Wednesday, January 17, 2024

Se strânge lațul în jurul gurului Gregorian Bivolaru

MISA a avut primele probleme cu autoritățile în 2004 in Romania. Au urmat India (2011), Finlanda (2012), Italia (2012), Uruguay (2018/2019) și Franța (2023).


Seznam Zprávy a anunțat pe 16.01.2024 că poliția cehă investighează cazul lui Gregorian Bivolaru de doi ani și jumătate. 🔗

Richarda Hrdiny, purtătoarea de cuvânt a poliției din Praga, a confirmat că acesta "este suspectat de comiterea infracțiunii de constrângere sexuală".
Ea a mai informat că, după arestarea lui Bivolaru în Franța și publicarea unei serii de reportaje pe Seznam Zprávy 🔗 🔗, numărul victimelor care au contactat autoritățile a crescut, dar, având în vedere acțiunile în curs, numărul exact al victimelor nu va fi dezvăluit.

Potrivit Hrdiny, poliția cehă dorește acum să transfere dosarul, pe care anchetatorii criminaliști îl dețin deja în acest caz, în Franța, unde Bivolaru este urmărit penal, prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională.


3 comments:

  1. Da, a fost un comentariu pe blog, nu il gasesc acum, referitor la faptul ca daca o persoana e retinuta in vederea judecarii unui proces penal, legal se pot desfasura in acelasi timp si alte procese impotriva celui aflat in detentie. Dar pe cei din Finlanda cine ii anunta? Ca pare ca cehii au fost atenti si chiar interesati de transferul dosarului cat timp cel inculpat este la mana autoritatilor si inchis.

    ReplyDelete
  2. MISA se auto-distruge...........Numai ei au dreptate..........
    Nasol. Eu am fost la MISA din 1990, ce era atunci si ce e acum.....
    https://misa.yoga/erosul-sacru-transfigurator-este-o-cale-spirituala-straveche-si-universala/

    ReplyDelete
  3. Massimo ăsta, e un nou Seppo Isotalo, o mare autoritate de care nu a auzit nimeni.

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400