Wednesday, March 6, 2024

Noutăți din Franța

 Le Monde a publicat astăzi un articol intitulat "Derapajul unui guru yoghin acuzat de viol în Franța" ("La dérive d’un yogi-gourou accusé de viols en France"). 

Este vorba despre nimeni altul decât Gregorian Bivolaru aka Magnus Aurolsson aka Nikolay Petrov, care, așa cum a fost consemnat pe acest blog la momentul respectiv, a fost arestat pe 28 noiembrie 2023 la Paris
 
Articolul face o scurtă sinteză a informațiilor deja cunoscute legate de acest caz, expunând și câteva detalii noi.

Cel mai important detaliu nou este dezvăluit chiar la început: apartamentul din care a fost săltat gurul de către poliție este încă sigilat.

"Trei luni mai târziu, ușa apartamentului 228, situat la parterul unei clădiri moderne și lipsite de pretenții, pe o alee privată din Ivry-sur-Seine (Val-de-Marne), este încă blocată de panouri mari de lemn. Un pliant portocaliu este lipit cu bandă roșie groasă pe care scrie "poliția națională" și "nu deschideți". Pe pliant se poate citi: "Natura infracțiunii: trafic uman în bandă organizată, violuri și alte infracțiuni". Aici, în acest apartament mic și întunecat cu două camere, acum sigilat, a fost arestat Gregorian Bivolaru în primele ore ale zilei de 28 noiembrie."

Rămâne un mister, deocamdată, unde a filmat MISA „Un reportaj veridic despre o vandalizare sălbatică și plină de ură a locului în care se afla profesorul de yoga  Gregorian Bivolaru🔗🔗, ale cărui prime două episoade au fost transmise ieri și astăzi pe MISA TV. 

Au filmat altundeva? Au intrat ilegal în apartamentul sigilat? Sau echipa MISA TV poate trece prin pereți?


Informații vechi

- 7 foste adepte MISA, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, de origine belgiană, australiană, britanică și finlandeză, au depus plângere împotriva lui Gregorian Bivolaru. 4 dintre ele pentru viol.
- raidurile au avut loc în opt locații din Paris, Villiers-sur-Marne, Vitry-sur-Seine (Val-de-Marne), Vigneux-sur-Seine (Essonne), Buthiers (Seine-et-Marne) și Berre-les-Alpes (Alpes-Maritimes).
- 41 de persoane arestate inițial, dintre care 15 (11 bărbați și 4 femei), toate de naționalitate română , au fost acuzate de "trafic de persoane, răpire" și "abuz de slăbiciune", toate ca parte a unui grup organizat
- 6 inculpați aflați în arest preventiv la ora actuală - Gregorian Bivolaru este singurul care este acuzat și de "viol" - ceilalți sunt acuzați de "complicitate la viol".
- 58 de femei (51 de naționalitate română, niciuna franceză) eliberate. Niciuna nu a depus plângere.


Noutăți

Franck Dannerolle, șeful OCRVP (Oficiul central pentru reprimarea violenței împotriva persoanelor) este responsabil de acest caz
"Derivele sectare reprezintă un domeniu deosebit de sensibil"
"Victimelor le trebuie uneori ani de zile pentru a realiza că ceea ce au trăit nu este normal."
"Arestările sunt rezultatul unei anchete solide care a durat un an și jumătate."
"Nu avem de-a face deloc cu mărturii fragile. Avem un număr mare de victime care au confirmat incidente grave."
"Noi nu suntem poliția minții. Oamenii sunt liberi să creadă ceea ce doresc. Dar în acest caz, pe baza celor descrise de victime, suntem convinși că a existat un control mental și că era vorba de o mișcare sectară cu abuzuri.
Nu am nicio îndoială că am avut dreptate să intervenim."


Dominique Tricaud, avocatul lui Gregorian Bivolaru nu a dorit să dea interviu, dar a declarat: "Ceea ce este special la el este că de fiecare dată când a fost urmărit penal, a fost un eșec". Drept urmare el este "mai degrabă înclinat să creadă că și acest caz va fi un eșec".

Cosmina Oprea, purtător de cuvânt MISA

"Aceste documente [Notă - declarația semnată de femei la începutul vizitei la guru], pe care le văd pentru prima dată, nu au nimic de-a face cu activitățile MISA.
Nu avem cunoștință de documente pe care oamenii le semnează în timpul unor vizite private."

"Explicațiile ridicole conform cărora aceste femei "nu-și dau seama" că sunt victime pentru că au fost "spălate pe creier" amintesc de vânătoarea de vrăjitoare din Evul Mediu, când însuși faptul că așa-numitele vrăjitoare" își proclamau nevinovăția era considerat o dovadă irefutabilă că erau posedate de diavol."
"Știm că în Franța există multe prejudecăți împotriva mișcărilor spirituale, care au fost etichetate în grabă și pe nedrept drept secte, precum și organizațiile anti-sectă finanțate de stat care își justifică existența prin generarea de scandaluri mediatice sau exercită presiuni la toate nivelurile", afirmă purtătoarea de cuvânt a MISA, care lasă să se înțeleagă că arestarea lui Bivolaru, într-un moment în care guvernul vrea să adopte un proiect de lege menit să întărească lupta împotriva derivelor sectare, nu poate fi o coincidență. Având în vedere - conchide ea - că nu există justiție superioară adevărului și că Adevărul divin triumfă întotdeauna, suntem absolut siguri că Gregorian Bivolaru va fi achitat și eliberat."


