Saturday, April 29, 2023

Ce nu vrea Bivolaru să știți despre Noul Testament

 De când cu noua lui obsesie mesianică legată de revelarea Atributelor Dumnezeiești, Bivolaru a devenit expert nu doar în tradițiile orientale, ci și singurul expert autorizat în Biblie. În ultimii ani, a ”dezvăluit” unele ”revelații ezoterice despre Erosul Pur existente în învățătura lui Iisus”, precum și ”noi revelații cu privire la Cruce și la mătănii.” Desigur, interpretează scriptura în mod personal, după interese, mergând până acolo încât modi… Citește mai departe / Read more »

Sunday, April 23, 2023

Așa-zisul vindecător, bălăcărit de așa-zisul ghid spiritual divin

 (continuare din postarea anterioară )  Cele petrecute în aceste zile cu atacul împotriva lui Bernhard Luger și ruperea cursanților MISA de la grupurile de vindecare susținute de acesta reprezintă încă una din crizele pe care Maistrul le-a manifestat de-a lungul vremii. Cursanții lui Bivolaru merg pe la Bernhard de mai mult timp. Există dovezi clare că, așa cum chiar el a afirmat aici , Bernhard a colaborat încă din 2014 cu dr. Cătălin Luca și cu farm… Citește mai departe / Read more »

Friday, April 14, 2023

Doktor Grieg vs Bernhard: râde hârb de oală spartă

 (continuarea primei părți ) După ce tentativa de atragere a lui Bernhard în MISA a eșuat, Boss-ul întoarce foaia și pornește operațiunea de demolare (integral aici ). Începe prin a face referire la cursanții care ”aleg să-și piardă timpul prețios și energia, participând la ședințe mediocre și ineficiente, care nu au nicio legătură cu intervențiile miraculoase ale lui Iisus Hristos.” El își sfătuiește adepții să studieze  Faptele Apostolilor din Noul T… Citește mai departe / Read more »

Doktor Grieg vs Bernhard: Moșul ce vindecă din vorbe, contra ”metodelor băbești”

 Și totuși, MISA a atins Absolutul în unele ”aspecte”: minciuna, orgoliul și tupeul. O nouă dovada în acest sens a fost furnizată de mesajele lui Bivolaru referitoare la un așa-zis vindecător pe nume Bernhard (vezi partea 1 ). Nici nu s-a răcit bine fosta președintă a MISA (Grace) și încă nu s-au uscat florile de pe mormântul fostei șefe a AMN (Edena, judecătoarea pentru adulți) – ambele, eliberate spiritual prin cancere galopante – că Marele Maistr… Citește mai departe / Read more »

Tuesday, April 11, 2023

SINTEZE despre MISA® – cap.14: NOUA RELIGIE

 ”MAI TERMINAȚI cu RELIGIA!” Problema raportului dintre yoga și religie (în particular, cu religia creștină) este abordată la MISA încă de la conferințele de deschidere ale cursurilor de yoga ( arhivă ). Aceasta se face pentru a se elimina apariția în rândul cursanților a unor reticențe induse de ideea unei posibile deturnări de pe calea reprezentată de propria religie, produsă de către yoga. Astfel, yoga este prezentată ca o știință spirituală ce poat… Citește mai departe / Read more »

SYNTHESIS about MISA® - ch. 14: THE NEW RELIGION

 "THE RELIGION is OVER!" The question of the relationship between yoga and religion (in particular, with the Christian religion) is addressed at MISA since the opening conferences of yoga classes ( archive ). This is done to eliminate the appearance among students of reluctance induced by the idea of a possible deviation from the path represented by one's own religion, produced by yoga. Thus, yoga is presented as a spiritual science that … Citește mai departe / Read more »

Saturday, April 1, 2023

MIRACOL marca MISA: Un ÎNGER la Sala Palatului

 În recenta istorisire a aventurilor adepților săi prin Shambala, Regele Lumii din Tărtășești a înșirat câteva dintre minunile care s-ar fi petrecut de-a lungul anilor în cadrul Măreței Școli, căreia ”Dumnezeu îi face semne” (disperate). Printre curcubeiele, razele de lumină și alte fenomene naturale asociate cu activitățile MISA, a fost amintită și ”manifestarea angelică de la Sala Palatului”. Este vorba despre spectacolul "Darul Arhangelilor&… Citește mai departe / Read more »