Tuesday, November 15, 2022

A murit Ana Gabriela (Grace) Ambăruș, președinta MISA

  


Încă din martie 2022 a fost semnalat pe blog de mai multe ori, la rubrica News, că MISA TV avea în program binecuvântări pentru Grace Ambăruș.

În august 2022 se comenta chiar că președinta MISA ar fi bolnavă de cancer în fază avansată.

Ieri, 14 noiembrie 2022, un cititor al blogului anunța că Gabriela Ambăruș a părăsit planul fizic

Din păcate nu este doar un zvon, ci cruda realitate.  

Normal ar fi fost să aflăm acest lucru oficial dintr-un comunicat de presă al MISA. Căci Gabriela nu era cursant de rând, ci președinta MISA, instructoare și chiar unul din membrii fondatori ai organizației.

"Cea mai mare școală spirituală" din Europa a publicat 11 articole pe 14 noiembrie 2022 pe site-ul oficial, însă nimic despre Gabriela. Rușine!

Confirmarea recentului deces apare însă în programul MISA TV pentru data de 15.11.2022

"23:35 - 23:40 Binecuvântare La sugestia Ghidului Spiritual, realizăm o binecuvântare pentru Ana Gabriela Grace Ambăruș - binecuvântare pentru ființă defunctă"

În timpul vieții s-au folosit de ea la greu. Nu doar a predat în regim de Karma Yoga pentru MISA, ci a și mințit ani de zile întru apărarea gurului și a sectei.  A evoluat într-un număr de striptease în finalul spectacolului MISA "8 martie în extaz" în 2000. Iar în 2004 chiar a fost implicată ca asociat și administrator în firma SC Noroc Deplin SRL - care deține barul de striptease Lucky Love din București, unde prestează cursante MISA. 

Grav bolnavă fiind, i-au făcut când și când câte o binecuvântare în ultimile luni. În aceeași perioada unui anume Cyrusol i-au dedicat însă câte două binecuvântari aproape în fiecare zi.

Răpusă la doar 56 de ani, de cancer, nu mai este de folos sectei. Ba chiar îi dăunează. 

Căci în ultima ei apariție în presa română, într-un interviu dat ziarului "Libertatea" în 2018, Gabriela, medic de profesie fiind, lăuda efectele vindecătoare ale urinoterapiei promovate în cadrul MISA, printre altele și în cazul cancerului. 

"Mă refer aici la cancere, diabet și chiar cazuri de SIDA, sunt vindecate cu urinoterapie."

Rămâne de sperat că nu a murit pentru că s-a bazat, ca mulți alți adepți MISA, pe urinoterapie sau alte tratamente naturiste puse la dispoziție de gurul Gregorian Bivolaru.

RIP! Sincere condoleanțe familiei și prietenilor!


Later edit

Pe blogul avocatului Mihai Rapcea, fost cursant MISA, au fost publicate mai multe detalii legate de moartea prematură a președintei MISA. https://archive.ph/wJ5Nv

Și el a subliniat faptul că pe site-ul MISA "nu vei găsi niciodată un necrolog, o știre sau măcar o mențiune despre membrii care au părăsit această lume" "pentru a nu știrbi mitul nemuririi spirituale extatice dobândite prin miraculoasele practici yoghine și tantrice ce promit sănătate și longevitate."

Vestea a primit-o printr-un mesaj pe 14 noiembrie 2022:

”Dragii mei, Felicite m-a anunțat că sora ei, draga noastră Ana Gabriela Grace, a părăsit această lume. Până la ora 12:00, cei care aveți iniţierea în prima mantra de la pho-wa vă rog să operați în felul următor:

– Consacrarea către Dumnezeu Tatăl pentru ca Ana Gabriela Grace să iasă prin brahmarandhra și să se înalțe către Împărăția Lui Dumnezeu

– Invocăm prezența subtilă și ajutorul Ghidului spiritual

– laya yoga cu prima mantra de la Pho-wa

– mulțumim lui Dumnezeu Tatăl și Ghidului spiritual pentru ajutorul acordat

Cei care nu au iniţierea în prima mantra de la pho-wa vor realiza binecuvântari sau Laya yoga cu mantra Marii Puteri Macrocosmice TARA.