Reclamantele nu au dorit să dea interviu

Rodolphe Bosselut, avocatul reclamantelor
 "Este un caz absolut nebunesc, la același nivel cu cel al Scientologiei", "nu a văzut niciodată așa ceva".
 "O asemenea condiționare, timp de atâția ani... Un sistem totalitar în care nu poți să spui nu..."


19 comments:

  1. "- Dominique Tricaud, avocatul lui Gregorian Bivolaru nu a dorit să dea interviu, dar a declarat: "Ceea ce este special la el este că de fiecare dată când a fost urmărit penal, a fost un eșec". Drept urmare el este "mai degrabă înclinat să creadă că și acest caz va fi un eșec"."
    A lasat-o mai moale cand a vazut ca si clientul se crede un Dumnezeu pe pamant. Acum invoca nevinovatia celor din proces prin puteri paranormale ale lui Bivolaru si ale discipolilor ca se fac meditatii ca sa castige.

    ""Explicațiile ridicole conform cărora aceste femei "nu-și dau seama" că sunt victime pentru că au fost "spălate pe creier" amintesc de vânătoarea de vrăjitoare din Evul Mediu, când însuși faptul că așa-numitele vrăjitoare" își proclamau nevinovăția era considerat o dovadă irefutabilă că erau posedate de diavol.""
    Pai diavolul sta in banca acuzatilor, ce nu e clar?

    "Nu avem cunoștință de documente pe care oamenii le semnează în timpul unor vizite private."
    Adica femeile vorbesc despre aceste documente si inventeaza de la ele doar ca sa bage bietul bivolaru la apa si sa se scoata pe ele?
    Ce inseamna "vizite private" la capul sectei si cum pot acestea avea loc fara cunostinta capului sectei care detine controlul absolut precum si "puteri paranormale"? Cum se face ca s-au gasit atatea vizitatoare odata la raidurile politiei?
    Documentele respective exact activitatile MISA dincolo de fatada cu yoga descriu. De aceea exista si femei apostate ale sectei. Ele exista pentru ca nu au fost de acord cu aceste activitati, nu au dorit sa-si dea liberatea personala pe minciuni implicand sechestrare, asalt sexual fara consimtamant, abuz psihic si sexual, amenintari, pedepse, amenzi, batai cu prosopul, etc. Aceste documente si marturii nu pot fi ascunse de restul persoanelor de la MISA sau din afara MISA. Adevarul trebuie sa iasa integral la lumina intr-o instanta de judecata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acest Tricaud a fost unul din avocatii diavolarului si in 2016. Individul asta, pe care probabil ca il plateste cu bani grei, declara in 2001, in contextul unui proces in care il apara pe un american care si-a omorat iubita, ca nu a pierdut nici un caz de extradare. https://en.wikipedia.org/wiki/Dominique_Tricaud#cite_note-1
      Procesul cu pricina l-a pierdut. L-a pierdut si pe ala din 2016 cind il apara pe Bivolaru. O sa il piarda si pe asta de acum cu siguranta, la ce marturii si dovezi zdrobitoare au adunat autoritatile.

      Delete
    2. Acum vrea să apere un suedez de origine română că își omoară cursanții cu zile după ce i-a marcat cu bolile lui venerice, cu păcate adunate de pe la toți?
      Curat murdar sindicatul crimei!

      Delete
  2. ""Știm că în Franța există multe prejudecăți împotriva mișcărilor spirituale, care au fost etichetate în grabă și pe nedrept drept secte, precum și organizațiile anti-sectă finanțate de stat care își justifică existența prin generarea de scandaluri mediatice sau exercită presiuni la toate nivelurile","
    Daca exista aceste prejudecati si opozitie fata de activitati precum cele ale sectei MISA, de ce sa stai in acest curent de negativitate, de ce sa alegi inca o data sa te intorci la locul faptei?
    Cum se întoarce câinele la ce a vărsat, aşa se întoarce nebunul la nebunia lui. Proverbe 26:11
    Ce se alege atunci de puterile paranormale ale acuzatului daca nu si-a invatat lectia primita?
    Inseamna ca nu are aceste puteri intrucat nu are puterea de a invata din proprii;e greseli. Aici se termina nevinovatia lui bivolaru. Nu are nici-un fel de puteri paranormale, ba inca este mai decazut decat ceea ce recomanda el discipolilor ca atunci cand se intalnesc cu factorii declansatori ai unei karme sa caute sa evite de a fi prins in acea capcana.
    In situatia aceasta, nu este vorba de curaj la bivolaru ci de faptul ca nu a invatat nimic. Astfel nu exista loc unde sa fugi de propriile fapte. Nu exista loc pe suprafata pamantului unde sa te ascunzi de Dumnezeu. Nici in ape!
    Asa a fost si prima data cand s-a asezat in Franta si avea sirul de discipole intrand una cate una sa fie abuzate.
    Oricat ar cere cursantelor sa urineze pe el, tot el este cel care executa penetrarea. El isi asuma pozitia dominanta si nu ele. Sunt povesti ca ele ar detine control asupra lui. De altfel nici nu este fidel lor.

