Saturday, December 23, 2023

S-au găsit chiloții: erau în casa ”prea-nevinovatelor”!

 Ultimul articol - clasificat ca având continut sensibil (e drept ca MISA este secta porno, dar articolul in sine nu intra la aceasta categorie) - poate fi citit direct aici:

S-au găsit chiloții: erau în casa ”prea-nevinovatelor”!


9 comments:

  1. Citesc toate astea multumindu-va ca in toti anii astia nu ati abandonat nici un moment munca asta sisifica de devoalare a mizeriilor din MISA si acolitilor ei. Nu am facut niciodata parte din secta asta (ca scoala nu poate fi numita), dar am avut cunostinte prin anii 90-2000 care au intrat la un moment dat in MISA si imediat au inceput sa elucubreze niste fantasmagorii care ne-au separat drumurile. Fantasme pe care am incercat sa le inteleg si le-am regasit integral pe forumul asta.

    Ieri cautam un loc unde sa fac meditatie kaya kalpa sau kryia sau cum s-o mai numi (la ai mei e simplu, se numeste meditatie in izolare si atat) si peste ce dau? Singurul loc care ofera asa ceva (camera, intuneric, 2 mese/zi sau cate vrei, izolare) pe la noi prin tara, ashramul/centrul (sau ce-o fi) lui Trandafir. A ramas ca fac acasa. Daca nu era forumul asta m-as fi dus si avand in vedere ca e asociat cu alt 'peste', la norocul pe care-l am eu, ma vedea lumea pe la televizor saltata de politie si interogata cu privire la scopul si durata vizitei, ca ma astept sa-i ia pe toti la puricat, fiindca, nu-i asa? Si pe la astia tot ca in politica e, in fata se injura si pe la spate se ajuta unii pe altii la drăcii. Hridaya my ass! Sper să găsesc centrul ăla unde pot să mă izolez câteva zile în liniște, până la urmă.

    Unde vreau sa ajung e că poate ar fi util sa faceți niște postări cu centre neinfestate de misani și ce oferă ele. Știu ca scopul vostru nu e să deveniți daodebums, dar cred ca munca voastră de lămurire ar fi cu mult mai ușurată dacă ce-a mai rămas din și prin misa ar avea alternative curate. Nu înțeleg ce tot caută oamenii ăștia „yoga adevărată” când au la dispoziție toate cărțile lui Paramahansa Yogananda, lecturi din Ramana Maharshi și milioane de cursuri unde înveți posturile. Ce să-ți spună profesorul ăla? Că trebuie sa inchizi ochii și sa-ti linistesti mintea? Ce poate să spună mai mult decât Yogananda? Și cum să te uiți in gura unui profesor care-ți cere să-ți sacrifici viața pentru el, fără să-l verifici? Face ce spune? Păi daca nu, nu e cazul să-i acorzi mai mult de câteva secunde de atenție, că viața e scurtă și se termină repede.

    Într-o notă mai pozitivă, am întâlnit și foști misani care au ajuns la ei conjunctural dar care și-au păstrat rațiunea și au și folosit-o, mărturiile de prin discuțiile de aici m-au ajutat să îi păstrez în grupul meu restrâns de cunoștințe cu care merită să interacționezi fără teama că urmăresc alte scopuri decât să practice meditație. Mulțumesc.





    ReplyDelete
    Replies
    1. Unde vreau sa ajung e că poate ar fi util sa faceți niște postări cu centre neinfestate de misani și ce oferă ele

      Misanii au infestat o gramada de astfel de ... centre.

      Daca cineva are stiinta despre astfel de grupuri / centre curate, ne poate scrie la "posta redactiei" ("Contact Form" - pe partea dreapta a paginii) chiar sub forma unui articol.
      Daca va fi suficient de elaborat si cu informatii verificabile, va putea fi publicat iar comentariile subsecvente vor lamuri pe deplin daca este sau nu o alegere genuinã - de încredere.

