Thursday, November 30, 2023

Unde se ascundea întreitul șobolan? - "Peștera" lui Ali Baba

Am prezentat până acum o serie de locații din Franța 🔗 🔗, folosite ani de zile pentru afacerile murdare ale gurului Gregorian Bivolaru și acoliților lui, ce vor rămâne în istorie ca "Ali Baba și cei 40 de hoți"

Cea mai importantă, "peștera" lui Ali Baba, se află pe o stradă privată, unde mașinile Google street view nu au acces deloc.

E vorba de un apartament la parterul blocului din Allée des Poètes nr. 3 din Ivry-sur-Seine, adresă la care în cartea de telefon 🔗 🔗 apare unul din adepții filialei MISA din Franța, menționat pe site-ul Psiram.

Presa franceză a anunțat ieri că Magnus Aurolsson a fost arestat în Ivry-sur-Seine, dar fără să dea detalii sau imagini.

Ne-au scos din impas italienii, mai precis Quotidiano Nazionale, care a pus la dispoziție în premieră intergalactică imagini cu locația apartamentului în care s-a ascuns până ieri magnificul de Tărtășești și unde primea vizitele discipolelor din toată lumea.

 Intrarea pe poarta de pe 55 Rue Gabriel Péri



Apoi la stânga pe un coridor este ușa apartamentului gurului





Sesam s-a închis!

Imagini de pe cealaltă parte a clădirii/coridorului





 


25 comments:

  1. Au apărut în presă câteva declarații ale victimelor din ancheta din Franța:
    https://www.digi24.ro/stiri/marturii-socante-ale-femeilor-pacalite-de-gregorian-bivolaru-arestat-in-franta-imi-spuneam-ca-trebuie-sa-l-vad-drept-fiinta-divina-2597333

    Informațiile cele mai apropiate de declarațiile victimelor sunt cele ale lui Ashleigh Freckleton:

    Instagram
    https://drive.google.com/file/d/1Be8yBRn9-iaWDl3u3ilrl249LvKty23r/view
    transcriere
    https://drive.google.com/file/d/1GreyEJAoyjIiiL0RDdk-QezZEy9fGuwF/view

    podcast
    https://www.youtube.com/watch?v=sNth4tCkzIE&ab
    https://www.youtube.com/watch?v=KE_LfnbH6lA&ab

    Ea a făcut aceste declarații mult înainte de ancheta din Franța, sunt postate public, iar Tara Yoga Centre a recunoscut.
    O sinteză despre acestea se găsește pe blog
    https://exmisa.blogspot.com/2023/09/cocosatul-de-la-notre-dame-cocoselul.html

    ReplyDelete
  2. Gregorian Bivolaru va fi pus oficial sub acuzare în Franța

    Perioada arestului preventiv în care a fost plasat Gregorian Bivolaru, guru al unei mişcări internaţionale de yoga acuzate că este o sectă care organizează „violenţe sexuale”, se încheie vineri, iar liderul şi alte 14 persoane urmează să fie prezentaţi în faţa judecătorilor de instrucţie din Paris

    https://www.digi24.ro/stiri/gregorian-bivolaru-va-fi-pus-oficial-sub-acuzare-in-franta-2600047

    ReplyDelete
  3. In Nisa:
    Nice Matin: https://www.nicematin.com/faits-de-societe/vaste-coup-de-filet-contre-une-secte-de-yoga-tantrique-des-interpellations-dans-les-alpes-maritimes-888219
    S-au facut arestari in 3 locatii: Nisa, Paris, Poitiers
    Nice Matin: https://www.nicematin.com/faits-divers/sequestrations-conditionnement-abus-sexuels-ce-que-l-on-sait-de-la-secte-de-yoga-mise-au-jour-entre-paris-et-cote-d-azur-888300
    No money, no honey! 😂

    Orisicat, decat sa citesc pe Pilananda si Futananda pe ye, mai bine urmaresc parada militara.
    site-ului exmisa: La multi ani de 1 decembrie! 🇷🇴