Cei care au posibilitatea, sunt rugați să facă ofrande de lumină pentru Ana Gabriela Grace.

De la ora 12 vom organiza o ștafetă cu prima mantra de la pho-wa.

Cei care sunteți înscriși la ștafeta cu Tara, vă rog să continuați conform programării.

Dumnezeu să o înalțe pe draga noastră Ana Gabriela Grace în Împărăția Lui!”


Comentarii de pe blog:

"Grigore November 14, 2022

Grace nu a fost prima și nici ultima. Să ne amintim toate frumoasele și adulatele femei de pe scena Miss Costinești, trecute sub tăcere în mod penibil când au murit de cancer:

– Monica Ceșa, Diana Dobrin, Cristina Găină, Evelina Adam și Simona Lungu – sunt doar câteva din ”vedetele” MISA ucise de cancer.

Din lista celor mai puțin cunoscute:

– Otilia Ioana Jurje – șefa de ashram de la Costinești ucisă de cancer ovarian.

– Bianca Ioana Mailat din Brașov.

– Cristi Ionel Binea

Pe mulți nu-i știu decât din vancanțe, după nume, căci organizatorii de pe MisaTv nu le dau numele de familie: Virgil Mihail, Serafim, Edwinus (tatăl lui Edward Maya) – cancer pulmonar.  Svetlana Sauciuc a ”scăpat” cu viață ”doar” cu un cancer la creier, operat la timp, care a lăsat-o aproape oarbă, părăsită de toți, în depresie."

"Grigore November 14, 2022

N-a fost covidul. A avut un cancer cervico-uterin. După care s-a extins la rinichi și a trebuit extirpat. După care s-a extins la ficat.  S-au făcut ofrande de lumină enorme, cu mii de lumânări, meditații la grupuri, binecuvântări pentru vindecarea ei și nimic nu a funcționat. trebuie să acceptăm că în fața Morții, când ne vine ceasul, ora și clipa să părăsim această lume, nimic nu funcționează."


"Grigore November 14, 2022

Dacă vă consolează cu ceva, să știți că școala a cheltuit sume enorme de bani să o salveze."







17 comments:

  1. pe prima pagina a yogaesoteric troneaza o fraiera tânara buna de exploatat.

    Nici un cuvant, o rememorare despre cea care a fost presedinta sectei misane.
    Nu s-a intamplat nimic.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici pagina FB a sectei n-a catadicsit sa sufle o litera despre disparitia Gabrielei.
      https://www.facebook.com/YogaEsoteric

      A murit si secta cumva si mai bantuie prin eter (sic!) doar strigoiul guru-MOARTE ?

      Delete
  2. Când murea de cancer câte un cursant de rând sau o rudă a vreunui cursant oarecare, Mărețul indica să se realizeze ofrandă de lumină
    cu 49 sau chiar cu 99 de lumânări pe zi timp de 3 ani, pentru ”karmă grea”.
    Dar în cazul unor VIP-uri (ex. Fl. Șteva), s-a spus că ”se află într-un anumit lăcaș al Împărăției Tatălui”.
    Adică respectivul/a nu mai avea karmă grea, ci s-a dus direct în Rai că avea bilet de la voie de la Master.
    Karmă rea au doar fraierii care nu s-au numărat printre favoriții Favoritului.
    Cei care au slugărit cu osârdie au karmă super-bună, prin grația și mijlocirea Neasemuitului...

    Când întrebările gen ”dar, totuși, cum de s-a petrecut asta...” deveneau prea insistente, se spunea despre respectivul că
    ”nu a apelat la pulberile de plante vindecătoare” care te scapă garantat de orice, de la dureri de burtă la covid și cancer.
    Oare nici președinta însăși n-o fi apelat la ”plăntuțe”?