    Acuza purtatoarei de cuvant ca "guvernul vrea să adopte un proiect de lege menit să întărească lupta împotriva derivelor sectare, nu poate fi o coincidență" arata ca nu reprezenta o prioritate pentru secta sa se adapteze si sa se integreze la viata in societatea franceza. Ce fac ei e sa verse pur si simplu vina lor pe guvern ca guvernul e de vina ca ei sunt o secta.
    Respecti Franta precum respecti Suedia. Daca nu, atunci inseamna ca discrimineaza Franta. Pe ce motiv nu este clar, dar o face. Rezulta ca implicit bivolaru discrimineaza si pe avocatul francez care il reprezinta.
    Avocatul lui bivolaru in schimb nu are astfel de probleme care bizar, la bivolaru se numesc puteri paranormale precum "puterea paranormala" a urii.

    Persoanele, nu indic genul ca sa nu spuna ca le discriminez, raman indoctrinate in secta deoarece pierzand legaturile cu exteriorul sectei nu mai gasesc iesirea din secta si sunt astfel supuse unor tratamente care din ce in ce nu le mai sunt pe plac si nu isi pot negocia iesirea din ipostaza dominat- dominator. Oricat ar vrea sa se desprinda, nu mai gasesc calea indarat spre o viata normala, neatarnate de secta, ca sa fie pe limbajul dorit de purtatoarea de cuvant. Se autoamagesc si la ele nu se mai declanseaza mecanismul firesc de "fugi sau lupta!".

    ReplyDelete
  3. @Anonymous

    „Oricat ar cere cursantelor sa urineze pe el, tot el este cel care executa penetrarea. El isi asuma pozitia dominanta si nu ele.”

    El are puterea în relația respectivă pentru că are rolul de maestru al lor în cele mai multe cazuri și, dacă nu, măcar de profesor. Abuzul sexual nu e obligatoriu să fie făcut de cel care „execută penetrarea” asupra celui căruia îi e executată - dacă ar exista o maestră spirituală care ar urla la „iubiți” că sunt demoniaci dacă n-au erecții, și ea ar fi abuzivă și ar abuza de bărbați.

    Poziția lui dominantă e clară din faptul că refuzul de a face ce spune el, fie sexual, fie altfel, e văzut ca fiind rău și contrar evoluției spirituale, ba poate duce chiar la probleme imediate. Nu are legătură cu cine stă deasupra în pat sau cine „o dă” în timpul actului sexual.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am scris greșit. Nu își asumă pentru că nu e chemat să își asume și trebuie că nu are încotro , ci preia controlul. Totuși cineva trebuie să explice de ce acele persoane care se duc la inițiere și apoi aleg secta ca stil de viață, sunt victime. Dacă nu o face nimeni, nici rezultate nu vor fi.

      "El are puterea în relația respectivă pentru că are rolul de maestru al lor în cele mai multe cazuri și, dacă nu, măcar de profesor"
      Are rol, dar nu este maestru. Asemănător și pentru profesor!

      "dacă ar exista o maestră spirituală care ar urla la „iubiți” că sunt demoniaci dacă n-au erecții, și ea ar fi abuzivă și ar abuza de bărbați."
      Deocamdată este în detenție și nu în starea de iubit. Și secta și el au pretenții că sunt discriminați de guvernul francez.

      "Poziția lui dominantă e clară din faptul că refuzul de a face ce spune el, fie sexual, fie altfel, e văzut că fiind rău și contrar evoluției spirituale"
      Adică este de nestrunit fie că este vorba de o persoană, mai multe sau chiar un grup.

      Delete
  4. Stați c-a ieșit Mădălina Dumitru la înaintare:
    Concluzia este următoarea - fără să citesc cartea ei - poliția și procurorii care se iau de MISA sunt niște criminali mincinoși, noi suntem întotdeauna victime, noi nu putem greși, pentru că suntem Adevărul (care ne zburlește părul!!)
    https://misa.yoga/un-pact-cu-diavolul-madalina-dumitru-vorbeste-despre-misa-gregorian-bivolaru-si-cartea-ei/

    ReplyDelete
    Replies
    1. In loc sa-i faca un copil lui Bivolaru, i-a scris o carte in care il dezminte complet. 😂
      Daca nu observam amanuntul ca Mirona era mai dezbracata decat ea, nu mai scria cartea. Dar din mers s-a corectat tot.
      De fapt in vermuiala de acolo, se poate sa fi tras pe ea chilotii tanga ai Mironei ca nici ea nu e prea imbracata. 😛

      Draga Madalina, nu-i destainui lui bivi cat esti tu de Democrat cu carte la cap esti, ci voteaza direct cu Trump!
      Ai uitat sa mentionezi episodul cel mai important, acela ca ai fost abuzata de medicul legist care trebuia sa stabileasca virginitatea ta. Dar iata ca tu in generozitatea ta ai aparat-o si pe Mirona si ai uitat si de tine. Iar el desi licentiat in medicina, a fost anulat complet de tine si ai avut indoieli in ce-i priveste calificarile pentru care si era angajat al Inst. de Medicina Legala. Ai vrut sa-l protejezi si de aceea ai tipat si la Institut si apoi acasa la sora ta. Tu de fapt nu aveai toane si tipai de nervi de rasfatata, ci din cauza ca si ai tai te abuzau ca exista.
      Mai apoi cand a avut Bivi bara la iesirea din tara, cele 29 de zile pe care le-a primit nu erau din cauza ta ca sa se constate daca ai ramas gravida sau nu, ci au fost scoase prin extractie cu consacrare din fantanita de la Templu. Sunt total aleatoare cele 29 de zile si nu au nimic a face cu periodul unei femei. 28 +1 sigur nu fac 29. Scoate socotitoarea si demonstreaza ca nu-i asa!
      Tu erai minora atunci, de aceea nu ti s-a spus de cele 28 de zile la curs. Nu putea sa-ti vorbeasca bivolaru despre astfel de treburi femeiesti.
      Cat de grijulie poti fi! Intr-adevar, politistii sunt niste criminali ca au alergat sa prinda autorul prins cu minorele dezbracate la el acasa si sa nu-l lase sa iasa din tara pentru tine, draga noastra. Asta e recunostinta ta: sunt niste criminali! Ai dovedit cat se poate de clar. Cu socotitoarea! Mai poate avea careva indoieli?
      Pune si termina de calculat!

