Tuesday, February 28, 2023

Horea lu' Pintea în SHAMBALA - p1: PRELUDIUL unei aventuri

 Aspiranții de la MISA au din ce în ce mai multe viziuni, ajutați de tripla ienegie ocultă a Maistrului, dar și de prafurile Forte din plante energizante. După aventurile porno-panteiste ale unei aspirante prin păduri, iată că un alt  aspirant care bântuie pe câmpiile astrale a ajuns tocmai în Shambala, fiind invitat de către CEO-ul de acolo să participe la o ședință în plen, că așa procedează spiritele elevate ale universului: se întâlnesc efectiv… Citește mai departe / Read more »

Thursday, February 23, 2023

Din puțul spiritualității: azi - FÂNTÂNA TINEREȚII pentru femei

 Mare inițiere mare la MISA: Inițiere în metoda ezoterică tibetană de regenerare „Fântâna tinereții” , 24-26 martie, București  🔗 ”Cu susținerea Ghidului nostru spiritual vă invităm la iniţierea excepţională „ Fântâna Tinereții ” – metodă ezoterică tibetană practică de întinerire, regenerare şi revitalizare. Se adresează tuturor femeilor din cadrul școlii noastre care vor să-și mențină o stare de sănătate și de tinerețe înfloritoare.” Se adresează tutur… Citește mai departe / Read more »

Saturday, February 18, 2023

De-a șoarecele și pisica cu clopoței

 Pe 17 februarie, canalul Misa Senzațional OTV a difuzat actul ”Săriți, mă omoară!” din piesa ”O scrisoare găsită” (vezi în finalul paginii cu scrisori de pe OTV  🔗 ). Cică o nouă scrisoare de amenințare cu moartea ar fi venit pe adresa actualului Mesia. ”Pe adresa” e un fel de a spune, deoarece pe plicul arătat la OTV, la ”andrisant”  scrie  Cisnădie, str. Cisnădioara 247, Sibiu. Ce să caute o scrisoare de amenințare cu moartea, adresată lui Magnus Au… Citește mai departe / Read more »

Wednesday, February 15, 2023

Dumnezeiescul Ghid le dă ucenicilor doar cât pot duce

 După luni de absență în care a produs doar pentru manifestările ”interne”, supărat după ce ucenicii i-au dat cu tifla bonus-urilor, între două rețete magistrale de prafuri, Magistralul și-a revărsat din nou revelațiile și pentru ceilalți muritori de rând, profani neinițiați. Chiar de la început, conferențiarul atenționează că este vorba de ”revelații primite chiar de la Dumnezeu”! Primele fraze sunau într-adevăr ca un mesaj adresat de la Dumnezeu … Citește mai departe / Read more »

Thursday, February 9, 2023

MISA este o SECTĂ potrivit propriilor criterii! - cap.7: III. COMUNITATE și MEMBRI 21 - 23

 (continuare din capitolul 6 ) III. COMUNITATE și MEMBRI ( link ) 21. Viziunea asupra sexualităţii Autorii G.B. și M.D. afirmă că  î n cazul sectelor, sexualitatea membrilor este abordată în moduri extreme: fie este abordată în mod habotnic prin  reprimare, ceea ce  generează tensiune și frustrare prin  refulare , fie  este scăpată de sub control . Sistemul  YOGA propune o viziune sacră, bazată pe iubire , pe transfigurare,  pe integrare în armonia divină a sexual… Citește mai departe / Read more »

MISA is a SECT according to its own criteria! - ch. 7: III. COMMUNITY and MEMBERS 21 - 23

 (continued from chapter 6 ) III. COMMUNITY and MEMBERS  ( link ) 21. The view on sexuality Authors G.B. and M.D. says that in the case of sects, members' sexuality is addressed in extreme ways: it is either dealt in a dogmatic manner through repression, which generates tension and frustration, or it is out of control. The YOGA system proposes a sacred vision based on love, on transfiguration, on integration into the divine harmony of sexuality: eithe… Citește mai departe / Read more »

Thursday, February 2, 2023

MISA este o SECTĂ potrivit propriilor criterii! - cap.6: III. COMUNITATE și MEMBRI 18 - 20

 (continuare din capitolul 5 ) III. COMUNITATE și MEMBRI ( link arhivă ) 18. Munca voluntară Autorii G.B. și M.D. consideră că  în cadrul  sectelor, munca este impusă membrilor sectei, aceasta  implicând fie anumite activităţi fizice, fie  activități de propagandă . A ceste activităţi sunt o sursă de îmbogățire pentru sectă şi pentru liderul ei şi nu se limitează la activități de gospodărire. În cadrul şcolilor de YOGA care au ASHRAM-uri, munca  pe care cei care lo… Citește mai departe / Read more »