Sunday, March 31, 2024

Putin e agent MISA sau MISA e agent Putin?

 ”După cum probabil știți, anul acesta, pe 6 februarie, președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a oferit un amplu interviu jurnalistului american Tucker Carlson.  Analizând cu luciditate acest interviu, nu am putut să nu observ o serie de idei și principii care, de-a lungul timpului ne-au fost oferite de foarte multe ori de către ghidul nostru spiritual, profesorul de yoga Gregorian Bivolaru. Asta s-a putut auzi pe data de 27 martie 2024 la o… Citește mai departe / Read more »

Wednesday, March 27, 2024

Din inimi te slăvim, mărit conducător!

 Într-o atmosferă de vibrant patriotism și entuziasm revoluționar, am ascultat înflăcărați cu toții cuvântarea ardentă și plină de patos a tovarășului secretar Uriell Monete cu privire la interviul pe care tovarășul Putin, marele conducător al revoluției socialiste și farul călăuzitor al luptei pentru eliberarea popoarelor lumii de sub tirania imperialistă și pentru propășirea acestora pe cele mai înalte culmi de progres și civilizație, l-a dat str… Citește mai departe / Read more »

Tuesday, March 26, 2024

MISA from the East that scared the West

 ROMANIAN In a video 🔗 on her Instagram channel 🔗 , (you can also see the video here 🔗  along with the transcript), Ashleigh Freckleton - a victim of MISA-ATMAN - analyzed with concrete examples from his case, the tactics used by abusive organizations when their actions are brought to the attention of public opinion and exposed. This tactic, which is in fact characteristic of all criminals caught in the act, is called DARVO : D eny- A ttack- R everse- V ic… Citește mai departe / Read more »

Sunday, March 24, 2024

MISA din Est care a speriat Vestul

 Într-o postare anterioară de pe acest blog intitulată ”Apostații și postacii sectelor” 🔗 , era analizată în detaliu, cu exemple concrete din cazul MISA-ATMAN, tactica utilizată de organizațiile abuzive atunci când acțiunile acestora sunt aduse în atenția opiniei publice și demascate. Această tactică, ce este de fapt caracteristică tuturor infractorilor prinși asupra faptului, este denumită pe scurt DARVO : D eny (Neagă), A ttack (Atacă), R everse (Inv… Citește mai departe / Read more »

Thursday, March 21, 2024

Marea putoare cosmică a minciunii absolute

 În postarea anterioară  🔗 , s-a făcut referire la o serie de reportaje ale Sveriges Radio, postul național de radio suedez. În cadrul unuia dintre aceste scurte reportaje, intitulat ”Misterul din jurul școlii de yoga din Karlskrona - se distanțează de liderul sectei” (ce poate fi audiat aici 🔗 ), se spune, citez: Reporter: ”Liderul de sectă Gregorian Bivolaru, care este suspectat de răpire în Franța, a fondat una dintre primele sale școli de yoga în… Citește mai departe / Read more »

Wednesday, March 20, 2024

Știre bombă! Gregorian Bivolaru riscă să piardă statutul de rezident permanent în Suedia

Sveriges Radio, postul național de radio suedez finanțat din fonduri publice, a transmis pe 18  🔗 🔗🔗 🔗  , 19  🔗 🔗  și 20.03.2024  🔗 🔗 🔗 🔗  câteva știri având ca subiect cazul MISA&Bivolaru. Gregorian Bivolaru este numit lider de sectă. Se menționează foarte scurt exploatarea femeilor pe site-uri de videochat, fotografiile în lenjerie intimă, invitarea adeptelor la guru, orgii secrete și pedepse aplicate pentru nerespectarea secretelor. Sunt citat… Citește mai departe / Read more »

Breaking news! Gregorian Bivolaru risks losing permanent resident status in Sweden

Sveriges Radio, Sweden's publicly funded national radio station, broadcast on 18  🔗 🔗🔗 🔗  , 19  🔗 🔗  and 20.03.2024  🔗 🔗 🔗 🔗  several news reports on the MISA&Bivolaru case. Gregorian Bivolaru is called a cult leader. Very brief mention is made of exploitation of women on videochat sites, photos in underwear, inviting followers to the guru, secret orgies and punishments applied for breaking secrets. Two local victims are mentioned whose names… Citește mai departe / Read more »

Tuesday, March 19, 2024

MISA, CODOI-ul și călcatul pe coadă

 După evenimentele din Franța, liderii consacrați s-au făcut nevăzuți cu eroism, lăsând locul unora din planul secundar. Aceștia au dat năvală la televiziunea MisaTV. Se pare însă că au început să se calce pe coadă și nu mai încap unii de alții, căci un instructor din vechea gardă a ieșit din retragerea în sine și s-a făcut auzit pentru prima dată public, reluând aceeași temă ce tocmai fusese abordată de către un alt coleg. A fost mai întâi purtător… Citește mai departe / Read more »

Sunday, March 17, 2024

Corespondenţa cu Mircea Eliade - o sminteală a gurului!