    ReplyDelete
  4. "Bivolaru aflat în arest a negat acuzațiile împotriva lui, dar a spus că a fost "înzestrat cu daruri extraordinare" și că este un 'lider spiritual', a declarat o sursă din poliție."

    https://www.france24.com/en/live-news/20231201-tantric-yoga-sect-guru-to-appear-before-france-judge

    Asa e: darul prostiei, darul hotiei multiple, darul trasului de organ, darul pedofiliei multiple, darul raspandirii BTS, darul expedierii in mormânt a adeptilor dar si a sefilor mafiei MISA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. e inzestrat cu darul nesimtirii nemarginite, cu darul manipularii ordinare, cu darul sarlataniei esoterice, cu darul duplicitatii la interes, cu darul imbarligarilor viclene , cu darul mojiciei misanesti, cu darul abuzului grobian si cu multe alte daruri extraordinare ( gangaveala monotona,repetitiva si anosta ,etc.)

      Delete
  5. Sunt Bivolaru si alti 14 pusi sub acuzare.
    26 persoane au fost gasite in conditii insalubre.
    https://www.msn.com/en-us/news/world/a-yoga-leader-promised-followers-enlightenment-but-hes-now-accused-of-sexual-abuse/ar-AA1kQPSL
    Sper sa se reprezinte singur, sa pledeze vinovat si sa ceara inchisoare pe viata.
    Oricine altcineva e sub rangul sau de importanta de sine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. guzganu asta infect sa pledeze vinovat ? deja are tupeul sa le zica anchetatorilor ca are "daruri extraordinare" și că este un 'lider spiritual'. Mizeaza pe banii grei din proxenetism ca sa foloseasca avocati grei.
      Daca insa "etajele de sus" ale francezilor constientizeaza pericolul mizeriei asteia de secta .. atunci infectul isi ia adio de la urina adeptelor (dar va gasi el suficienta urina din Maghreb in puscarie)

      Delete
    2. Sa produc dovada judecatorului ca afirmatiile lui referitoare la sublimarea menstruatiei nu pot avea loc.
      "With each monthly cycle, the endometrium prepares itself to nourish a fetus. Increased levels of estrogen and progesterone help thicken its walls." https://www.stanfordchildrens.org/en/topic/default?id=menstrual-cycle-an-overview-85-P00553
      Are si poza.
      Aceasta inseamna ca jumatate din populatie este supusa acestei reguli de a asculta de natura, respectiv de hormoni care dicteaza peretilor uterului sa creasca. Daca a crescut peretele, nu are cum da inapoi.
      Nici copilul daca se naste, nu poate sa se resoarba cu tot cu cordon ombilical indarat in burta mamei.
      Daca vrea sa controleze hormonii prin care suntem definiti sa nu mai apara in corp sa aiba efectele care se stiu, ar trebui sa inteleaga ca o fiinta se defineste prin exact acesti hormoni care sunt produs propriu si personal.
      El vrea sa practice inghetarea timpului pe altii ca astfel acestia sa se afle intr-o nebuloasa a ignorantei in care si el se afla.
      Este o idiotie de care nimeni nu are nevoie. Buddha nu a ajuns la eliberare inghetandu-si capabilitatile.
      Siddhis si riddhis nu sunt nimic fara o integrare a perceptiilor, gandurilor, etc.
      E foarte clar ca el nu a experimentat nici un bhava ci doar placerea simturilor. De aceea si este arestat.
      Sa aleaga sa pledeze vinovat pentru ca poate fi ajutat cu probe cat de sarlatan e!
      Ar vrea el, dar nu exista sublimare a probelor.

      Delete
  6. site-ul organizatiei fantoma (in dosul careia rânjeste MISA si criminalii sai la vârf) atmanyogafederation publica:

    Another episode of a slanderous witch-hunt against genuine spirituality

    Bineinteles ca neaga totul, ca e vanatoare de vrajitoare. De 30 de ani spun fix acelasi lucru. "Noi suntem curati, genuini, lumea e rea si vrea sa disparem".

