Saturday, November 4, 2023

MISA in Cehia - De la yoga la sex chat

Acum mai bine de un an ne-a fost semnalat un site de adulți - Rampant TV - pe care femei de la MISA prestează sex chat.

De curând a fost prezentată detaliat pe acest blog și una din "premiantele" MISA - Vixen, imaginea brandului MISA - ce lucrează pe site-ul respectiv.
 
Seznam Zprávy, un renumit site de știri online (al doilea că rating) din Cehia, a publicat astăzi, dis de dimineață, un reportaj intitulat "De la yoga la sex în fața camerei de filmat în Cehia. Guru căutat de Interpol", care are ca subiect MISA și cursantele care fac Karma Yoga pe Rampant TV.

A fost identificată casa în care femeile au lucrat și prestat în perioada 2019-2021. Reportera Kristina Ciroková s-a deplasat la fața locului și a discutat cu vecinii.
A luat legătură cu o victimă ce a confirmat locația. A contactat si filiala MISA din Cehia si instructoarea cehă de pe Rampant TV, ce a fost demascată aici pe blog.  

Au avut scurte intervenții și Markus Thöß, regizorul documentarului despre MISA, ce a fost difuzat în 2017 pe NTV Germania, Cecilia Tiz, fosta instructoare la filiala MISA din Germania, Mihai Rapcea, fost avocat MISA, și Roxana Mălina Chirilă, fosta cursantă din România.
A apărut chiar și articolul de pe acest blog despre implicarea cursantelor și instructoarelor MISA în sex business-ul de pe Rampant TV și diverse comentarii pe această temă.

Reportajul și articolul original sunt disponibile pe site-ul Seznam Zprávy. Link Arhivă
Traducerea în engleză a articolului, care din păcate nu conține tot ce este menționat în reportaj, a fost publicat pe un site ceh de limbă engleză, ce a preluat știrea. Link Arhivă

 

Reportajul ceh cu subtitrare în limba româna și engleza

(cs, ro sub) https://www.bitchute.com/video/24wnFX0QSZLS/
(cs, en sub) https://www.bitchute.com/video/yUGw89UuUX7S/

12 comments:

  1. comentariu la articol, tradus aprox. din ceha (cu deepl.com)

    "Dezvoltare spirituală", yoga și alte prostii. Un nebun de undeva din străinătate vine cu ceva ca să facă rost de bani și aici găleți plictisite care nu știu ce să facă de plictiseală cad în plasă. Ca să se "dezvolte spiritual". Eu cred că s-ar dezvolta mai bine cu sapa pe câmp, măcar ar fi utile. Iar ceilalți, conduși de "guru" lor, ar trebui adunați, închiși într-o carieră și zdrobiți în pietriș timp de 12 ore, 6 zile pe săptămână. Asta i-ar "dezvolta" din belșug. Ei bine, cred că așa stau lucrurile. Se începe cu yoga, apoi fetele sunt "dezvoltate spiritual" până când dezvoltarea devine un simplu kuv...n.

    guru românesc. Nu se poate inventa așa ceva. Aiurea lui Dumnezeu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poate - cine stie - se misca politia / justitia ceha. Macar din orgoliu - cum sa-si bata joc de tinerii cehi un infractor rom(ân).

      Delete
  2. "Asociația Resonance respinge orice legătură cu industria sexului. "Dacă cineva face ceva pentru a-și câștiga existența sau face ceva în timpul liber, nu am prins bine (cu auzul) asta. Dar cu siguranță nu este ca și cum ar veni de la școală", a declarat Veronika Šupálková, președintele consiliului de conducere al asociației Resonance, unui reporter Seznam Zprávy.
    I-auzi la ea! Îi ia pe reporter cu "Я не знаю".
    Și nu vine de la școală pentru că întocmai, persoana respectivă căreia ii ia apărarea e din școală.

    Apoi am mai văzut ceva. Am remarcat-o pe Cecilia Tiz în video.
    Surprinzătoare asemănarea ei cu Sigourney Weaver în "Florile pierdute ale lui Alice Hart". 👍

    ReplyDelete
  3. alt comentariu pe pagina articolului:

    comentarii

    În lumea occidentală, yoga este cea mai ușoară modalitate de a intra în pantalonii unei fete. Am călătorit în multe țări și acest patern este peste tot. Cel mai expresiv, spiritual, bărbos, în haine albe și largi. Fetele înghit totul și orice spui împotriva lui se va întoarce împotriva ta. Se va despărți de tine chiar înainte de a înțelege. Problemele fetelor încep atunci când sexualitatea este deblocată. verificați Vice pe YouTube, au un documentar mișto despre Thailanda și acești ciudați.

