Wednesday, November 29, 2023

ATMAN: anchetă franceza a unei secte tantrice multinaționale

 Ieri, Radio France Internațional a anunțat vestea cea mare, arestarea în Franța a gurului Gregorian Bivolaru și a 40 de persoane din anturajul lui.


Astăzi, 29.11.2023, a fost publicat un nou articol și un podcast de circa 20 de minute cu detalii legate de ce se întâmplă în culisele ATMAN Federation.

Ziaristul Sebastien Farcis a participat la un curs al Mahasiddha, filiala MISA din India, ținut de Roxana Gheorghe, coordonatoarea centrului. Promitea să îi învețe pe participanți în trei zile cum să își controleze energia erotică pentru a face dragoste mai bine și pentru a-și purifică emoțiile "până la transcendență și comuniune cu Dumnezeu".

Trei victime cu identitatea protejată, foste adepte ale sectei, din Anglia, Franța și Germania, au relatat despre experiența avută cu ocazia vizitei la gurul Gregorian Bivolaru la Paris. Și nu doar.
Sunt menționate printre altele orgiile sexuale între femei, sechestrarea adeptelor aflate în pelerinaj tantric la Paris, divinizarea gurului...


Cea mai șocantă informație: se pare că Magnus încă mai inițiază minore.  Pe la minutul 15:22 al podcastului victima din Germania povestește că a întâlnit la inițiere o tânăra de 16 ani din Ungaria (venită cu mama ei) care ar fi avut sex oral cu gurul. 

Iar Gregorian Bivolaru a țipat la ea pentru că fata nu a vrut să i-o sugă suficient de mult timp."


În podcast sunt mai multe informații decât în textul articolului. În Liberation se găsește textul integral.
 

3 comments:

  1. S-a strecurat o eroare la traducere. Nu fata tipa, ci Bivolaru tipa la ea pentru ca nu voia sa o faca atat de mult. E important sa fie corectata eroare si aici si in limba engleza.

    ReplyDelete
  2. https://www.national.ro/stiri-externe/decizia-justitiei-din-franta-in-privinta-lui-gregorian-bivolaru-807016.html

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400