Monday, February 28, 2022

Tutun sau usturoi? Asta-i întrebarea.

Primul vaccin oficial contra Covid pe bază de plante a fost produs în parteneriat canadiano-britanic și autorizat de curând în Canada după ce a fost testat cu succes pe 24.000 de adulți din șase țări. Gregorian Bivolaru, gurul sectei MISA, a "dezvăluit" în noiembrie 2021 un "sui generis" DIY (do it yourself) vaccin ocultat jumătate de an - "mujdei" cu apă de Vâlcele. Nu a fost autorizat de nici o instituție de specia… Citește mai departe / Read more »

Saturday, February 26, 2022

Interesul poartă fesul

20 august 1991, Costinești . Pe plaja de la epava din Costinești, în fața unui număr redus de cursanți, GB anunța că la Moscova a avut loc un puci al comuniștilor radicali (19 august 1991), vizând răsturnarea de la putere a reformistului Gorbaciov și reinstaurarea bolșevismului (numit și ”puciul Vodka” , după lichidul consumat din plin de participanții la acea tentativă). Apoi a început o meditație cu Kali pentru zădărnicirea acestui puci, iar la fina… Citește mai departe / Read more »

Wednesday, February 16, 2022

”Râde hârb de oală spartă” - Recenzia conferinței despre rolul ghidului spiritual

La MISA, a venit moda recenziilor. Tot felul de neica-nimeni clocesc ”recenzii” la cărți sau conferințe ale unor adepți care manifestă accese de independență și care îndrăznesc să producă, fără să ceară mai întâi acordul Supremului Cenzor. După ”O analiză mult mai atentă, pertinentă asupra cărții „REVOLUȚIA EROTICĂ” a Loredanei Pulpan” ce a fost tratată aici, https://exmisa.blogspot.com/2022/02/the-long-arm-of-guru.html a venit rândul unei conferinț… Citește mai departe / Read more »

Monday, February 14, 2022

MISA - the transphobia of the cult

Română Deutsch MISA - the transphobia of the cult The official MISA website plagiarizes an old news about the victory of two transgender women that won seats in the German parliament and radically changes its meaning. It is nothing but a re-exemplification of the state of transphobia, implemented within MISA by the guru Gregorian Bivolaru himself many years ago. Yogaesoteric, the official MISA website, published an article on 12th February 2022 enti… Citește mai departe / Read more »

Saturday, February 12, 2022

Mesajul unui episcop, citit de antichrist

GB a prezentat un mesaj adresat  de arhiepiscopul catolic Carlo Maria Vigano către șoferii de camion canadieni care ”au ales să își manifeste revolta benefică îndreptățită, în Canada”. Mesajul (care este preluat cu copy-paste și adapta nevoilor propagandistice ale lui GB) poate fi citit aici: https://www.activenews.ro/stiri/Arhiepiscopul-Vigan%C3%B2-ii-sustine-pe-soferii-de-camion-canadieni-si-face-apel-la-rugaciune-pentru-a-invinge-diabolica-Mare-R… Citește mai departe / Read more »

Monday, February 7, 2022

Noua cacealma planetară

Maestrul Copy-Paste a revenit în forță cu o nouă serie de revelații planetare. El ne anunță cu bucurie și mândrie revoluționară c ă angrenarea colectivă la unison pentru manifestarea unei stări  de revoltă benefică îndreptățită, dă rezultate!  conferința cu prezentarea generală a acțiunii poate fi găsită aici https://exmisa.blogspot.com/2022/01/actiune-spirituala-speciala-in-fiecare.html Ani de zile s-au realizat rugi colective pentru pregătirea Marii … Citește mai departe / Read more »

Saturday, February 5, 2022

The long arm of the … guru

O cursantă MISA prea independentă a scris o carte despre revoluția erotică, pozând în expertă în erotism. Cel mai probabil nu i-a cerut susținerea subtilă și nici nu i-a trimis gurului textul la corectură, cum e regula în sectă. La mai bine de șase luni de la publicarea cărții, Gregorian Bivolaru, lovit în amorul propriu, decide să pedepsească în mod paranormal discipola ingrată. Shakti Sublima, the long arm of the... guru, îi aplică pedeapsa - … Citește mai departe / Read more »