    ReplyDelete
    Replies
    1. si altul - in care se vorbeste despre copita Rusiei (cea iubita de bivolaru - desi bea urina prin Paris)

      "Mă întreb care sunt legăturile dintre secte și noua ordine mondială pe care Rusia o predică în ultimii ani. Toți nebunii din lume vor o nouă ordine mondială și nu le place actuala ordine occidentală, care are defectele ei, dar încă avem libertate. Cu toate acestea, noua ordine mondială pe care am văzut-o și am auzit-o până acum este plină de libertate, dar în realitate este vorba de represiune și violență. Uitați-vă doar la cine promovează de fapt noua ordine mondială, o țară plină de libertate sau o țară în care mergi într-un lagăr penal pentru o bucată de hârtie curată?"

      Delete
  4. Reportajul ceh cu subtitrare in limba romana si engleza
    (cs, ro sub) https://www.bitchute.com/video/24wnFX0QSZLS/
    (cs, en sub) https://www.bitchute.com/video/yUGw89UuUX7S/

    ReplyDelete
  5. De la yoga la sex chat ESTE RETETA DE SUCCES DIVIN DEPLIN , PATENTATA SI MARCA INREGISTRATA MIS@

    ReplyDelete
  6. https://www.libertatea.ro/stiri/zeci-de-cursante-misa-din-cehia-inclusiv-romance-manipulate-sa-faca-videochat-nu-primesc-bani-e-un-sistem-de-indatorare-liderii-sectei-le-amendeaza-pe-fete-daca-nu-respecta-regu-4711796

    ReplyDelete
  7. DraCii de misani s-au oparit si imediat au replicat cu obisnuita nesimtire si "normalele" minciuni.
    Ei nu au nimic de a face cu cehii, a fost preluata doar invatatura infractorului bivolaru, altfel NU.

    https://www.libertatea.ro/stiri/misa-raspuns-dupa-investigatia-din-cehia-care-sustine-ca-inclusiv-romance-sunt-manipulate-sa-faca-videochat-4714616

    O adevarata secta care ameninta criticii, ziaristii, scuipa minciuni la tot pasul.

    ReplyDelete
  8. "Nu cunoaștem situația din Cehia, dar ni se pare de bun simț că dacă ai spart o farfurie, e normal să o plătești. Dacă ai stricat din neglijență sau neatenție mașina de spălat sau orice alt obiect folosit în comun, e normal să îl înlocuiești. Dacă nu dorești să respecți regulile vieții în comun – într-un așezământ spiritual, într-un cămin de studenți, într-un cantonament sportiv sau în orice alte situații similare -, atunci nu mergi în astfel de locuri."

    Tupeu de stapan de sclavi sexuali! Un ridicol demers de a merge in varful degetelor si de a se exprima apelpisit pentru ca stie cat calca pe nervi omul normal.

    "Obsesie care nu este doar bizară, ci și ipocrită din partea unei publicații online care este urmașa unui tabloid ce a promovat ani de zile „fata de la pagina 5”, o „trambulină” de lansare pentru pictoriale în Playboy sau apariții la televiziune în ipostaze semi-îmbrăcate (sau semi dezbrăcate, în funcție de punctul de vedere). Mai ales că printre proprietarii firmelor care oferă (în mod legal) astfel de servicii s-ar număra (zice presa, nu noi) și diverși politicieni."

    Cum de ii lasa ziarul sa scrie asa ceva la adresa lor?

    ReplyDelete
  9. 'Yoga integrală ezoterică predată la Școala de yoga MISA este autentică și valoroasă, ceea ce afirmă nu doar cursanții și simpatizanții școlii, ci recunosc – indirect – și foștii cursanți care au părăsit școala pentru a-și deschide școli de yoga proprii, unde predau tocmai ce au învățat la MISA, dar fără să aibă onestitatea să recunoască acest lucru, ca să nu cumva să le afecteze „imaginea”. '
    Daca ceea ce afirma cursul si Bivolaru ar fi adevarul.
    In realitate lucrurile sunt putin diferite.

