre acest subiect pe blog acum peste o lună, într-o postare referitoare la un articol ce încerca să justifice invazia rusă: https://exmisa.blogspot.com/2022/03/nu-lovim-orase-ardem-gunoiul.html Cică  Putin a anunțat sâmbăta trecută că peste  35.00… Citește mai departe / Read more »

”Și ne izbăvește pe noi de război”...

Vineri seara, 8 aprilie, gurul mesianic a manifestat un nou episod al delirului său pe tema Apocalipsei:  suntem foarte aproape de declanșarea celui de al Treilea Război Mondial. Demenții de iluminați au declanșat o criză majoră între Rusia și NATO, în legătură cu enclava rusă de la Kaliningrad, în Marea Baltică. Se remarcă prezența numelui ”Kali” în denumirea Kaliningrad. Numele regiunii conține ”Kali” (Kali = zeița timpului și a morții sau denumire… Citește mai departe / Read more »

Saturday, April 2, 2022

International Fact-Checking Day

Din 2017 pe 2 aprilie se sărbătorește  International Fact-Checking Day  (IFCN). Promovată de International Fact-Checking Network în parteneriat cu alte organizații de fact-checking din întreaga lume, această sărbătoare anuală este și un  "strigăt de mobilizare pentru mai mult adevăr în sănătatea publică, jurnalism și în viața de zi cu zi" .   Pe site-ul IFCN sunt publicate fișe cu sfaturi și o listă de lectură pentru consumatorii obișnuiți d… Citește mai departe / Read more »

Friday, April 1, 2022

”Noi dovezi” ale existenței ET – Gurul vizitat de drone

 Deși e 1 aprilie, NU e PĂCĂLEALĂ! Conferința a fost difuzată în realitate, păcăleală e ceea ce conține! Șeful Consiliului Suprem Galactic a mai produs o conferință pe tema existenței ET, spre a mai reda speranțele adepților care – de vreo 12 ani – tot invocă sosirea eliberatorilor din stele, care nu mai vin. Este vorba despre o serie începută în cadrul programului din 12 martie 2022 și continuată pe parcursul aceleiași luni. G.B.: Cazul dronelor ext… Citește mai departe / Read more »