    R.I.P., păcat, că putea să aibă un destin mult mai bun. Când te gândești câte a încasat ca să-l protejeze pe Măreț.
    Dar fiecare are de ales...

    ReplyDelete
  3. A scris si Mihai Rapcea despre plecarea Gabrielei

    https://rapcea.ro/a-murit-gabriela-ambarus-presedinta-miscarii-pentru-integrare-spirituala-in-absolut-misa/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dintr-un comentariu la articolul lui M. Rapcea:

      "Grace nu a fost prima și nici ultima. Să ne amintim toate frumoasele și adulatele femei de pe scena Miss Costinești, trecute sub tăcere în mod penibil când au murit de cancer:
      Monica Ceșa, Diana Dobrin, Cristina Găină, Evelina Adam și Simona Lungu – sunt doar câteva din ”vedetele” MISA ucise de cancer.

      Din lista celor mai puțin cunoscute:
      – Otilia Ioana Jurje – șefa de ashram de la Costinești ucisă de cancer ovarian.
      – Bianca Ioana Mailat din Brasov.
      – Cristi Ionel Binea

      Pe mulți nu-i știu decât din vancanțe, după nume, căci organizatorii de pe MisaTv nu le dau numele de familie: Virgil Mihail, Serafim, Edwinus (tatăl lui Edward Maya) – cancer pulmonar. Svetlana Sauciuc a ”scăpat” cu viață ”doar” cu un cancer la creier, operat la timp, care a lăsat-o aproape oarbă, părăsită de toți, în depresie.

      la acest moment, sunt bolnave de cancer în stare gravă Aida Călin și doctorița Violeta de la Steluța"

      Delete
    2. a intervenit un user Aida Calin pe blog la Rapcea:

      "Dragilor… sunt Aida Calin… cea despre care spuneti mai sus in comentarii ca ar fi bolnava grav de cancer …:))) sunt teafara si nevatamata"

      Delete
    3. Puțin pe marginea subiectului.
      Mesajele de la Aida Călin și Violeta de la Steluța dovedesc încă o dată că atât blogul exmisa, cât și rapcea.ro sunt urmărite de secuMI SA. Indiferent cine au fost autorii reali ai acestor mesaje, asta dacă nu au scris chiar ele cine pretind că sunt, secuMI SA și-a făcut cu succes norma zilnică, cotrobăind informațiile din aceste "văgăune" care deranjează sistemul și îi gâdilă rău la MS-DOS (din tainele gâdilării), nu pentru că vor neapărat să aducă lămuriri reale și la obiect. Clar au fost declanșate din nou "alarmele spirituale" de la "baza ultrasecretă" misană.
      Și mai pe marginea subiectului, din seria "Dacă exmisa, softpedia și rapcea.ro nu ar exista, ...".
      Dacă nimeni nu ar fi dezvăluit în cursul anilor măcar o parte din mizeriile de la curs pe toate aceste site-uri pline de "sceptici proști și demoniaci" (și așa încă mai sunt multe alte mizerii ascunse și în ziua de astăzi), demult capii SecuMI SA ar fi fost săltați într-o operațiune mult mai amplă, la nivel european, decât cea din martie 2004 căci aceștia nu ar avea niciun motiv să se oprească din împrăștiat mizerii când toți ar tăcea cu mâinile în buzunar.
      Toate aceste site-uri, de fapt, v-au făcut un mare bine: v-au salvat MS-DOS-urile de la a fi aruncate în răcoarea insalubră de la noi (Recycle Bin) sau în închisorile de catifea din Vest, și oricum Capul Verde deja a făcut turul european al închisorilor prin 2016, 2017.
      Capii colorați s-au oprit să mai săvârșească o parte din mizerii sau le fac mai discret pentru că au fost semnalați de acești "demoniaci", iar, continuându-le, s-ar expune mai tare în fața lor sau chiar a autorităților, nu pentru că ceea ce fac este imoral sau chiar ilegal. Exemple sunt cu duiumul: filme porno, videochat, conflicte între instructori, condițiile din ashram, conferințe mincinoase cu dezmințiri și mici apropouri, pariuri penibile, moravuri și năravuri, procese, tergiversări, jurăminte, virași sclavi, shakti-uri credule, vaca cu pantofiori roz etc.
      Acești "demoniaci" merită mulțumiri galactice în premieră galactică. Fără ei, secuMI SA era demult istorie. Cu timpul, capii căpoși și-au dezvoltat alte tactici de prostit fraieri până când, iar, vor fi expuși de aceeași "demoniaci" dacă nu chiar de către autorități.
      Condoleanțe cursanților care au murit de la curs, dar ale căror speranțe deșarte nu au murit odată cu ei.

