Thursday, June 30, 2022

MISA după 32 de ani: IMPOTENȚĂ paranormală

Duminică, 26.06.2022, s-au încheiat ”lucrările”   Congresului Internațional de Yoga și Terapii Alternative Orientale și Occidentale , ediția a VII-a , organizat online de MISA și  federația ei alibi - ATMAN .  ( https://archive.ph/3hTsT ) Ultima expunere din  program  a fost partea a patra a conferinței  "Yoga și parapsihologia"  ținută de nimeni altul decât " Stăpânul Copiraitului ",  Gregorian Bivolaru . ( https://archive.ph/Ji4YZ ) Ar fi tre… Citește mai departe / Read more »

Tuesday, June 28, 2022

DISCLOSURE: How MISA falsified a report from Princeton

 The International Congress of Yoga and Eastern and Western Alternative Therapies, now in its 7th year, takes place from 20-26 June  🔗 . This Congress is pompously called " international " but, in fact, is sustained by the so-called International Federation of Yoga and Meditation ATMAN , actually made up of MISA and its subsidiaries abroad. Many of the conferences in the Congress have as their theme the idea that the practice of yoga is fully… Citește mai departe / Read more »

Friday, June 24, 2022

DEMASCARE: Cum au falsificat cei de la MISA un raport de la Princeton

 În perioada 20-26 iunie se desfășoară ”lucrările”  Congresului Internațional de Yoga și Terapii Alternative Orientale și Occidentale, ajuns la cea de a VII-a ediție  🔗 . Acest Congres este numit pompos ”internațional” dar, de fapt, este susținut de  așa-zisa Federație Internațională de Yoga și Meditație ATMAN , alcătuită în realitate doar din MISA și filialele sale din străinătate. Multe din conferințele din cadrul Congresului au ca temă ideea că prac… Citește mai departe / Read more »

Sunday, June 19, 2022

PEȘTELE de la cap se împute - dreptul la replică al instructoarei L.T.

Este vorba despre dreptul la replică cu privire la o conferință, ce a fost analizată aici: https://exmisa.blogspot.com/2022/03/bluetooth-urile-noile-ultraviolete.html În fața camerelor de filmare de la MisaTV, instructoarea L.T. a contrazis cele afirmate (chiar de către GB!) în conferința de acuzare, apoi a depus jurământ cu mâna pe Biblie, pe sănătatea și evoluția ei spirituală viitoare,  nu este vaccinată și nu a promovat vreodată vaccinarea ant… Citește mai departe / Read more »

Tuesday, June 14, 2022

Cântecul LEBEDEI NEGRE

Sâmbătă 11 iunie, GB a produs o nouă expunere pe care o consideră foarte importantă, despre acțiunile imaginare ale faimosului grup secret al Pălăriilor Albe în Cap și al Pantalonilor Cafenii în Fund. A apărut un nou articol pe burebista2012? Bineînțeles! Conferința e un nou copy-paste (cu o ordine a textului ușor diferită) după articolul ”Scurt istoric al Resetării Monedei Globale” din 6  iunie 2022 : https://burebista2012.blogspot.com/2022/06/scurt-… Citește mai departe / Read more »

Friday, June 10, 2022

Așchia de Brad nu sare departe de trunchi

După faptele pline de spiritualitate (și de alte lucruri) ale maestrului mioritic Adi-de-la-Brad, în media au fost difuzate articole și emisiuni TV, în care s-a făcut paralela dintre minerul iluminat și cel mai iluminat dintre iluminați. Prin urmare, MISA a cerut mai multe drepturi la replică și, după un reflex de mult imprimat, fără să gândească, a amenințat chiar cu acțiuni în instanță: ”În concluzie vă solicităm ca în maxim 5 zile să publicați p… Citește mai departe / Read more »

Sunday, June 5, 2022

Moravuri și năravuri la MISA - INSTRUCTOAREA ȚEPARĂ

Motto: ”Mi-a șoptit o păsărea, C-o să-mi dai mașina ta, Leo, Leo, darling”... GB a citit un mesaj de urgență primit de la un cursant. Respectivul cursant povestește cum, pe fondul unei mari suferințe cauzate de decesul soției lui în luna aprilie a anului 2021, ”prin bunăvoința unor prieteni din orașul său”, s-a înscris la cursul de Hatha yoga și de Tantra yoga”, iar fiica lui s-a înscris la Tantra yoga.  O nenorocire nu vine niciodată singură! Apoi, se … Citește mai departe / Read more »