      Delete
    2. Mi se pare foarte ciudat ca cei de la misa le arata pe cele 2 pe podea, dezbracate, nu e asta abuz, nu le strica imaginea? daca le publica altcineva ar fi fost oripilati, mai faceau vreo 3 episoade la filmele alea. Iar povestea cu Grig initiatorul care nu era grig, era primul iubit de la 15 ani cu care se plimba ea prin lume pare o mare neadevar , minciunile oricum sunt ceva obisnuit si justificabil in capul lor, probabil doar suedezii pot sa creada asa ceva, in nevinovatia lor.

      Delete
    3. https://youtu.be/5YiHdYlWq3w?si=V69gljdD3CnzI9Ih&t=186
      După '89 fiind deschise granițele și fiind astfel posibil pentru orice român să iasă din țară și româncele s-au dat în stambă pe unde s-au dus că dacă se cred toate frumoase ... Așa că a apărut suspiciunea de trafic de carne vie.
      Nu știu dacă în 2004 era deja pe picioare japoniada.
      In filmări cursanții sunt toți încremeniți în stare de șoc că au venit la curs și că sunt acuzați.
      Păi da, dacă au plecat de acasă, cine știe pe unde au ajuns și ce fac ca să se întrețină.
      Poliția a acționat așa cum era de așteptat. Poliția sunt poliție și nu Securitatea să-i inviți la o cafea.
      Toți strâmbă din nas că nu sunt tratați ca la mama și la tata acasă. Păi cine a zis că poliția sunt mama și tata de acasă? Exagerările sunt de partea cursanților. Vin toți cu gânduri de îmbogățire în București și se dau loviți când cineva îi întreabă "ce-i cu voi aici?", "de unde ați apărut?".
      Ei vin pe răspunderea bucureștenilor și se așează nomazi in curtea lor iar aceștia trebuie să-i suporte că de aceea sunt acolo?
      Câți dintre bucureșteni au vrut să ia cursanți din provincie la ei acasă? Foarte rar se întâmplă! Pentru că nu știi pe cine bagi în casă. Se poate întoarce împotriva ta, îți fură din casă, îți distruge în accese de furie, nu plătește stricăciunile., îți vorbește urât cam toate câte le fac cursanții în ashram-uri.
      Bivolaru i-a tratat și mai și. Nu le-a făcut buletine de București, i-a lăsat pur și simplu cu fundul în baltă să se descurce la aspectele sociale.
      Bineînțeles că nu comentează nimeni nimic pe chestia asta, comentează despre poliție, autoritățile locale cu care dau nas în nas pentru că exact, Bivolaru a omis a le spune că sunt intruși.
      Bivolaru îi pregătește de retragere interioară, adică de a sta între 4 pereți pe șest. Fiind șeful absolut, nimeni nu îndrăznește să îi reproșeze pentru că e "perfect și cu puteri paranormale".
      De aceea nici unul nu se declară victima lui Bivolaru, pentru că își ia măcar la jumătate de înțelegere cu el, iar pentru restul îl iartă pentru că ... vorba ta, e mic și prost și rolul lui e să tacă în fața unuia mare și deștept.

      Lasă să cunoască toți cât de iubiți sunt și cât de egal și de onest sunt tratați!

      Delete
    4. "Grig inițiatorul" și extazul trăit de ea cu el erau părți din relatarea de uz intern de trezire a stării de shakti în adepte. În exteriorul setei, ea s-a cuplat cu el și el trebuia să rămână în țară. Pentru că el altfel ar fi fugit. De nedreptăți si de ea. Pentru că e persecutat.
      Dar pentru înfumurarea din "Noi", "Noi" l-a lăsat pe Remus să preia prețioasa de la IML unde încă o persoană a leșinat, semn că cei prezenți erau deja pe cont propriu și nicidecum ghidați ce și cum să răspundă. Bizară ocultare a fratelui și totodată prietenului mai mare tocmai atunci când e nevoie de el!
      Dar e de înțeles, el era mai victimă decât ea si corect e ca discipolii să se sacrifice pentru maestru.
      Remus atunci decis de fapte mari, a preluat-o iar apoi nimic din ceea ce spuneau spre public la tv nu s-a concretizat. Adică el i-a spălat ei rușinea pentru că aaa, mmm, mda, Bivolaru s-a gândit bine și e momentan indisponibil. Sau ea a revenit la el odată eliberata de "criminala" poliție.
      De aceea se și zvonea că Remus era defect (ca să nu zic exact termenul) din cauza lui bivolaru. În fapt erau negativități pe care încă i le aruncau lui în spinare pentru că mmm, maestrul castrat fiind de pretențiile ei, avea mai puține ***** ca un cursant.
      Războaiele scorpionice sunt dintre cele mai dure. Și au câștigat ceilalți, micii războinici. Iar răsplata lui Remus a fost că a avut ocazia să plece de la curs printr-un accident de mașină, ca să mă exprim tot pe limbajul lor.
      Probabil că în cartea ei, Mădălina se referă la zborul lui frânt, nu al ei.
      Și așa e pentru că ea e întotdeauna generoasă din interes cu toți ceilalți.

