Thursday, February 23, 2017

MISA - o adevarata secta satanica

Azi, pe site-ul sectei a aparut un "articol" chinuit, o proslavire a gurului ... pentru ce ? Pentru metoda de a naviga pe net fara probleme =))) Durerile de cap au dispărut complet și sunt mult mai eficientă în ce doresc să fac în legătură cu internetul Sa râzi ? Sa plângi ? Inca mai sunt persoane care efectiv nu gândesc cu propriul organ din dotare. Se lasa gândite în folosul evident al unor dezechilibrati psihic care se si auto-intitu… Citește mai departe / Read more »

Sunday, February 12, 2017

Brosura despre justitie si interviul tehnic amânat

Ce se mai întâmpla prin secta ? Mai nimic. Aceleasi vechi prostii re-coafate, reambalate. Sefu' al mare - cazat la penitenciarul Bistrita - a scos o (alta) brosura (carti e-n stare doar d-alea furate cu tot cu poze). E pompos intitulata " Reflexions sur la justice " si cica reflecteaza asupra Justitiei care l-a ascuns pentru o vreme din calea minorelor dar si a femeilor mult-prea-dornice sa se umple de boli sexuale. Aforismele bivole… Citește mai departe / Read more »

Monday, February 6, 2017

Talibanii din secta MISA si sustinatorii PSD

Vizionand ieri seara protestul "spontan" al sustinatorilor PSD la Cotroceni, m-a socat fanatismul specific misan al celor de acolo. Sa detaliez. Aseara o multime isterica si isterizata de cele doua posturi tv manipulatoare (latrina 3 si ghitza-tv cum sunt deja cunoscute mizeriile media detinute de puscariasii / puscariabilii voiculescu / ghitza) a iesit in fata palatului Cotroceni. Media de varsta 70 de ani. Printre ei infiltrati cativ… Citește mai departe / Read more »

Saturday, February 4, 2017

Procesul de la Cluj - 3 februarie 2017

Alta prostie misana. avocații lui Gregorian Bivolaru au arătat că statul francez l-a trimis pe dl. Bivolaru în România pentru executarea condamnării decise de Înalta Curte de Casație și Justiție și nu pentru a fi judecat în alt dosar. Stabileste statul francez motivul pentru care e trimis criminalul român înapoi la origini ? Nicidecum. Sa zica mersi infractorul ca francezii nu-l cer si ei sa-l judece pentru acte false, minciuni în fata politiei s… Citește mai departe / Read more »