Monday, February 28, 2022

Tutun sau usturoi? Asta-i întrebarea.

 Primul vaccin oficial contra Covid pe bază de plante a fost produs în parteneriat canadiano-britanic și autorizat de curând în Canada după ce a fost testat cu succes pe 24.000 de adulți din șase țări.

Gregorian Bivolaru, gurul sectei MISA, a "dezvăluit" în noiembrie 2021 un "sui generis" DIY (do it yourself) vaccin ocultat jumătate de an - "mujdei" cu apă de Vâlcele. Nu a fost autorizat de nici o instituție de specialitate, nu a fost testat, dar gurul garantează că adepții se vor convinge de eficiența vaccinului.



Vaccin oficial anti-COVID-19 pe bază de tutun - Canada

Pe 24 februarie 2022 Canada a aprobat vaccinul anti-COVID-19 al companiei biofarmaceutice Medicago şi laboratorului britanic GlaxoSmithKline (GSK).
Vaccinul numit Covifenz este autorizat pentru adulţii de la 18 ani în sus.
 
Este primul vaccin care utilizează o tehnologie de producţie pe bază de plante. Primele menționări ale acestui vaccin datează de prin aprilie 2021 când se estima că va fi aprobat în toamna lui 2021.

"Conform studiilor clinice, acest vaccin este eficient în proporţie de 71% în prevenirea simptomatică a COVID-19 şi 100% eficient în prevenirea îmbolnăvirilor grave." https://www.stiripesurse.ro/canada-a-aprobat-vaccinul-anti-covid-19-de-la-medicago-primul-dezvoltat-in-aceasta-tara_2259235.html
 
Planta minune, ce stă la baza acestui vaccin este Nicotiana benthamiana, o rudă a tutunului.
 "The Proficia® technology developed by Medicago uses Nicotiana benthamiana plants, which is the most widely used experimental host in plant virology, due mainly to the large number of viruses that can successfully infect it. The natural cell process of Nicotiana benthamiana is therefore temporarily exploited to produce virus-like particles (VLPs)."


"Trebuie menționat că studiile au fost realizate înaintea apariției tulpinii Omicron a SARS-CoV-2. Vaccinul se administrează în două doze, nu are nevoie să fie stocat în condiții speciale, fiind suficientă temperatura unui frigider obișnuit. El a fost testat în faza a treia pe 24.000 de adulți din șase țări, dar nu s-au strâns suficiente date pentru persoanele de peste 65 de ani. Covifenz produce o reacție imunologică puternică și robustă la scurt timp după injectare, nivelul de anticorpi specifici luptei împotriva virusului ucigaș fiin comparabil cu cel obținut după injectarea cu un vaccin de tip ARN Mesager."
 https://click.ro/actualitate/sanatate/primul-vaccin-anti-covid-19-pe-baza-de-plante-a-411844.html



DIY vaccin "mujdei" marca Magnus Aurolsson

Pe 30 mai 2021 Gregorian Bivolaru aka Magnus Aurolsson anunța că va dezvălui cândva un vaccin perfect natural. https://exmisa.blogspot.com/2021/05/o-serie-de-motive-pertinente-impotriva.html

"Vă anunțăm că într-una dintre conferințele noastre viitoare vă vom dezvălui o modalitate simplă, perfect naturală, eficientă, alternativă, care poate fi considerată un sui-generis vaccin perfect natural, complet lipsit de efecte secundare nocive, pe care vi-l puteți realiza fiecare dintre voi acasă, cu condiția de a respecta indicațiile pe care vi le vom oferi.

Veți putea să constatați că un astfel de sui-generis vaccin perfect natural, complet lipsit de efecte nocive, este puternic, este eficient și poate fi realizat de fiecare dintre voi, cu mijloace minime.
Vă garantăm cu anticipație că vă veți putea convinge de eficacitatea acelui sui-generis vaccin perfect natural."