      Acum cartea s-a scos, nu mai are importanță ce a făcut Remus pentru ea, iar Bivolaru nu. Iar ea deși toate se întâmplau sub nasul ei, nu a știut niciodată nimic din cauza propriilor țipete ... prefăcute.
      Nu e o problemă că eventual îl menționează doar din vârful buzelor, dar cui îi pasă de trecut sau de ce fel de bomboane primește de la Bivolaru pentru noua ei carte?

      Sunt bune, Mădălina?
      Hai, ia și mănâncă netulburată! Important e să-ți placă ție.

      Delete
  5. Răspuns la afirmația dintr-un comentariu de mai jos ”Nu știu dacă în 2004 era deja pe picioare japoniada.”
    Știu eu. În 1999(!) eram cursant și o colegă (N.L.) mi-a povestit uimită că a surprins o discuție între alte fete de la curs, cum că era vorba ca cele care vroiau și erau potrivite, să plece în Japonia ca dansatoare.
    Una dintre fete (o apropiată a fostei cursante Diana Dobrin) le acosta pe cele mai ”dotate” și le întreba dacă ar fi dispuse să plece în Japonia, iar celor care păreau cât de cât ”deschise” li se spunea că vor avea parte de training corespunzător.
    Încă nu începuseră plecările, nu se depuseseră jurămintele, fetele discutau între ele mai liber și așa a transpirat.
    Atunci, m-am arătat sceptic și i-am spus acelei colege (care nu fusese acostată, nefiind o supershakti) că nu cred, că mi se pare o tâmpenie să pleci tocmai în Japonia, la capătul lumii, într-o țară cu altă cultură și unde tot ce înseamnă prostituție și baruri e controlat de Yakuza. I-am spus că mai normal ar fi să se plece în țări din Vest (ceea ce s-a și petrecut de altfel).
    Peste ani - în 2004 - ulterior raziilor, am aflat din presă detalii despre Japoniadă și nu mi-a picat deloc bine, pentru că mi-am dat seama că era adevărat ce se spunea, iar eu aveam tendința să cred în ce susținea conducerea MISA.

    Încă o amintire despre colega de care povestesc.
    Aceasta mi se confesa deseori cu privire la chestii ciudate care se petrec la curs, dar eu consideram că ea avea o înclinație către bârfă, scepticism și îndoieli, cauzată de rezonanțele ei negative.
    În august 1993, eram în tabără la Costinești și mă îndreptam cu respectiva către Teatrul de Vară, spre intrarea din spate, dinspre scenă.
    Am tăiat drumul printre căsuțele de piatră, am trecut direct printr-un gard viu și am ieșit exact lângă punctul de acces din spate, iar acolo ne-am pomenit lângă ”Grig” care tocmai se răstea la o fată micuță, care era jumătate cât el.
    I-a spus acesteia pe un ton foarte tăios că e o ”scroafă ordinară”, apoi și-a dat seama că eram acolo și s-a oprit.
    Fata certată nu era deloc impresionată și avea o atitudine de dispreț față de Bivolaru. Văzând că ea se descurcă, am zis că e o chestie între ei care nu mă privește, am salutat și am intrat în amfiteatru.
    Colega care era cu mine mi-a spus că i s-au tăiat picioarele, dar și eu mă simțeam atins. Ceva din aura de spiritualitate a lui ”Grig” s-a risipit atunci pentru mine.
    Categoric, Bivolaru era foarte intimidant pentru cei care îl considerau ”realizat spiritual”, îi acceptau autoritatea și care, în fața lui, aveau impresia paralizantă că se află la ”înfricoșata judecată”.
    Nu mi-e greu să-mi imaginez ce au simțit fetele care, chemate la inițiere, au realizat brusc, atunci pe loc, în fața lui, că trebuie să facă sex cu el și au fost șocate sau au avut ezitări.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc pentru info!
      Bivolaru cu Marte în Scorpion are și reacții de genul acesta numind scroafă femeia acolo unde nu este cât el de ultra-sensibilă. Și ordinară în sensul de comună, adică nu e prima, mai sunt și altele ca ea. Nu e vina ei!
      Pentru că el este cum este, nu trebuie să ajungem să ne schimbe pe toți să stăm în tranșee ca el sau să suportăm obuze și orice cum îi vin lui plăți pentru acțiunile lui trecute. Nici nu este bine să facă pe soldățoiul cu propriul neam și țara de origine.
      Și nici pentru femei să se sensibilizeze după creierul lui de insectă!
      În fapt calificarea 'scroafă ordinară' de la care s-a abținut, devenea apoi justificare în mintea lui pentru alte acțiuni de răzbunare.
      E foarte bine dacă ați ieșit amândoi de sub influența nefastului. Vă și urăște pentru că existați și e răzbunător din propria prostie care l-a adus să fie uricios, îmbufnat, supărat, enervat că începe să toarne calificative că trebuie să mergi în vârful degetelor pe lângă el.
      Dacă nu ați observat, cu ziarele se pune de-a curmezișul, cu jurnaliștii se contrează, cu politicienii se sfidează, cu oricine se vexează și nimeni să nu cumva să-i taie calea că e vai și amar de el că l-a deranjat!
      Sunt exagerate toate reacțiile MISA după tipicul reacțiilor lui. Mereu vin cu dreptul la replică, vin cu "respectați deontologia profesională", cu aceleași metehne ca acum decade de ani. MISA e locul unde nimic nu s-a schimbat și nu se va schimba vreodată.
      Toți care intră se prostesc, își pierd agerimea, naturalețea, tăișul, spontaneitatea, imaginația, creativitatea, până și viața la curs pentru că au reacții studiate, contrafăcute. Se chinuie toți să fie ceva ce nu sunt și aceasta o numesc aspirație spirituală.
      Deliciul lui Bivolaru este să chinuie cursanții, să împingă parșiv balanța în favoarea sa acolo unde nu se prinde nimeni că e atacul lui.
      Cine l-a evitat la inițiere, bine și-a făcut sieși!

