Friday, September 22, 2017

Criminalul Bivolaru în urmarire generala pentru trafic de fiinte umane.

Au noroc românii cu tot soiul de infractori sa ne stie toata Europa. La loc de cinste criminalul - prea usor scapat de pedeapsa din România - Bivolaru, dat în urmarire generala de Finlanda cu capete de acuzare de gravitate extrema : 1. AGGRAVATED TRAFFICKING IN HUMAN BEINGS, Finland and France in 2006  2. SEXUAL ABUSE, in France in 2011 3. AGGRAVATED TRAFFICKING IN HUMAN BEINGS, Finland and France between 2006 - 2010 4. SEXUAL ABUSE, France between … Citește mai departe / Read more »

Wednesday, September 20, 2017

La vânãtoare de criminali. Bivolaru cerut de Finlanda.

De abia a reusit sa-i minta porceste pe judecatorii români - recunoscându-si crima si promitând sa stea departe de minore - si ce sa vezi: Finlanda a emis mandat de arestare pe numele aceluiasi infractor.  Autorităţile finlandeze au emis un mandat de arestare pe numele liderului Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), Gregorian Bivolaru, pentru act sexual cu un minor şi trafic de fiinţe umane, au declarat pentru News.ro surse din Poli… Citește mai departe / Read more »

Tuesday, September 5, 2017

Film "erotic" misan: Continuamente Amando

Misanii au pus la vizionare una dintre "capodoperele" lor. vezi detalii: http://www.exmisa.int.eu.org/viewtopic.php?p=68847#p68847 Se poate lua de aici: http://www.mediafire.com/file/99rezw1lfsqzbz4/Continuamente_amando.mp4 subtitrari: Ro  http://www.mediafire.com/file/nhg6rtahlg4wcok/Continuamente_amando.srt En  http://www.mediafire.com/file/gyaedp0kn323023/eng_Continuamente_amando.srt Calitatea imaginii este acceptabila ( multumiri binev… Citește mai departe / Read more »