Iubindu-și adepții ca pe ochii din spatele fundurilor de sifoane, abia în noiembrie 2021, la aproape doi ani de la declanșarea pandemiei și la jumătate de an de la anunțul festiv, gurul MISA "dezvăluia" în sfârșit într-o conferință interminabilă transmisă pe MISA TV, un "excelent vaccin profilactic eficient, perfect natural, ce este complet lipsit de efecte secundare nefaste". https://exmisa.blogspot.com/2021/11/ce-alunga-vampirii-merge-si-la.html

Marea găselniță constă în prepararea și administrarea (la 12 ore după preparare) zilnică a câte 1 litru de (un fel de) mujdei cu apă de Vâlcele, în șapte pași "inițiatici" ce durează mai bine de jumătate de oră, cu consacrări și implorări adresate lui Dumnezeu, 21 de binecuvântări și tot felul de agitări ale conținutului.

Spre deosebire de vaccinul oamenilor de știință cei larvari,  vaccinul marelui eliberat funcționează doar în cazul "ființelor ieșite din starea de letargie, de lene și indiferență".
"Virusul Covid-19" (nume inițiatic dat de guru virusului SARS-CoV-2) ar fi  distrus, anihilat de acest vaccin numai în câteva zile.

"În felul acesta, atacul virusului covid-19 este neutralizat. În felul acesta virusul covid-19 este distrus, este anihilat, începând cu intestinul subțire.
Drept urmare, focarul care eventual apare fie în cadrul unui grup, fie în cadrul unei familii – ne referim aici la o eventuală infecție cu covid-19 sau cu nu contează ce variante ale acestui virus – se oprește, iar un astfel de focar este anihilat în câteva zile."



Dacă am fi avut nivelul "spiritual" al gurului de Tărtășești, al conducerii sau al Biroului de presă MISA i-am fi provocat la un pariu de 777 777 777 Euro, că nu pot demonstra că măcar 5% din instructorii și cursanții MISA se "vaccinează" cu mujdeiul bivolar.

Mare noroc pe ei, că nu ne coborâm la nivelul lor... 


Le propunem însă o meditație pe 1 martie 2022 la ora 11:11, susținută subtil telepatic de ExMISA-Blog, cu titlul "Tutun sau usturoi? Asta-i întrebarea."


Opțional sugerăm practicarea în paralel a tehnicii TRATAKA folosind imaginea de mai jos "drept suport pentru fixarea neîntreruptă a privirii". "'Yantra' va fi astfel plasată, încât să se găsească la nivelul axului optic al privirii noastre". Vă dorim succes divin!


3 comments:

  1. Adeptii mi s-a sarbatoresc astazi Mahashiva ratri. Motiv de post negru si futai pe burta goala. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. E suficient ca misa a murdarit tot ce a prins, hai sa nu o facem si noi. Lucrurile astea nu sunt proprietatea lor, nu le-au inventat ei, sunt doar niste profitori sinistri. Sa nu aruncam si copilul odata cu apa din copaie. Si sa nu ne pedepsim singuri pentru jegosenia lor.

      Delete
  2. Nu sunt singurii: https://youtu.be/IL17rK24y9w, https://youtu.be/1Il0vb0Mero.
    2 live-uri, aceeasi parada. Nebunie totala!
    Unul zice ca si-a facut bagajele, ca pleaca, nu sta sa tina postul.
    Oricum ai surprins bine ca misanii isi ard lumanarea la ambele capete. Ceea ce ma face sa intreb, cum ai petrecut MahaShivaratri? E cum voiai sau nu e?
    In Brazilia la Brazilescu nu se tine.

    Tigarile de fapt sunt ca sa ascunda foamea. Si sigur Bivolaru tine post cand aude ca a inceput. Ca doar e crestin. 😁
    Se scrie acolo, sus in Cer, ca tine post. Sau poate nu e convins. 😂 Iti dai seama ca tu tinand miscarea charismatica, te declari crestin si te prinde una ca mine care te faulteaza la CV.

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400