    Adevarat: ce poate fi mai genuin decat sexul cu minore, consumul reciproc de urina, traficul de femei si exploatarea pe site-uri porno, raspandirea bolilor sexuale, furt masiv zi de zi (cartile furate, cursurile furate, articolele furate si publicate pe yogaesoteric), manipularea primitiva cu teorii conspirationiste (tipic extremistilor), degradarea valorilor traditionale (indiferent ca suntem credinciosi sau atei; de exemplu crestine: sfantul duh face propaganda inspre folosirea masiva a elixirului auriu. Cat de dement sa fii sa pretinzi asemenea scarbosenii ? Dar DA: bivolaru este un dement periculos).

    ReplyDelete
  7. https://www.libertatea.ro/stiri/gregorian-bivolaru-inculpat-oficial-in-franta-pentru-viol-rapire-si-trafic-de-persoane-4736365

    ReplyDelete
  8. daca jigodia analfabeta bivolara va simti ca se-ngroasa gluma si justitia franceza e pe cale sa-l expedieze sa mediteze la rece, nu m-ar mira ca avocatii sa ceara expertizarea psihiatrica. Mari sanse de succes: este nebun periculos, aberant, obsedat, "gândire" scindata (schizo-mental), sociopat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. A mai vrut sa utilizeze asta in trecut, nu l-a ajutat pentru ca nu mai exista certificat recent al unei expertize psihiatrice. Iar faptele incriminatorii au fost realizate pe parcursul mai multor ani. Nu mai poate juca aceasta carte.

      Delete
  9. https://youtu.be/orfIEzv8qKU Gregorian Bivolaru : arestat. Ce a fost MISA în anii 90?
    Zaiafet

    ReplyDelete
  10. Inca o reusita marca inregistrata mis@: se pare ca vali mihai ceva avocat sau purtator de mapa si plimbator de acte juridice, a parasit planul fizic, si-a eliberat sufletul de pacatele ale "misei" pe care le=a ascunse . era bolnav la plamani. Rog cine stie mai multe detalii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mpai cum asa, cea mai tare scoala de ioga nu preda cele mai tari tehnici de pranayama ?
      Aha, probabil nu a cumparat remediile fulger (si aromate).

      Delete
  11. Bivolaru s-a sters la fund cu aspiratiile tuturor, cel putin de 20 de ani. A fugit si s-a ascuns vitejeste , mai ocupandu-se totusi de tampitele care l-au vizitat si care i-au cazut in plasa si evident de fondurile aduse de followeri. Mare maestru nene, judecand dupa rezultatele deosebite ale discipolilor pe care-i prosteste de atatia ani. Un siaj de procese si scandaluri.Un individ banal , care prefera yesmenii si pupincuristii si inlatura pe oricine nu-i canta in struna.Un impostor.

    ReplyDelete
  12. 56 de potențiale victime identificate de anchetatori!!! Pe care le-a înzestrat cu darurile lui excepționale: gonoree, chlamydia, HPV, tricomonaza 😀

    https://www.agerpres.ro/romania-in-lume/2023/12/02/secta-internationala-de-yoga-guru-gregorian-bivolaru-inculpat-in-franta-pentru-violente-sexuale--1213143

    ReplyDelete
  13. Sa nu ne inchipuim ca lumea a inceput cu bivolaru si se termina cu acelasi ins pus la rece pentru niste ani buni.
    Locotenentii lui se ocupa si ei cam de aceleasi porcarii, doar ca mai in surdina.

    Pe timpuri erau fericiti cand reuseau sa le încalece pe fraierele abia iesite din patul si bolile gurului. Apoi unii s-au extins, si-au creat propriile secte (tarcau violangiul, trandafir si el). Altii au ramas in secta si sunt la fel de ticalosi ca bivolaru.