      Delete
  4. Pe yogaesoteric nu se scrie nimic despre ea pentru ca le e frica. Le e frica de politie ca vine peste ei si ii ancheteaza cauzele. De aceea au trimis pe rapcea.ro pe .. ca eventual sa faca pe moderatorul prin CEDO adica sa nu transpara nimic la autoritati ca iese mare dandana daca se afla in public ca tocmai capul miscarii a murit.

    Li se va spune ca sunt secta sinucigasa sau criminal -victima si ei nu vor eticheta asta. De aceea se trece sub tacare. Pe cand la ceilalti, care nu sunt faimosi la MISA, gurul isi permite sa le dea lectii si dupa ce au murit si chiar sa se complimenteze singur ca ce darnic e si cat de atoate-stiutor e si ca are el grija de tot in fata cursantilor.

    Ascunderea adevarului tot minciuna este. Trec sub tacere moartea, lasand-o doar pe Mihaela-Felicite sa o depanga pentru ca gurul nu are nimic de facut mai exact. Absolut nimic! El se debaraseaza de oricine. Se duce de pe el foarte usor.
    Ii spunea fetii aceleia care avea tatal decedat ca "Usurel cu tati la vale!". Niste mojicii ies din el ca abia cand le auzi iti dai seama cu ce hahalera spurcata ai de a face. Un individ slab, fara caracter, un penibil si delasator, ingalat si sfidator, continuu crizat.

    Singura consolare a ei, daca se poate numi astfel, este ca a scapat de chinurile lui. Au folosit-o pana i s-a facut vant cu sora-sa. Dar nu i se spune sora-sii. O lasa sa o jeleasca, sa mediteze pentru ca a invatat metode la Socola. Noi mereu uitam dar el a trecut pe acolo si nu numai.

    ReplyDelete
  5. comentarii pe blog la Rapcea

    "CM November 15, 2022

    9 din 10 cancere overiene se fac in urma infectiei cu HPV care se trasmite prin contact sexual neprotejat"


    "Grigore November 15, 2022

    Grieg nu permite publicarea pe YE a anunțurilor despre decesele de cancer mamar sau uterin ale cursantelor pentru că atunci s-ar ridica îndoieli cu privire la eficiența practicilor așa-zis tantrice promovate în cadrul Școlii, dar și a pericolului sexului neprotejat cu mai mulți parteneri, care crește riscul de BTS-uri ce constituie cauză primară a acestor cancere.

    https://cancer360.ro/infectia-cu-hpv-si-riscul-de-cancer/

    Studiile făcute pe HPV au demonstrat că acest virus nenorocit este responsabil de cancerul cervico-uterin, motiv pentru care a și apărut vaccinul Gardasil împotriva HPV-ului. Astea care preferați sexul neprotejat cu parteneri multipli, faceți vaccinul și scăpați de grijă."

    ReplyDelete
  6. alt comentariu pe Rapcea's blog (Jan)

    "La cat de ipocriti au devenit, astia sunt in stare sa ascunda si moartea lui Grieg cand i-o veni ceasul.
    Cursantii se plang pe grupurile de telegram ale MISA ca VIPurile care se imbolnavesc primesc toata sustinerea inclusiv financiara in timp ce bolnavii de rand de la curs sau din asezaminte sunt ignorati si nu li se acorda decat putin sprijin sau deloc.

