Monday, March 6, 2017

Bivolaru si interviurile. Profesor de involutie.

Dupa interviul cerut de ziaristul german i s-a deschis apetitul. Asa ca a pus de altul, comentat pe forumul exmisa:
Gregorian Bivolaru - primul interviu triplu de pe planeta

Prizonierii sectei au (au avut) alt bun motiv sa se trezeasca. Si-au putut "admira" idolul.
Imbatrânit mai mult decât ar spune-o vârsta si decât ar vrea legendele misane. Acele frumoase povesti cu yoghini (si mai ales tantrici) vesnic tineri, cu parul negru, privire stralucitoare, rezistenti la orice, levitând într-o veselie, ...

Si ce vedem ? Un batrân cu priviri furisate, cu parul alb, suvite care nu reusesc sa-i ascunda chelia, încotosmanat si friguros, care abia reuseste sa citeasca litere uriase de pe niste foi. Nu este în stare sa raspunda liber la niste întrebari normale.

Cât despre levitatie, invizibilitate: un mare ZERO, confirmat de asa-zisul maestru, ghid spiritual sau guru. A zis-o el singur: s-a înghesuit printre marfurile unui tir ca s-o stearga în Suedia ca ultimul borfas. Si mai apoi sa-si traiasca viata de criminal si proxenet la Paris, sa continue sa nenoroceasca alte si alte femei, cu ajutorul altor imbecili numiti pompos instructori.

Profesor de yoga se vrea puscariasul bivolaru. Este doar un adevarat profesor de involutie galopanta, catalizatorul destramarii destinelor mult prea multor persoane (familii distruse, boli psihice si venerice, cancere netratate, sinucideri).

No comments:

Post a Comment

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400