      Delete
    2. despre dansul la bară în Japonia și regulile de acolo, citiți la această adresă:
      https://web.archive.org/web/20080618192426/http://www.exmisa.ro/viewtopic.php?f=3&t=223

      Delete
    3. "(07:11:09) bhairavah: a, si baccisurile se donau daca erau peste 200"
      Si asa a ramas la k.y.!!!
      Nu se lua la Steluta mai mult de 200 bucurestenii si 100-150 k.y. din provincie! Se spunea "banutii".
      Asa i-a tratat pe toti ca pe o apa si un pamant indiferent de ceea ce lasau in spate pentru a ocupa pozitia respectiva. Era foarte greu sa argumentezi ca vrei o marire de salariu. Riscai sa te zboare afara cu tot cu cerere.

      "(07:11:20) SHAKTI: in general fetele se intorceau cu bani de donat in jur de 10 mii de $"
      Cum sa nu fie acestea de ajuns de dovezi de trafic de persoane? Cum sa nu garanteze indeajuns perchezitiile din 2004? Adica se tinea Japoniada sub nasul autoritatilor, se pleca din tara si se revenea cu fel de fel, se faceau spectacole omagiale cu flori pentru el efeminatul si femeiosul, dar cand venea vorba de imaginea publica, totul se rahatul cat era de mare se impingea sub pres si se dadea cu meditatii de orbire a organelor de ancheta si a judecatorilor.
      Se vede atunci clar pentru ce s-au dispus perchezitiile din 2004. Nu e ca au cazut din senin pe ei.
      MISA cu Bivoalru erau deja in atentia politiei, s-or fi plans fetele la rude, de undeva tot respira adevarul. Plus ca era minora plecata de acasa sa scrie carti de savanta.

      "(07:14:13) bhairavah: promoteru cine era
      (07:14:15) bhairavah: un japonez ?"
      Adica alte maini intermediare cu care batea Bivolaru palma pentru marfa.
      Dovada:
      "...si promoteru 700 ?
      (07:16:13) SHAKTI: iar restul de 1300 se impart
      (07:16:19) bhairavah: am inteles.
      (07:16:20) SHAKTI: in doua
      (07:16:21) SHAKTI: egal
      (07:16:29) bhairavah: intre extaz si promoter."
      Si spolierea ulterioara:
      "-pana la venirea lui G in general se cam facea o lista cu obiecte/bani de donat de la fiecare,iar la venirea acestuia se mai imparteau pareri despre cum fusese,fetele il mai intrebau daca pot sa pastreze cutare bijuterie,etc La unele le mai facea cadou unele lucruri care ar fi trebuit donate(bijuuri si alte chestii),prilej d emare bucurie.Nu stiu dupa ce criterii le lasa sau le lua bijuteriile cu valoare sentimentala unor fete."

      Iar secta pretinde ca nu este trafic de carne vie. Cu dovezile in fata ei neaga. Atunci ce este la ei trafic de carne vie daca la definitie se opintesc sa nu o admita?

      Autoritatile franceza pot sa aiba program de traducere incorporat care sa redea pagina de web listata de pe exmisa si astfel sa preia toate informatiile si datele martorilor si sa afle si de la mine ca se potrivesc datele cu uniformizarea veniturilor lucratorilor pentru organizatia MISA intrucat asa a vrut Bivolaru ca toti lucratorii lui sa fim de fapt si in adevar marfa pentru el.

      Este adevarat ca nu se dadea mai mult de 200 la Steluta. Iar pe L.D. care nu mai e, Dzeu s-o ierte, o tinea si dupa ce s-a facut cerere ca era nevoie sa se plateasca intretinerea in oras, tot la 200 in timp ce altii luam la 300 ca sa o determine sa revina in ashram. Adica o ingropa si mai tare in ceea ce fusese prinsa. Isi mirosea victimele.
      Mai rau le manipula incat sa le vexeze mai tare si asa spunea ca le taie orgoliul.
      Asa ajungeau sa se ingroape toti in datorii si sa nu mai fie nici unul care sa-si permita sa nu manance la portie.
      Acesta era minimul care se oferea lucratorilor: o strachina de mancare. Exact ca la sclavi sau ca la criminali in inchisoare.

      Delete
    4. "Stiu doar ca "damele" erau asteptate la aeroport, escortate la sediu si perchezitionate ca nu cumva sa ascunda vreun dolarel prin vreo gaurica... rolleyes.gif Doua dintre ele au reusit sa se sustraga (nu stiu insa precis daca au fost urmarite, (unele zvonuri erau), desi la cat il cunosc pe jegos ar fi fost in stare) si i-au tras clapa Dolar-Gurului greedy.gif . Din acel moment, El Mahimo, pe langa juramantul pe biblie, le mai si inregistra ca probe in proces, vezi doamne, desi asta era doar la intimidare, ca nu-l vad sa fi dat in judecata curva ca nu i-a returnat lui ca peste banii de la produs..."