    Nu le place sa recunoasca, dar cam toti astia mai vechi au ajuns sa aiba probleme de sanatate specifice varstei, de zici ca n-au practicat niciodata yoga.

    Ca si Grieg, care are deja stent la inima de mai multi ani si Advaita Stoian a facut un infarct si a lasat-o mai moale cu afrodisiacele."

    ReplyDelete
  7. Incã o mãrturie - comentariu pe blogul lui Rapcea:

    Anca November 16, 2022

    "Tratamentele cu plante date sub juramant, cu mana pe Biblie (pe sanatatea si evolutia personala) ca nu-l vei divulga si intrerupe niciodata, este una din cele mai grave fapte asa-zise medicale ce deruleaza in randul Scolii Misa de ani de zile.
    Bolnavul de cancer, cere in scris ajutorul maestrului Bivolaru, ca sa il salveze de la moarte si primeste un tratament exorbitant (500 lei suta de grame).
    Nu cunosc, poate o fi, cursant yoga vindecat de cancer prin tratamentele secrete, dar cunoastem in multe orase, de ani de zile, o suita de creduli care au umplut buzunarele “cuiva” si au murit ducand in mormant secretul tratatmentelor ce nu au dat roade.
    Cursantilor li se induce frica si autoinvinovatirea daca nu fac ce zice Bivolaru sau Conducerea.

    In caz ca moare, cu tratamentele lor de plante fulger, Organizatia este ferita de procesele de malpraxis medical intentate de rudele acestora in urma tratamentelor si manipularii ce duc oamenii la moarte.

    Cursanti Misa cunoscuti, morti cu tratamente cu plante:
    Simona Lungu, Monica Cesa, Veronica din Iasi (2022), sefa MISA Iasi, Justina Cojan, Adam Evelina (medic ayurveda Iasi, la care maestrul i-a trimis scrisoare sa se indoape cu plante si in ultima faza de cancer, le inghitea si le scotea intregi prin dos), Dana Franti, Madalina Budur, marea eliberata Florica Steva (considerata de Bivolaru o eliberata spiritual), Cristina Costas, Cristina Tanasoiu.

    Ar fi bine sa se faca o statistica a celor care au murit sau care s-au vindecat de cancer cu plantele lor minune cu tot si cu credinta in maestrul ce-i salveaza de la moarte.
    Daca s-ar fi vindecat careva de cancer intre timp cu plantele lor ar fi facut tam-tam si conferinta extraordinara, ori daca a murit, totul e sub tacerea juramantului.
    As vrea sa ma contrazica careva, dar nu o poate face, acesta este, din pacate adevarul. In schimb, anticipez, si o sa vedeti ca misanii vor scrie despre orice altceva dar nu despre morti.
    Din pacate, pana si presedinta MISA, Gabriela Ambarus a cazut prada acestei nebunii, D-zeu sa o odihneasca!"

    ReplyDelete
  8. Comentariu pe blogul Rapcea:

    Vril November 17, 2022

    prima parte

    Imparatul e gol, dar sub ce straie minunate.
    De morti numai de bine. Azi pur si simplu ma intriga moartea prea brusca si dureroasa a lui GABRIELA, de aceea mai cautam titluri in acest sens, si evident ca am gasit, ca doar RAPCEA si-a asumat acest rol.

    Si atunci am dat peste acest articol din ”libertatea”.
    L-am citit si m-am minunat. Orice miscare si-ar dori sa aiba o persoana inteligenta la conducere, care sa arate si bine pe deasupra si sa faca un laudatio atat de frumos, miscarii din care face parte.
    Cu toate acestea , nu inteleg deloc cui SERVESTE o minciuna impachetata atat de frumos, vizavi de aceasta miscare, atunci cand vorbim efectiv de SPIRITUALITATE. Inteleg acest lucru, cand se face in politica, dar cu spiritualitatea nu ne jucam.

