Monday, February 6, 2017

Talibanii din secta MISA si sustinatorii PSD

Vizionand ieri seara protestul "spontan" al sustinatorilor PSD la Cotroceni, m-a socat fanatismul specific misan al celor de acolo.

Sa detaliez.
Aseara o multime isterica si isterizata de cele doua posturi tv manipulatoare (latrina 3 si ghitza-tv cum sunt deja cunoscute mizeriile media detinute de puscariasii / puscariabilii voiculescu / ghitza) a iesit in fata palatului Cotroceni. Media de varsta 70 de ani. Printre ei infiltrati cativa baieti mai solizi din haita analfabetului urlator Codrin Stefanescu (secr. adjunct PSD) sa-i dirijeze pe bietii batrani care se bucura de cativa lei pomana (pe care dragnea i-a adaugat la pensia lor, doar ca sa inchida ochii la distrugerea statului de drept).
Isterici, mai agresivi decat o suta de mii de tineri din piata Victoriei ! Spalati complet pe creier de cele 2 wc-uri media. Au un idol (dragnea, mai inainte ponta), repeta mecanic orice li se dicteaza.

Acelasi fenomen constatat deja de foarte multi ani in ograda sectei MISA. Misanii prizonieri sectei au preluat absolut tot de la liderii lor: cuvinte, fraze, gestica, minciuni, denaturarea grosolana a realitatii si adevarului.

Cum bine recita un articol furat de yogaesoteric (l-au preluat mecanic fara sa-si dea seama ca-i caracterizeaza):
Creierul se obișnuiește, în timp, cu minciuna 
 Bivolaru (acel monstru decrepit din puscarie) poate sa fie invidios pe dragnea si marlanii lui: PSD este o secta mai mare si mai solida, extinsa mult prea mult si capabila sa indobitoceasca o gramada de (sub)oameni.

5 comments:

  1. bre oameni ce s-a intamplat iar cu forumu? pentru mn e ceva sfant

    ReplyDelete
  2. cine mai stie ? oricum continutul vechi este aici:
    http://exmisa.comuf.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. mai erau si chestii mai noi.
      mai radeam de eugen popa, hipnotizatoru.
      de ce se ma distribuie in emisiunea MISA de la NASUL TV.
      s.a.m.d.
      pacat

      Delete
    2. Se remediaza, nu-ti fie teama. In scurt va reveni cu energie tripla. :))

      Delete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400