      Delete
  2. A apărut varianta revizuită și adăugită a episodului 2:
    https://www.youtube.com/watch?v=eOSW_60l1Z4&ab_channel=MISA
    Au scos-o pe ”minora cu codițe” și au băgat pe altcineva în loc.
    Mai apare o femeie cu fața blurată care declară că avea un plic cu bani; poate știe cineva despre cine e vorba.
    prima variantă a clipului e aici: https://we.tl/t-cSA1q2M6pJ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pai e aceeasi minora de care ziceti ca e majora Are peruca acum. Isi ascunde cozile sub ea.
      O aveti in vers. ant. cu cozi, aici o aveti fara cozi pentru ca sunt incolacite pe cap sub peruca.
      Deja episoadele acestea au ajuns ca repetitii generale pentru Copellia sau Lacul Levedelor.
      Dupa ce-si arata rusinea online , nu ma mai conving de nimic.
      Plicul, bijuteriile, coafata peruca sunt doar props in teatrul lor.
      Ce e imp. este la dosar deja.
      Daca tipa e blurata si eu sunt regina defuncta a Angliei… pentru ca i-am fost apropiata.
      De ce nu se plange la politie? Aa, am uitat! Ea da vina pe chiar protectorii ei.
      Who cares ce vrea? Eu daca as fi fost, ar fi topait nebuna pe mormantul meu si ar fi spus altora ca sa treaca peste.
      Imi vorbeste la urechea surda. Nu o aud. Vrea sa ma mituiasca? Care-i faza? Nu-si poate asuma faptele?

      Delete
    2. Cei cu plicurile cu bani sunt platiti precum Iuda. Isi tin banii in plic pentru ca nu-i baga in banca. Nu-i baga in banca pentru ca nu-si permit fiind ilegali. In plus bivolaru ii tine pe loc, nepermitandu-le iesiri decat ca sa-i faca lui servicii. Sunt tinuti din scurt si pe bani putini. Nu-i o noutate!
      Soferul e clar ca nu-l arata pentru ca oricum bivolaru se va dezice de el la proces. E pion de sacrificiu. A jurat pe sanatatea si evolutia lui spirituala si il vor obliga. Daca nu i se dezvaluie identitatea, cu atat mai mult va fi lepadat la o adica nefiind stiut de alti cursanti ori karma ioghini. Cine sa-l ia? Stoian sau nevasta-sa?

      Dar de ce sa-i intrerupem?
      Sa-i lasam sa-si duca expunerea la capat! Asa e frumos, sa nu intrerupi pe celalalt din vorbit.
      Sa le aratam ca stim sa ii ascultam fara sa-i intrerupem!

      Delete
    3. Și ce revoltător e să te întrebe poliția de unde ai banii. Nici în clip nu spune nimeni cu ce se ocupă în Franța, de unde au banii din plic. Eu chiar sunt curios de unde au bani să trăiască în buricul Parsului.

      Delete
  3. Auziti, fetele astea au voie sa viziteze conjugal un anume acuzat? Ca daca se poate, atunci nu-i bai.

    ReplyDelete
  4. MISA are întotdeauna dreptate, nu greșește niciodată, este perfectă........
    De fapt, aceste articole sunt scrise pentru misani.
    https://misa.yoga/ce-alte-si-alte-grozavii-mai-spune-presa-episodul-3/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ati auzit de ironia castravetelui murat? S-a calificat pentru salata de boeuf.
      Misanii ei intre ei fiind baltesc prin lipsa sublimarii si a adoratului care sa le dea cu subiectul inspiratiei pe la nas.
      Scumpy daca apare, apare cu cearcane, iar purtatorii de cuvant chiar si partiali o sfeclesc din ce in ce mai des.
      Rupeti-le foaia si sa scrie din nou!

      Per aspera ad astra!
      Sa presupunem prin absurd ca ar fi copiii dvs. si ca le controlati temele pentru a doua zi. Dupa ce isi trag caietele cu greu afara din ghiozdan, se stramba, isi rotesc ochii in cap si protesteaza ineficient dealtfel, i-ati lasa sa treaca clasa oricum stiind bine cu ce aveti a face sau i-ati ajuta sa-si faca temele? E vorba de imaginea cu care se prezinta si va reprezinta nu doar in scoala lor dar si in online in societate.
      Daca nu va place cum au scris, rupeti-le foaia si sa scrie din nou! Si iar si iar pana convine.

      Delete

tag form to add a photo:

[image width="400px" rel="nofollow" src="image_link"/]

do not go beyond a width of 400