    Partea cea mai ciudata, este ca facand parte din miscare, prea mi-au parvenit informatii in mod direct, informatii deosebit de deranjante pentru o societate normala.
    Eu am inteles motivele pentru care TANTRA nu se incadreaza in normele societatii obisnuite, si se sustrage prerogativelor ei.

    Am inteles ce inseamna si transfigurarea. Deci pur simplu, aim incercat chiar eu sa TRANSFIGUREZ minciuna imensa, la care a participat GABRIELA. Insa am putut sa fac acest lucru pana la un anumit punct., in timp ce citeam articolul.
    Dupa care pur si simplu in INTERIOR am simtit o REVOLTA care mi s-a actualizat, dupa ce ani, de zile, de cand am incercat sa o ”linistesc” sa o inabus, vizavi de aceasta miscare.

    Nu mai am pretentie de la mai marii, miscarii sa inteleaga ca nu te poti juca cu destine, ascunzand gunoiul sub pres, dupa ce am citit articolul cu Gabrieila .
    Am scris intr-un articol pe un blog, acum patru ani, ca cei care au deturnat destine, si-au facut karma la greu.
    Stiti care sunt oamenii, care pot fi cei mai inversunati impotriva acestei miscari ?
    Exact cei care si-au predat toata puterea MISEI, si erau in stare sa mearga pana-n panzele albe, ei au devenit cei mai inversunati dusmani, cand si-au dat seama in ce hal le-a fost tradat increderea.
    Cum spune o vorba; Nu ii supara pe cei cu suflet bun”. Sunt cei mai rabdatori, si intelegatori, dar si cand si-au pierdut-o, prin inselari repetate, sa te tii.

    Se spune ca un om care o credinta este de o suta de ori mai puternic, decat 10 persoane care au doar interese.
    Ati cladit un castel de lut, care incepe sa naruie, fiind cladit doar pe coruptie si minciuna.. Ati corupt destine. Am scris-o in nenumarate randuri in ce fel, dand fapte dovezi, legate de manipularea mentala si fragmentarea mintii.
    Am relatat despre persoana mea, cum eram supusi ”fragmenarii mentale”.

    Exemplu. Cupluri inocente, dornice de cunoastere merg la Costinesti in tabara MISA.
    Acolo-i frumos vopsit gardul inauntru-i leopardul. De ce ?
    In urma unor conferinte despre asa zisa spiritualitate, urmeaza niste ”TESTE SPIRITUALE” initiate de Danaela Bae.
    Veti invata sa va depasiti gelozia, si sa fiti spirituali ni se spune.
    In acest sens ,suntem pusi sa tragem cei care suntem in cuplu, niste biletele, in care fiecare partener pentru trei zile, va fi cu alt partener.

    Imagineaza-ti ca primele ”baze ale controlului mental” sunt puse chiar in aceasta ”miscare” cu ramuri la varfuri oculte.
    Ce efect poate avea acest lucru, asupra unor ”minti inocente” care pur simplu, au fost luate ca din oala ?
    Aceste lucruri s-au repetat sub diverse forme de-a lungul anilor, avand de-a face cu ”joaca de-a dumnezei cu cursanti” extrem de periculoasa.
    Ce efect asupra mintii, poate avea aceasta chestie scarboasa spusa de Simina Elixir, ca daca te vei lasa de MISA ,inchizi portile divinului pentru totdeauna.
    Nu te-ai erijat tu deja in dumnezeul meu ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. comentariu pe blog Rapcea Vril November 17, 2022

      a doua parte


      Aveam o imagine despre Gabriela, a unei femei imaculate, care m-a ajutat la un moment dat, si pentru acea perioada ii sunt recunoscator, insa nu credeam ca poate fi atat de partasa la toate marsaviile acestei miscari, pana nu am citit articolul din ”libertatea” cu ipocrizia nonsalanta, vizavi de ”purele intentii si scopuri” ale acestei miscari.
      Mi-a lasat un gust amar citind acest articol din ”libertatea”in care ”profuzimea este redata prin inegrire”.