    Se poate sa-mi afecteze irevocabil imaginea, insa la MISA am invatat aceasta 'yoga' ca daca nu separi hartia igienica si nu o pui in scaun cum ai fost invatat in cei 7 ani de acasa, esti pasibi/la de amenda. Formele de amenda mentionate de reporterii cehi si romani exista si sunt completate de dorintele scatofilice ale lui bivolaru de a tine cursantii legati de propriile resturi si a le invada totodata intimitatea indemnand si incurajand turnatoria cursantilor intre ei chiar si de la banala hartie scapata in wc.
    Cat despre restul pretentiilor, chiar si nestiind pe unde a ajuns fiecare, scatofilicul vrea sa culeaga prin acest siretlic de pe urma fostilor cursanti. Cu aceasta mica -mare diferenta, puteti judeca dubla masura cu care bivolaru isi adreseaza proprii cursanti actuali si fosti cat si presa si publicul.
    Yoga atunci nu cuprinde ierarhii de ingeri crestini ci pazitori cu batul peste fundul gol atunci cand iti faci nevoile. Meditati va rog la constientizarea dosului impusa de acest raspopit al neamului!

    ReplyDelete
  10. "Ori de câte ori presa asociază forțat numele MISA cu vreun scandal de orice natură, apare și Cecilia Tiz cu declarații, deși ea a părăsit școala din Germania de peste 20 de ani și în mod evident nu a participat la activitățile școlii din România." - libertatea.ro articolul "raspuns replica"

    And I wonder why.
    Sa fie pentru ca toate minciunile tale inclusiv cele spuse judecatorului la ureche in Franta au fost demontate de Cecilia pe care continui sa o deranjezi pentru ca a sesizat prompt care iti este caracterul si adevarata ta indeletnicire dupa ce ai iesit de la Poiana Mare?
    Ea fiind in domeniu, iti cam sta ca Mary Trump lui Donald Trump in coaste si te cam incomodeaza sa ajungi la mult ravnitul statut de persoana respectabila, de instructor de yoga. Eu cred ca Cecilia Tiz face un serviciu public de nepretuit nu doar Romaniei ci si international prin faptul ca te insosteste pe oriunde ai de dat declaratii ca fidela instructoare formata de tine. Discipolul era gata, maestrul a aparut, nu inteleg care iti este problema.

    "Cum este posibil ca în aceste condiții Cecilia Tiz să fie considerată de autoarea articolului o „sursă de informații” mai credibilă decât miile de persoane care frecventează aceste cursuri de ani de zile?"
    Sa-ti si explic cum?
    Prin sistemul de indatorare, de juraminte, de incurajare a tradarii familiei, prietenilor si legilor statelor unde MISA se afla sau are filiale.
    Problema ta e ca exporti ilegalitate din Romania si pentru asta nici un dizident politic sau apolitic nu va intra sa te scoata in veci din ceea ce singur ai intrat. Cecilia Tiz este cel mai fidel instructor al tau pe care l-ai avut vreodata si care nu ti-a abandonat filiala Dt. Akademie für traditionelles Yoga careia i-a fost ca o mama de voluntara si dedicata.
    Nici cand a fost data in judecata de specimenii tai, ea nu a renuntat sa ii apere de pe pozitia de mama, calitate pe care ei nu o au, nici tu de altfel.
    Asta este ceea ce nu intelegi la dna Cecilia Tiz : imensul uman si spirit de sacrificiu de care este in stare si de care tu continui sa-ti bati joc. Cecilia Tiz este una din mamele din Romania la origine.
    Prin extensie, ti-ai batut joc si iti bati joc de toate mamele din Romania.
    Am verificat si nu am greseli de logica in argument.
    Astfel printr-o alta extensie, de la Romania pornind iti bati joc de mamele din toate tarile unde ai deschis filiale.

    A se utiliza in caz ca se incearca a fi scos ca dizident al lui Ceausescu prin internarile de la Poiana Mare. Nici unul din fosti rezidenti internati nu si-a batut joc la nivel global de atatea fiinte. Faptele graiesc de la sine.
    Se pot verifica prin cifre si date cele declarate.

    ReplyDelete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400