      Iata ca documentele exista precum si suspiciunile lui Bivolaru pentru ca inregistra persoanele ca sa aiba el dovezi sa fie acoperit! Acesta era tot sensul acestor documente in caz ca sufera de Alzheimer acum.
      Cerea semnaturi ca sa fie acoperit de documente.
      Si mie mi-a facut inregistrare cand imi propunea si ma prindea de mana una, L.O. tinuta de martora de la perchezitii, intr-o 'sedinta de lucru'. Ea ma tinea de mana sa nu ies din sala pentru ca el prin ea imi propunea ca sa stau si sa accept rahatul lui la firma, sa fiu pe bani putini si cu pregatirea pe care o aveam sa fiu chinuita cu acuze si amenzi pentru ca asta era destinul meu sa fiu tampita pe fata si sa mi se arunce veninuri pe mine.
      - Duh, vin dupa tine! Cu toti copoii din lume si tot vin. Ai sa platesti pentru tot pentru ca nu tu m-ai nascut!
      Nu esti maica-mea, nu esti taica-meu, nu esti nimic pentru mine sa ma oferi tu altora sau sa ma ai in posesie, Fuck you, sunt sub protectia botezului crestin si nu poti ridica mana pe mine! Nu ai acest drept. Te lupt pana crapi. Ori eu ori tu!
      In corpul meu nu e loc de amandoi.

      Delete
  6. ""Știm că în Franța există multe prejudecăți împotriva mișcărilor spirituale,"
    Gabriela (Grace) Ambaruș a spus în calitate de președinta a MISA într-un interviu înainte de a muri că:
    ȘCOALA ESTE ȘCOALA LUI BIVOLARU ȘI FACE CE VREA CU EA.
    Este o avertizare cât se poate de sclară că voința lui primează peste a cursanților, și "din face ce vrea cu ea", că aceștia sunt lipsiți de puterea de a i se opune, de decizie măcar în ceea ce îi privește,
    Și că mișcarea este a lui deoarece și-a înregistrat-o ca afacere a sa. Marcă înregistrată asta înseamnă.
    Ce naibii, chiar așa de bătuți în cap sunteți să nu înțelegeți că v-a făcut afacerea lui? Zicea că el crează omul nou.
    Uite-vă că voi sunteți!
    Chiar dacă vă spune că nu derivă beneficii din mișcare, iată că are bani de buzunar 200, 000 de euro să-și cumpere lapte și pâine din ei, o carte! Cine naibii are bani de buzunar 200,000 de euro dintre voi, ha?
    NICI UNUL spoliaților!
    Vă dați toți loviți de poliție și ca sclavi ai lui țineți lui partea în timp ce despre poliție spuneți că vă persecută prin alte țări străine de el întâi și apoi străine de voi pe unde v-a mai și târât legați de el cu lanțurile ignoranței voastre.
    Prostia și plăcerea se plătesc. Plătiți și nu vă mai lamentați!
    De azi înainte, gata cu smiorcăiala! Cei care mai veniți smiorcăiți îndărăt că v-a murit nu știu care și vreți să impresionați și să trageți de corzile inimilor noastre, vă privește! Să tragă mortul de corzile inimilor voastre pentru că al vostru a fost! Este decizia voastră și voi ați luat acest drum al morții.
    Fără lumini, fără cuvinte, fără nu știu ce iertare, sau că a fost în ceasul 25 și nu s-a mai putut face nimic, nu trebuie nimeni sa vă cunoască!
    La următoarea încarnare!
    Și Bivolaru la fel vă face. Nu vă aude ci vă cere banii înainte.
    Vă mai și dezbracă de ajungeți dezbrăcați prin alte țări. Grotesc!

    ReplyDelete
  7. @Anonymus 7:03:
    Re. link:
    1.
    "Treaba cu Japonia este VECHE, nu de anul trecut. Cam '97. Cum credeti ca s-a cumparat Obor-ul? Dar Pipera? Cu banii veniti din Japonia. Fiindca erau disperati ca raman fara sala de curs, si atunci s-au mobilizat si l-au facut pe dracu in patru ca sa faca rost de bani. Prin ORICE mijloace. Si cum nu aveau decat oamenii, asta au vandut.
    Intentiile initiale au fost spirituale. Au cumparat Obor-ul cu 15,000$ (dar era mic), au cumparat Pipera (mare). SI AU CONTINUAT, ca era prea profitabil.
    Sa stiti ca fetele alea, mai ales la inceput, chiar au avut intentii spirituale. Noi le-am porcait in toate felurile, si le-am facut curve, samd. Dar ele, initial, chiar au facut KARMA YOGA, pentru binele cursului. Si au fost si prostute, si s-au lasat exploatate. Asta e.
    Claudiu Trandafir s-a dus acolo, cu prima tura. Rodica Bangau si Diana Dochinoiu (of Extaz SRL fame, mentionate in Catavencu) erau amandoua iubitele lui. Claudiu Trandafir a stiut, toti au stiut. Daca PANA si eu am stiut, care nu eram VIP..."
    Iata ca singurul care nu s-a pus la karma yoga si unicul care a profitat, este Bivolaru.
    Cum sa nu fie trafic de persoane daca el e unicul care nu s-a traficat?
    Adica cursantii au vrut sa faca donatii din dansul la bara? O fi fost ideea unuia sau a altuia, dar el a aprobat si acceptat senin acestea si le-a si asezat pe fagasurile cunoscute.
    Daca acum victimele sunt tinute in conditii mizere si puse la videochat ca sa construiasca sali de curs Stoienilor sau altora din Atman Federation, nu este aceasta interes si indiferenta, duritate din partea sa?