      Odata am mers sa cunosc sora unui prieten ca era si el in MISA. Ea ii spuse fratelui ei, ca vrea sa cunoasca pe cineva de la curs, intrucat era dintr-o localitate limitrofa si nu avea cum sa mearga la curs in Bucuresti.
      Am fost incantat, dar nu i-am cazut cu tronc, insa nu am inteles, de ce a tinut, sa-mi spuna ca la o ”varsta extrem de controversata din punct de vedere social” Grig a ”intiat-o sexual”.

      In anul 4 de yoga, in pauza dinaitea inceperii cursului ”Simina Elixir” se trezeste cu un cursant mai vip de la cursul nostru, care ii arata un ziar local. Pe atunci apareau multe ziare si reviste, la inceput. Pe prima pagina era Grig intr-un pat de tip baldachin, unde ”Danaela Bae” ii facea amor oral lui Grig, acesta fiind in picioare.
      Vazand ca arunc o privire asupra ziarului, ”Simina Elixir” imediat pune ziarul la spate.

      Aceasta metafora a puneri tot timpul, a faptelor lui Grig ”mereul la spate”, practic a incarcat ”aceasta miscare” cu multa ”greutate karmica”.
      Am avut prietene din miscare, care spuneau Instructoarei ca l-a visat pe Grig. Urmatoarea faza era ca, treabuia datorita acestui lucru, sa primeasca ”initierea tantrica” de la Grig.

      Toate bune si in regula, cand vine vorba de ”regulat”. Dar cand tu manifesti pe strada inclusiv eu ”Jos masoneria ucide Romania” sau ceva de genul asta, si in urmatorii ani, tu vezi cu ochii tai, ca are combinatie cu masoneria, trebuie sa fii batut in cap, sa nu iti pui intrebari.
      Datorita faptului, ca vreau sa protejez niste persoane, nu am sa intru in amanunte, in ce fel se mai facea ”combinatii cu masonii”. Iar noi eram intoxicati de dimineata pana seara, cu conferinte impotriva masoneriei.
      Vorbiti-ma de bine, vorbiti-ma de rau, dar vorbiti-ma spunea o celebra balerina. Va spune ceva acest lucru ?

      Delete
    2. comentariu pe blog Rapcea Vril November 17, 2022
      ultima parte


      As obosi, sa scriu despre lucruri, vazute si traite de mine, nu din auzite, unele care mi-au impactat viata in mod deosebit de nefast ani grei.

      Asadar, inteleg ca GABRIELA singura si-a ales destinul in cunostinta de cauza, si este regretabil ca o fiinta care parea ca are atatea calitati, a facut aceste ”imense compromisuri” facandu-se ca ”ploua”.

      In alta ordine de idei. In lipsa unor ”cunostinte cu adevarat ezoterice” v-ati jucat cu ”energiile sexuale” la greu, invitand cohorte de spirite, care au maleficizat ”miscarea”. Practic ati fost ca ucenicul vrajitor, ati ”deschis portaluri” pe care acum nu le mai puteti controla. Credeti ca gurul vostru, este strain de ce va spun, atat timp cat multe asa zise ”maithune” erau consacrate lui.
      Sa va vad, cum veti scapa din aceasta ”plasa abila” intinsa de ”magul vostru”. Chiar si el a luat ”plasa” crezandu-se deasupra unor destine, pe care le poate influenta dupa bunul plac.
      Deja incepeti sa culegeti ”fructele amare” cu care v-a ademenit.
      Daca, intradevar va raspundea una din FORTELE COSMICE sau SHIVA, erati sub o GRATIE DESAVARSITA, si nimeni nu era atins nici de un ”pai karmic” sau de alta ”natura”. Asa ca puneti-va intrebari, Ele sunt ”laserul constiintei”. Si meditati inca odata si inca odata asupra notiunii de GRATIE.- FERICIRE, TINERETE, SANATATE, BELSUG, COMPASIUNE, PROTECTIE, FRATERNITATE, CHARISMA DIVINA.

