Monday, November 29, 2021

Guru face (cât) două "șoșoace"!

Motto: "Când gura o ia pe dinainte, posesorul o ia... pe arătură!" Atenție, pandemie de "șoșocită", cu multe mutații! După zicerea antologică cu "sterilitatea pe 3 generații", a venit și rândul Marelui Gânditor Supramental să o comită și nu o dată, ci chiar de 2 ori, în aceeași conferință!  În ”Răspuns global privind vaccinarea P2”, GB afirmă  vor trece ceva ani de la această modificare genetică în rău, ce survine  la un… Citește mai departe / Read more »

Sunday, November 28, 2021

ATMAN - Federația Internațională de Yoga și Meditație: "radiografia" organizației umbrelă a MISA

English Deutsch  ATMAN - Federația Internațională de Yoga și Meditație este o organizație umbrelă  fondată de Tara Yoga Centre, Natha Denmark și Deutsche Akademie für traditionelles Yoga , filialele MISA din Anglia, Danemarca și Germania. În 2008, MISA și toate filialele sale internaționale  au fost excluse din Federația Internațională de Yoga și din Alianța Europeană de Yoga .  MISA a anunțat ulterior pe site-ul său, într-un articol scris de Mihai Ian … Citește mai departe / Read more »

Friday, November 26, 2021

ATMAN - The International Federation of Yoga and Meditation: the "X-ray" of MISA's umbrella organization

Românã Deutsch ATMAN - The International Federation of Yoga and Meditation is an umbrella organization  founded by Tara Yoga Centre, Natha Denmark and Deutsche Akademie für traditionelles Yoga , MISA's branches in the United Kingdom, Denmark and Germany. In 2008 MISA and all its international branches were  expelled from the International Yoga Federation and the European Yoga Alliance. MISA announced afterwards on its website in an article written … Citește mai departe / Read more »

Thursday, November 25, 2021

Letter in support of Gregorian Bivolaru's release on parole in 2017

In 2017 the ATMAN Federation for Yoga and Meditation, MISA's umbrella organisation, sent a letter to the Bistrita Court in Romania, where the guru Gregorian Bivolaru was imprisoned for sex with an underage.  The letter was attached to his court file (number 6859/190/2017) in order to support his early release on parole.  Instead of 6 years he spent just about 1 year in Romanian jail.  The censored text of the letter as made available to the pr… Citește mai departe / Read more »

Wednesday, November 24, 2021

Marele Inițiat Dor-el măsluiește raportul primit de la colega lui Kal-el!

Dacă mai crede cineva că Bivolaru este bine intenționat, atunci asta o să-i schimbe părerea! Partea a doua a expunerii continuă să copieze masiv din elucubrațiile "doctoriței Anneka de pe planeta Temmer din Pleiade", colegă cu doctorul Dhor Kaal'el din Temmer (Kal-el = numele de pe planeta Krypton al lui Superman)! https://burebista2012.blogspot.com/2021/11/vaccinuri-covid-analizate-de.html Totuși, încep să apară și unele diferențe faț… Citește mai departe / Read more »

STOP violence against women now!

The United Nations, respectively UNICEF, has declared the 25th of November as the  International Day for the Elimination of Violence against Women. (en)  https://www.un.org/en/observances/ending-violence-against-women-day According to the UN, violence against women manifests itself physically, sexually and psychologically. intimate partner violence (battering, psychological abuse, marital rape, femicide); sexual violence and harassment (rape, forced… Citește mai departe / Read more »

STOP violenței împotriva femeilor acum!

ONU, respectiv UNICEF, a decretat ziua de 25 noiembrie drept Ziua Internaționala Pentru Eliminarea Violenței Impotriva Femeilor (International Day for the Elimination of Violence against Women). (en) https://www.un.org/en/observances/ending-violence-against-women-day Conform ONU violența împotriva femeilor se manifestã în plan fizic, sexual și psihologic. violenț a partenerului intim (bãtaie, abuz psihologic, viol marital, feminicid); violenț a și h… Citește mai departe / Read more »

Tuesday, November 23, 2021

Marele Inițiat Dor-el primește rapoarte de la colega lui Kal-el

Dacă se mai îndoiește cineva că GB bate câmpii, aceasta este dovada supremă! Am râs când GB a dezvăluit informații edificatoare din Academia Cațavencu, dar acum a făcut-o lată de tot. În 22 noiembrie 2021, el a făcut o "expunere" despre un "raport de laborator referitor la substanțele ce s-ar fi găsit în vaccinurile SARS-Cov2". După tradiționalele înjurături de început adresate "scepticilor și imbecilior" care nu vor c… Citește mai departe / Read more »