Readucem astăzi în atenția publicului încă o informație ce zăcea în străfundurile vechiului forum ExMISA. Este vorba despre un mit care circulă de ani de zile în cadrul MISA, și anume:  Gregorian Bivolaru a avut  în tinerețe  o corespondență asiduă cu nimeni altul decât Mircea Eliade, fapt ce l-a transformat în ținta securității. Nu e clar când anume a fost lansată această balivernă, dar se fantasmazează de ani de zile pe această temă, nu doar printr… Citește mai departe / Read more »

Correspondence with Mircea Eliade - just the guru's folly!

Today we bring back to public attention another piece of information that was lying in the depths of the old ExMISA forum. It concerns a myth that has been circulating for years within MISA, namely that  Gregorian Bivolaru had a close correspondence with none other than Mircea Eliade in his youth, which made him a target of the Romanian secret service. It is not clear when exactly this hoax was launched, but it has been fantasized about for years, … Citește mai departe / Read more »

Friday, March 15, 2024

”Regele Lunii” face MISA de râs

 ”Vă relatez, cu o imensă bucurie în suflet, o experiență cu totul excepțională pe care am avut-o sâmbătă, 17 februarie 2024. Consider că am asistat la un moment major de cotitură în destinul acestei planete. În jurul orei 10:30 dimineața, am putut să intru într-o profundă și amplă comuniune empatică și telepatică identificatoare cu Regele Lumii din Shambala care a realizat, începând aproximativ de la acea oră, o acțiune de consacrare a planetei Pă… Citește mai departe / Read more »

Tuesday, March 12, 2024

Lumini și... umbre, abil tăinuite, ale astrogramei Emeritului

Magnus Aurolsson - Gregorian Bivolaru - Nikolay Petrov birthday party in jail ( A nonymous I - generated) Ca să fim și noi în ton cu MISA, care sărbătorește ziua de naștere a neasemuitului ei ghid spiritual, am scos de la naftalină, din arhiva vechiului forum ExMISA, două interpretări ale astrogramei lui Gregorian Bivolaru. Pe alocuri ne-am permis să introducem chiar anumite linkuri "cu miez".  Prima , din 1995, o perlă a cultului personalit… Citește mai departe / Read more »

Monday, March 11, 2024

Aceeași mă(gă)rie cu altă pălărie!

 Evenimentele recente din Franța au răscolit organizația MISA și prelungirea ei din străinătate, ATMAN. Ieșiți brusc din transă și buimaci, prima lor reacție a fost să se dezică de cele petrecute (”ce avem NOI cu ăia din Franța, treaba lor!”) după care, realizând că între ”ăia din Franța” se află însuși Ghidul Nepereche, s-au solidarizat cu EL și l-au luat din nou în brațe. ”Ținta autorităților franceze a fost profesorul de yoga Gregorian Bivolaru … Citește mai departe / Read more »

Wednesday, March 6, 2024

Noutăți din Franța

Le Monde  a publicat astăzi un articol intitulat  "Derapajul unui guru yoghin acuzat de viol în Franța"  ( "La dérive d’un yogi-gourou accusé de viols en France" ).  Este vorba despre nimeni altul decât  Gregorian Bivolaru  aka  Magnus Aurolsson  aka  Nikolay Petrov , care, așa cum a fost consemnat pe acest blog la momentul respectiv, a fost  arestat pe 28 noiembrie 2023 la Paris .  Articolul face o scurtă sinteză a informațiilor deja cunoscut… Citește mai departe / Read more »

News from France

Le Monde  published today an article entitled  "The drift of a yogi-guru accused of rape in France" ("La dérive d'un yogi-gourou accusé de viols en France"). It is about none other than  Gregorian Bivolaru  aka  Magnus Aurolsson  aka  Nikolay Petrov , who, as was reported on this blog at the time, was  arrested on 28 November 2023 in Paris. The article gives a brief summary of the information already known about this case, while also e… Citește mai departe / Read more »

Mesaj către sectă

Un cititor - colaborator ne-a trimis mesajul care urmeaza (publicat pe telegra.ph) Mesajul lui C.A. trimis la conducerea MISA, la yogaesoteric, la mai multi instructori, inclusiv Catrina si Stoian si la alti cativa cursanti. citi ț i aici =>  Mesaj către sectă Citește mai departe / Read more »

Tuesday, March 5, 2024

Soprana Suzana: ”MISA laudamus”

 După slugoiul Maximo Introbine, o altă admiratoare de MISA a demarat o serie de articole 🔗  (integral aici 🔗 ) în slujba măreței școli și a neasemuitului ei Ghid. Este vorba despre tovarășa Susan Palmer, soci-oloagă din Canada, care și-a făcut o carieră din a scrie despre intervențiile statului în zona comunităților religioase și, mai nou, despre politicile statului francez în această direcție. Așadar, nu se putea o aliată mai nimerită pentru MISA… Citește mai departe / Read more »