    "ca si la noi, barurile de striptease dau p-afara de tot felul de dubiosi. doua dintre ele mi-au povestit ca au trecut prin momente periculoase, in sensul ca una a luat palme de la un mafiot, iar alta si-a pus probleme mult mai serioase in ceea ce priveste integritatea ei corporala. asta a doua nici nu a mai plecat ulterior in japo, cu toate huiduielile si balacarelile pe care si le-a luat. era de-a dreptul ingrozita.
    evident ca nici una nu a avut curajul sa povesteasca ce i s-a intamplat in japo imediat dupa revenirea in tara. una m-a abordat si mi-a povestit una-alta tocmai ca plecasem de la curs. i-a fost frica sa imi povesteasca atata timp cat eram acolo."
    Sunt povesti de groaza, inspaimantatoare. Nu merita sa devii carne de tun pentru acesta care sta in cazemata lui si de acolo da ordine.

    ReplyDelete
  8. @Anonymus 8:07:
    Re. link:
    2.
    "stiu si de gagici care nu au produs "norma minima" si pe care le-a facut porcu' in toate felurile, din nou in stilul caracteristic. si nu ca n-au adus bani, cica!!! ci pentru ca nu erau suficient de daruite si suficient de lipsite de egoism incat sa se poarte in asa fel cu "clientii" si sa faca toate alea incat sa ajute miscarea!!! le-a facut in fel si chip (vaca imputita egoista, etc) tocmai pentru evolutia lor spirituala!"
    Facea pe tatucul in familie cu cele cu care a avut relatii de incest.
    Iar ele aveau priviri triste pentru ca erau victime aduse in situatia de li se ineca dorinta de viata.
    El arunca responsabilitatea financiara pe ele cum arunca si responsabilitatea de a duce onoarea lui pe Remus.
    Se baga intre tineri si voia si inca vrea sa fie la nivel cu ei desi e din alta generatie si vrea sa fie carat de ei in spinare.
    Tot cu norma ne loveau pe spinare la Steaua Divina ca nu ne faceam norma cum facea deplasata ca tragea cu 90-100 de cutii etichetate la ora pe ceas si apoi zacea o saptamana acasa bolnava. Din cauza problemelor ei mentale au murit oameni exact ca din cauza savantei cu zborul frant.

    "asta a doua nici nu a mai plecat ulterior in japo, cu toate huiduielile si balacarelile pe care si le-a luat. era de-a dreptul ingrozita.
    evident ca nici una nu a avut curajul sa povesteasca ce i s-a intamplat in japo imediat dupa revenirea in tara. una m-a abordat si mi-a povestit una-alta tocmai ca plecasem de la curs. i-a fost frica sa imi povesteasca atata timp cat eram acolo."
    Cum sa te intorci in tara ta, la curs si din buna crestere de acasa sa spui ceva incat vorba diasporenilor, sa rada si portarul de tine? Inghiti rusinea. De aceea fetele au fost traficate. Pentru ca ele erau de sex feminin.
    Iti inghiti lacrimile, iti inghiti rusinea si nu mai dai ochii cu nimeni de acasa de rusine ca recunosti ca nimic nu mai este vesel si frumos, s-a dus copilaria si credinta in bine, s-a dus bucuria si nevinovatia.
    Pe cei care nu stiu prin ce umilinte ai trecut, nu ii mai poti privi in ochi. Inca te crezi shakti si ca ai puterea de a schimba lumea candva cand de fapt esti in dominatia si in puterea bestiei de la varf.

    "partea cumplita e ca toate cele cu care am vorbit eu, sau pe care le-am vazut venite inapoi de acolo (inclusiv marile shaktiuri care conduceau grupuri si pe care le-a fortat sa dea exemplu pentru muritoarele de rand) aveau o tristete in priviri cum rar mi-a fost dat sa vad. dincolo de faptul ca si-au facut-o cu mana lor, tristetea asta era impresionanta."
    Acestea au ramas in secta si nu ies de acolo pentru ca isi simt in fiecare zi ranile pe care le au iar acestea sunt confirmarea faptului ca exista. A devenit un mod de viata. In sinea lor spun ca cei de acasa nu cunosc ce ofera cursul. Se cred superioare cand superioritatea e doar in ochii lor. Doar si daca ar explica cunostintelor lor ce asteptari au de la acestea si nu si le-ar indeparta intr-atat. Dar ele isi ard singure toate podurile trecute, toate caile de comunicare.

    Citesc una din regulile de respectat de fete in club:
    "2. cand stati la masa cu clientul nu va asezati picior peste picior"
    Adica sa stea in club ca in banca la biserica.
    Nu este asta perversitate? Nu le da de maicute? Nu este asta batjocura? Ele nu stiu, dar faceti crucea mai mare ca dracu'i batran!

    "Sakti (27.03.2007 16:53:09): hartuirea cu japo era sistematica la fiecare g de shakti"
    Ca si cea cu evolutia pe scena de la Costinesti. Te tocau marunt sa iesi pe scena.
    Sau chiar la k.y. iti spuneau ca esti frumoasa, tanara, si ca faci bani daca intri la videochat.
    Pe o doamna cu 3 copii, in varsta, vaduva, au vrut s-o dezbrace la chiloti la un grup de shakti la k.y.

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400