Thursday, November 18, 2021

Doctorița Carrie Madej îl concurează pe doctorul Curry Mujdei

Puternic marcată de vederea hidrelor din vaccinuri, Carrie Madej lovește din nou și lansează curentul detoxifierii după vaccin! Madej - de profesie medic osteopat (trăgătoare de oase!) - promovează detoxifierea prin băi ce folosesc bicarbonat de sodiu, săruri amare și borax. https://carriemadej.com/general-recommendations-for-detoxing/ https://www.bitchute.com/video/bt9U8zFeNJZq/ Doctorița face astfel o concurență puternică modalităților deja promov… Citește mai departe / Read more »

Tuesday, November 16, 2021

“Bezna din Austria” și noaptea minții din MI.S-A

Nu trece o săptămână fără ca GB să nu vestească o nouă apocalipsă. De data asta, este vorba despre celebrul și deja învechitul "blackout" care ar fi fost anunțat în Austria. Sursa noilor prevestiri funeste este acest articol: https://m.dcnews.ro/austria-avertisment-urmeaza-un-blackout-o-pana-de-curent-catastrofala-la-nivel-european-planuiti-va-sa-petreceti-acasa-un-concediu-de-14-zile_843752.html Peste acest articol, GB își suprapune propr… Citește mai departe / Read more »

Sunday, November 14, 2021

DCMA și Mișcarea de integrare absolută în Minciuni și Dezinformare: 100% hoție

O vizită pe unul dintre site-urile Mișcării de integrare absolută în Minciuni și Dezinformare ( MIAMD ) - iogaEsoteric . Pași : - Mergi la pagina articolelor recente. - Alegi la întâmplare câteva articole: exemplele alese sunt "semnate" Balananda . - Intri și răsfoiești: Balananda a dispărut, nici un alt autor nu este vizibil. Articolul pare foarte elaborat. - Știind că "editorii" sunt specialiști în furt, cauți pe net și găsești arti… Citește mai departe / Read more »

Saturday, November 13, 2021

"Cu legea pre lege călcând"...

Zilele acestea, a început un asalt al "forțelor luminii de la MISA" împotriva "întunericului din gura de iad" care este acest blog. A început cu un prim mesaj din partea conducerii MISA , încărcat de amenințări, dar și de ridicol: "Bună ziua, Vă informăm că ”MISA” este marcă înregistrată la nivel european și în consecință nu poate fi folosită fără acordul asociației noastre. Vă solicităm deci să eliminați referirile la ”MISA”… Citește mai departe / Read more »

Friday, November 12, 2021

“Se știe că se făcea în secret” – despre fabricarea covid-ului în SUA

GB revine cu o nouă conferință pe tema Covid. Începe în forță prin a ne informa că aspectele  menționate deja în conferințe anterioare  s-ar adeveri și că  adevărul despre proveniența coronavirusului covid-19 a ieșit la iveală. Întâi faci afirmația și, la doi ani după aceea, "ies la iveală" și “dovezile”! Și ce dovezi... Acum nu mai încape îndoială: dl. NOI e un mare profet și clarvăzător, fie-i gura aurită! Cică, în ultima vreme,  atât Rusia … Citește mai departe / Read more »

Wednesday, November 10, 2021

Ce alungă vampirii, merge și la coronavirus - Usturoiul, "vaccin" profilactic eficient P2

Partea a doua a conferinței despre „Un vaccin profilactic eficient, perfect natural, complet lipsit de efecte secundare nefaste.” În soluția apoasă alcătuită din apă de Vâlcele binecuvântată în prealabil de 21 de ori,  se adaugă o anumită cantitate de usturoi pisat foarte bine, ce ucide virusul covid-19, cu variantele acestuia. Domnu' doctor vorbește de țesutul limfoid și imunoglobuline, dar încă nu a înțeles că virusul se numește SARS-Cov2, iar c… Citește mai departe / Read more »

Tuesday, November 9, 2021

Ce alungă vampirii, merge și la coronavirus - Usturoiul, "vaccin" profilactic eficient P1

În imensa sa înțelepciune, GB ne-a revelat  “Un excelent vaccin profilactic eficient, perfect natural, complet lipsit de efecte secundare nefaste.” Principalul pericol al virusului covid-19 este  acela că afectează sistemul imunitar apoi,  numai după ce sistemul imunitar este considerabil  afectat , virusul covid-19  afectează țesutul pulmonar. Din nefericire, medicii nu știu suficient de multe despre structura sistemului imunitar și despre funcționarea … Citește mai departe / Read more »

Tuesday, November 2, 2021

Ce mai văd unii prin vaccinuri - Hidra de apă chioară

După ce a pus batista pe țambal cu marcarea izotopică prin termoscanare, după ce a pus placa cu modificarea genetică prin vaccinare, cu vaccinații care nu trebuie atinși și care vor muri ba în 2, ba în 7 ani, acum GB a venit cu altă apocalipsă: hidra din vaccinuri care pune stăpânire pe cei vaccinați și transumanismul - noul dușman de clasă de la MISA GB ne prezintă halucinațiile  doctoriței osteopate Carrie Madej, cu privire la conținutul vaccinuri… Citește mai departe / Read more »