Sunday, October 31, 2021

Ashleigh Freckleton șterge pe jos cu secta MISA - o adevărată Shakti în acțiune!

MISA pare sa aibă mari probleme în ultima vreme nu doar pe plan intern .  Pe lângă exemplele problematice oferite de însuși gurul Gregorian Bivolaru/ Magnus Aurolsson în nenumăratele mesaje transmise regulat pe MISA TV se aud zvonuri cã e o mică răzmeriță în Suedia la curs . De vreo doi ani, de când o cursantă s-a întors de la “inițiere” de la Paris și a părăsit secta, cam scârțâie pe acolo, iar acum o serie de cursanți și foști cursanți pun între… Citește mai departe / Read more »

Uite cine dă lecții de dăruire (Mesajul Ghidului către femeile întreținute - 30 oct 2021)

Tema acestei scurte expuneri se referă la convingerea despre care se spune că o au unele femei din MISA de a fi  întreținute  integral și necondiționat în cadrul relației de cuplu. O cursantă relatează în mesajul său  că GB ar fi fost „citat” cum  că ar fi declarat că bărbatul trebuie  să îi oferă femeii pe care o iubește tot ceea ce ea are nevoie din punct de vedere material. Nu avea cum să fie un citat din GB din moment ce, la MISA, femeile au întrețin… Citește mai departe / Read more »

Saturday, October 30, 2021

Alici în Țara Minciunilor P.2 - Guru este șucărit când nu este proslăvit

prima parte aici: https://exmisa.blogspot.com/2021/11/mesaj-despe-augusta-halici-p1-noi.html Mai mulți cursanți MISA care au avut de a face cu măreața terapeută, i-au trimis apoi ”Ghidului” câteva relatări, care l-au ofticat atât de tare, încât acesta nu s-a mai putut abține și a făcut o conferință doar pentru atâta lucru. La un moment dat, augusta vindecătoare a declarat că este o discipolă a lui Mario Sorin Vasilescu și a lui Emil Străinu. Atât i-a… Citește mai departe / Read more »

Guru îi înfierează pe cei care... procedează exact ca el!

"Modul ticălos, machiavelic, dezgustător, în care se comportă fosta instructoare de yoga din Grecia, Z.C." - 29 oct 2021 În cadrul celui de-al 4-lea mesaj din luna octombrie 2021, ghidul MISA reclamă că o  fostă instructoare de yoga din Grecia, Z.C., ce folosește acum numele pompos de Icha Shakti Ananda, manifestă un tupeu imens  utilizând cu obrăznicie,  lecțiile de la cursurile de yoga ezoterică integrală, dar și lecțiile  de la cursul de T… Citește mai departe / Read more »

Wednesday, October 27, 2021

Guru, Shambala și comunismul (audio)

Pe YE a apărut o serie de articole, având un titlu ce nu mai are nevoie de comentarii: La 30 de ani de la căderea comunismului, Putin oferă o alternativă la globalism. https://yogaesoteric.net/la-30-de-ani-de-la-caderea-comunismului-putin-ofera-o-alternativa-la-globalism-de-aceea-clasa-noastra-dominanta-il-uraste-i/ https://yogaesoteric.net/la-30-de-ani-de-la-caderea-comunismului-putin-ofera-o-alternativa-la-globalism-de-aceea-il-uraste-clasa-condu… Citește mai departe / Read more »

Tuesday, October 26, 2021

Dovada că, la începutul anilor '90, hiatusul la MISA "pica" pe 24 august (audio)

Cei care au început cursul în 1990 își mai amintesc probabil că, în primii ani, meditațiile în spirală cu ocazia hiatusului solar anual au fost realizate în jurul datei de 24 august, apoi subit acestea “s-au mutat” în 27-28 august, unde au rămas și în prezent. Dar una este o amintire din ceața acelor ani euforici, în care puțini își puneau întrebări la MISA și cu totul altceva este să auzi asta chiar din gura Marelui Inițiat Iezoteric Integral, înt… Citește mai departe / Read more »

Sunday, October 24, 2021

Dezinformările MISA, vecine cu terorismul

Dacă cineva anunță că undeva se află o bombă gata să explodeze, dar știrea se dovedește până la urmă a fi falsă, autoritățile îl identifică pe respectivul  și îl sancționează totuși contravențional. Dar dacă altcineva răspândește public zvonul că, în cei care s-au vaccinat, se află o bombă biologică ce îi va ucide în 3 sau 7 ani, ce fac aceleași autorități? Nimic, deși cele două zvonuri sunt de natură asemănătoare căci, deși sunt false, induc nesigur… Citește mai departe / Read more »

