Saturday, July 31, 2021

Noua apocalipsă - oxidul de grafen (partea a 2-a)

 Partea a 2-a a conferinței lui GB este o adaptare a două articole, anticipate încă dintr-o postare precedentă ( link ). GB a devenit atât de robotic și predictibil încât, dacă se știe titlul expunerii ce urmează, se poate prezice care sunt articolele de pe net pe care la va citi "în ritmul și tonul specifice". La o simplă căutare "oxid grafen vaccin" , rezultă toate link-urile din care s-a inspirat GB. Partea de început a expunerii… Citește mai departe / Read more »

Friday, July 30, 2021

Noua apocalipsă - oxidul de grafen (partea 1)

 Nu trec nici trei luni fără ca GB să nu vină cu un nou avertisment "apocaliptic". După 5G, virusul creat în laborator, marcarea izotopică, noile vaccinuri letale și vaccinații periculoși pentru nevaccinați, marele proroc al vremurilor din urmă, venit din altă Eră Cosmică, a revelat o nouă nenorocire care ne paște: oxidul de grafen. Acest nou pericol planetar este anunțat de o grupare numită “La Quinta Columna” ( Coloana a 5-a ) din Spania,… Citește mai departe / Read more »

Wednesday, July 28, 2021

Conferinţă nouă pe tema grafenului - prefață

 Este anunțată o nouă conferinţă în două părţi, cu titlul: „Cercetări recente realizate cu microscopul electronic au evidențiat în vaccinuri și în măștile faciale a oxidului de grafen , va fi difuzată pe canalul TV al MISA. Până acum, GB ne-a obișnuit cu expuneri care s-au dovedit a fi false sau depășite de evenimente chiar în momentul difuzării. Acum, pentru prima dată, oferă ocazia de A COMENTA o conferință chiar ÎNAINTE ca aceasta SĂ FIE DIFUZATĂ … Citește mai departe / Read more »

Tuesday, July 27, 2021

"Bine băi, și abia acum te-ai trezit să ne spui?"

Faptul că GB s-a trezit după 30 de ani să-i avertizeze pe ageamiii săi de discipoli despre "ravagiile sublimării haotice stihinice", nu este nicidecum ceva nou, ci este un fapt obișnuit de-a lungul timpului. La peste doi ani de la începutul cursurilor, adepții MISA aflau cu surprindere că toate acțiunile importante - mai ales cele spirituale - trebuie realizate numai după ce s-a primit în prealabil răspunsul afirmativ la așa-numita "… Citește mai departe / Read more »

Sunday, July 25, 2021

Mișcarea de Integrare Spirituală a Ageamiilor

”Ghidul spiritual” al MISA vine cu câteva conferințe, "în premieră planetară". https://yogaesoteric.net/conferinte-noi-in-tabara-spirituala-yoghina-ezoterica-de-vara/ El își înștiințează adepții despre r avagiile evidente pe care le generează absența sublimării conștiente, sistematice, a energiei subtile oculte globale OJAS, precum și m otive neîntemeiate de panică puerilă ce pot împiedica începerea practicării yoga cu adevărat, mai ales atun… Citește mai departe / Read more »

Wednesday, July 21, 2021

"Energia liberă gratuită" (Free Energy) - energie subtilă sublimă (ce lipsește cu desăvârșire) - partea a 2-a

Dacă vidul este caracterizat de nemișcare și uniformitate, de unde ideile de vibrații ale vidului și energie utilă din vid? Zice Bivolaru: Un alt fenomen ce pune în evidență existența energiei Punctului Zero este așa-numitul efect Casimir . Dacă două plăci conductoare sunt plasate la o foarte mică distanță una de cealaltă, într-un mediu vidat, acele plăci sunt împinse una spre cealaltă de către o forță. Această forță incontestabilă apare din cauza flu… Citește mai departe / Read more »

Tuesday, July 20, 2021

"Energia liberă gratuită" (Free Energy) - o energie subtilă sublimă (ce lipsește cu desăvârșire) - partea 1

La 3 ani după seria de articole delirante cu privire la tehnologia Keshe, GB revine cu o conferință pe tema energiei gratuite: "Dezvăluiri recente, extraordinare, referitoare la energia liberă gratuită (Free Energy în limba engleză)”. În limba engleză, "free" înseamnă fie " liber " (fără condiționări), fie " gratuit " (fără costuri). GB, în elanul său integrator, a contopit ambele sensuri, rezultând o energie care zbu… Citește mai departe / Read more »

Sunday, July 18, 2021

Pirații tehnologiei Keshe GANS și abuzurile lor

Incredibil dar adevărat: "genialul savant” Keshe acuză că, în România, persoane neautorizate vând ilegal tehnologie Keshe! https://plasmaromania.ro/piratii-tehnologiei-magravs-si-abuzurile-lor/ "În România, în ultimile săptămâni, mass-media a adus la cunoștința publicului că tot mai multe persoane folosesc proceduri medicale pe pacienți, fără ca ei să fie doctori. Astfel de proceduri medicale sunt folosite și de persoane care au preluat cu… Citește mai departe / Read more »

Saturday, July 17, 2021

Să râdem cu "geniile" umanității

Suntem în plin sezon al concediilor, iar o lectură amuzantă aduce un plus de bună dispoziție https://yogaesoteric.net/uluitoarea-tehnologie-revolutionara-keshe-i/ Articolul prezintă un  important mesaj din partea profesorului de yoga GB. Suntem preveniți că s eria articolelor referitoare la  GENIALELE DESCOPERIRI ale lui M.T. KESHE prezintă o valoare imensă, căci invențiile acestuia s-ar fi concretizat deja în mai multe aparate ce dau acces  omenirii  la … Citește mai departe / Read more »