    De exemplu se aude ca stoian (poreclit "ava" de pupincuristii natha) are si el un cuibusor in Copenhaga unde "inititiaza" tipe bine indoctrinate / manipulate in prealabil. Dubiul care ramane: mai întai le-o trage el sau doar dupa ce se intorc de la Paris ?!

    ReplyDelete
  14. Chiar acum are loc o video-conferinta cu instructorii ATMAN.
    Cuplul Stoian îi instruieste de zor in urma evenimentelor.
    Dureaza deja de peste 4 ore !


    Ne pare rau, dar nu putem furniza un live de la întâlnire.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pe langa conferinta, pe site au modificat sau adaugat la sectiunea about Bivolaru:
      https://atmanyogafederation.org/about-gregorian-bivolaru/
      Imaginea cu cartea este incarcata acum 15 ore. Se joaca de-a simbolurile.
      Este insirata si toata maculatura lui copy-paste.

      Delete
  15. Stoian distrandu-se pe seama arestului lui Bivolaru:
    https://youtu.be/61rUYx2nGgA?si=w2JgtD33WIs2FOn3&t=444;
    Acelasi Pontiu Pilat pentru fratii si surorile sale:
    "We specify that NATHA organizes yoga courses only in Denmark and that the yoga school in France is an independent entity with its own management and organization, even though both schools are members of the Atman Federation, along with other yoga schools around the world.";
    Ca bun crestin, referinta lui Jakub Jahl:
    "From publicly available sources, it appears that Jahl is the founder of ‘Satan’s community’ and a notorious propagator of the ideology of Satanism. Articles in Novinky and The Epoch Times mention that he has a forensic psychiatric report stating that “he (Jahl) has a tendency to distort the facts and is unreliable as a witness.” In addition, he makes no secret of his heavy drug use and systematically promotes their legalization.";
    desi Jakub (Iacov) nu ne-a dat traducere cand filma spre sediul dubios al filialei MISA 😂;
    "One of the aims in our organization is to be part of reeducating and transforming such sexualised tendencies in our society.";
    Prin curs de leadership cu reclame pe tot siteul sau;
    "We therefore call upon all well-intended independent journalists to truly investigate the source materials and what internationally recognised experts on human rights, sociology and religious movements have found in their in-depth investigations of Gregorian Bivolaru, NATHA, MISA and the Atman Federation. (Please find the link about this below)."
    Fara alternative ca doar mob boss e!
    "While we wait for the French justice system to take its due course of action, we hope that this press release was enriching for you and helped you understand where NATHA stands.... we will never give up”.
    Multumim pentru atentia cu care ne-ati citit si nu uitati sa ne urmariti pe canalul de CNN,
    https://www.msn.com/en-us/news/other/french-police-arrest-yoga-guru-in-connection-with-alleged-rape-human-trafficking-and-kidnapping-scheme/ar-AA1kW4YO
    sau
    https://www.hotsr.com/news/2023/dec/03/tantra-yoga-leader-promised-enlightenment-but-hes/
    sau chiar,
    https://www.youtube.com/watch?v=_6QpWvlBx6E caz de studiu pentru cautatorii de mister, crima si Rasputin.
    Paul Diamond, el lider maximo

    ReplyDelete
  16. https://www.realitatea.net/stiri/actual/marturii-socante-ale-victimelor-lui-gregorian-bivolaru-gurul-lui-ciolos-si-macovei-tundea-la-chelie-fetele-nesupuse_656c9c4b932acc1844766802

    ReplyDelete
  17. https://www.libertatea.ro/stiri/cine-e-domnul-s-muzician-roman-in-monaco-mana-dreapta-a-lui-gregorian-bivolaru-arestat-alaturi-de-alti-11-romani-in-casa-del-sol-pe-coasta-de-azur-4740292

    ReplyDelete
  18. https://www.monacomatin.mc/justice/l-incendie-dans-la-vesubie-mene-a-la-secte-de-yoga-misa-892208

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400