Thursday, October 21, 2021

MISA, ExMISA și libertatea de expresie

Odată cu explozia de cazuri de Covid în România - care a ajuns pe locul 1 în lume atât la numărul de infectări cât și de decese la milionul de locuitori - s-au făcut cunoscute mai multe poziții ferme care afirmă necesitatea stopării știrilor false pe tema pandemiei. Mișcarea "Gică-contra" - inclusiv MISA - susține că dreptul la liberă exprimare nu poate fi restrâns sub nici o formă. Fals! Toate legile morale și religioase resping și sancț… Citește mai departe / Read more »

Tuesday, October 19, 2021

"Să nu ispiteşti pe Domnul Dumnezeul tău"

Bivolaru îi invită pe adepți să nu folosească altă protecție împotriva Covid decât miraculoasele sale remedii fulger. Atât el cât și propagandiștii MISA persiflează și chiar resping orice altă formă de protecție. Ar putea fi corecți și să spună: "aceste amestecuri de plante nu oferă o protecție certă împotriva îmbolnăvirii, după cum niciun tratament nu asigură o vindecare certă sau nu funcționează la fel pentru oricine. De asemeni, nici purtare… Citește mai departe / Read more »

Monday, October 18, 2021

A doua completare la mesajul „S-a deschis circul tâmpiților” - 17.10.2021

”Ghidului spiritual” revine cu noi avertismente. Numărul imbecililor  dintre cursanții acestei școli  care se  îmbolnăvesc de COVID-19  este în  creștere. Inconștiența, letargia și lenea de care aceștia dau dovadă, este  șocantă. Unii ar fi ajuns deja să fie internați în spital în stare gravă și astfel de cazuri se  înmulțesc. A. H. de la cursul de yoga din Londra a participat  la o tabără în străinătate unde mai mult de jumătate dintre participanți s-au  îm… Citește mai departe / Read more »

Par Anormali din MISA - P10: T.P. este o reptilă roșie...

"Analiza într-un mod atent și pertinent a cazului grav al T.C." - P10 O mărturie a O.B. , instructoare yoga  în Olanda spune că , în anul 2011,  atunci când tatăl ei a decedat subit în urma unui accident, a rugat-o pe T.C.  dacă poate să-i spună unde a ajuns  tatăl său în lumea de dincolo, căci a dus o viață libertină. T.C.  i-a spus că nu are voie să îi spună aceasta, dar că este bine și o roagă să nu-i mai aprind ă49 de lumânări, că sunt prea mul… Citește mai departe / Read more »

Sunday, October 17, 2021

Par Anormali din MISA - P9: Poate navele există, dar nu le vedem noi...

"Analiza într-un mod atent și pertinent a cazului grav al T.C." - P9 Un mesaj venit după ce a început să fie difuzată această serie de conferințe despre acțiunile T.C. afirmă că  unii din grupul  T.C. nu ascultă conferințele despre aceasta, iar dacă totuși le ascultă,  datorită fanatizării în care s-au scufundat, nu cred. B.P. afirmă că ”navele spațiale ale lui  T.C.  există dar  nu suntem capabili să le vedem,  întocmai precum nici indienii n-a… Citește mai departe / Read more »

Par Anormali din MISA - P8: "Jur pe sănătatea mea..."

"Analiza într-un mod atent și pertinent a cazului grav al T.C." - P8 T.C. a afirmat și despre nașa ei de cununie - L.D. - că este securistă  și reptiliană . GB argumentează că d acă prin absurd s-ar considera că  L.D.   este securistă – așa cum  zvonește T.C. atunci cum se explică faptul că L.D.  a fost  inculpată în dosarul fabricat  de persoane. Și de ce  T.C.  a  fost totuși de acord  să fie botezată  în cadrul unei ceremonii creștin-ortodoxe de către… Citește mai departe / Read more »

Par Anormali din MISA - P7: Minisecta din cadrul sectei

"Analiza într-un mod atent și pertinent a cazului grav al T.C." - P7 T.C. susține că ea a ajuns să conducă Consiliul Galactic. GB replică și spune că n umai un imbecil naiv poate să creadă o altfel de gugumănie imensă, precum și că ea  primește în dar nave cosmice de la părinții ei din universul cauzal, nave pe care le dăruiește simpatizanților  - chiar dacă acestea sunt invizibile - și pe care le ia înapoi,  atunci când este deranjată de unele c… Citește mai departe / Read more »

Par Anormali din MISA - P6: Să o cunoaștem pe Șefa Consiliului Galactic

"Analiza într-un mod atent și pertinent a cazului grav al T.C." - P6 T.C.  le anula celor din grupul ei tapas-uri primite de la GB , susținând că le arde ea karma acelora,  karmă pe care GB nu le-o putea arde pe loc,  din moment ce le indica tapas-uri pentru aceasta. Există aici o contradicție în comportamentul lui  T.C. : de ce rămâne ea la MISA, dacă nu are încredere în grupare? Pe de o parte, adeptul simte (adesea inconștient) că reprezintă m… Citește mai departe / Read more »