      Nu va cunoasteti nici propriile cursuri legate de karma, atat sunteti de ”amatori”.
      Ce spune un verset din ”legile mentalului, respectiv karmei”. Glontul care nu a fost tras ,mai poate fi oprit. Karma care nu s-a manifestat mai poate fi oprita, tocmai datorita tehnicilor care te duc in SUPRAMENTAL ,fiind mereu cu o treapta deasupra karmei de manifestare.
      Trebuie sa GRESESTI EXTREM DE GRAV, ca sa ti manifesti o karma atat de CUMPLITA, daca tu deja lucrai cu EXTRATEHNICI.
      ASADAR EXISTA UN MARE GOL, UMPLUT PE MARGINI CU SPIRITUALITATE.
      https://www.libertatea.ro/stiri/video-exclusivgabriela-ambarus-presedintele-misa-a-vorbit-deschis-despre-marile-scandaluri-orgii-tantra-yoga-si-urinoterapie-2133478

      Delete
  9. Secta merge mai departe. Puii lui Bivo au crescut si se descurca singuri. Discret, disparat, fiecare pe cont propriu (aparent), in realitate cineva ii coordoneaza. Imi e greu sa cred ca guru e coordonatorul, care a ajuns un mos bashinos carr de abia vorbeste. Probabil de abia se asteapta ca moshu sa dea ortu popii, ca sa se bata intre ei. Gabriela le-a usurat misiunea.

    ReplyDelete
  10. S-au scremut indelung misanii si au trimis pana la urma un drept la replica celor de la Dezvaluiri.ro, singurii care au publicat ceva legat de moartea presedintei MISA. https://www.dezvaluiri.ro/ce-spune-misa-despre-moartea-gabrielei-ambarus-drept-la-replica/?fbclid=IwAR3mhae0_kMXUO65kh-5vs_AX9gZqPnMOJ20CA1sLFvqbShluHj__3vPlaE

    ReplyDelete
    Replies
    1. minciunile debitate de ani de zile de o mână de cârcotași care le postează pe un blog obscur

      Este asa de obscur încât a devenit lectura obligatorie a infractorului vânat de Interpol (g. bivolaru).

      "Acești blogărași" publica articole originale ca sa deschida ochii inca adeptilor sectei (desigur nu si capilor organizatiei care sunt implicati in afaceri banoase din care nu platesc taxe statului român si nici altor state unde sunt diferitele filiale-tentacule).

      Spre deosebire de blogul nostru (sau de forumurile de dinainte) - care cum spuneam posteaza materiele originale, comentarii sau sinteze despre trecutul si prezentul sectei, site-urile gruparii misane publicã enorm de multe materiale FURATE.
      Furturile, sarlataniile, minciunile, teoriile conspirationiste, promiscuitatea absoluta, condamnarile (sau achitarile din cauza prescripției răspunderii penale), melanjul toxic sexo-"spiritual" .. toate astea definesc profilul unei secte periculoase îndelung îngaduite de statul român.
      De adãugat aici si presiunea imensa pe umerii cursantilor care au nenorocul sa se imbolnaveasca grav (vezi prea multele cazuri de cancer) de a folosi "indicatiile" sau ierburile sau "preparatele" sectei, multi ocolind serviciile medicale autorizate (cu final asteptat).

      Acest blog este citit de multi dintre cursantii români dar si de cãtre persoane care au frecventat sau încã frecventeaza unele dintre sectele metastaze-surori ale MISA.

      Nu degeaba tartorul-sef bivolar îsi corecteaza tirul periodic cand vreun articol de pe blog îi subliniaza derapajele.
      Nu degeaba au batut la usa blogului capetenii misane cerând sa le fie omise numele pe motive hilare.
      Nu degeaba blogul este pomenit într-un drept la replicã: suntem singura entitate-reper care vorbeste despre realitatea necoafatã din interiorul sectei (si care devine sursa de informatii pentru altii).

      FAPTE, nu stãri.

      Delete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400